.........

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΜΥΝΑϊΚΟ ΜΕ 0-1

Δεν τα κατάφερε την Κυριακή το απόγευμα ο Α. Ο. Αυλωναρίου, απέναντι στον Ταμυναϊκό, στο μεγάλο ντέρμπι της Νοτίου Εύβοιας. Οι απουσίες κυρίως στην επιθετική γραμμή, των Βογιατζή, Κοτρόζου, Δημά, αλλά και η κούραση από τον αγώνα της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό Χαλκίδας, έφεραν την ήττα μέσα στο Αυλωνάρι με 0-1. Ο Ταμυναϊκός στάθηκε καλύτερα, δημιούργησε ευκαιρίες και πήρε την νίκη με ένα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, από φάση στην οποία θα έπρεπε να εφαρμοστεί το fair play, αφού ο Μακρής έδιωξε την μπάλα κόρνερ γιατί υπήρχε τραυματισμένος παίκτης των φιλοξενουμένων στο έδαφος!
Στο πρώτο ημίχρονο ο Ταμυναϊκός είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες αλλά ο τερματοφύλακας του Αυλωναρίου, Γιώργος Κότσαρης, κράτησε ανέπαφη την εστία του. Στο 10ο λεπτό, κεφαλιά του Κούρτη έφυγε άουτ, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Κότσαρης απέκρουσε σουτ  του Λύκου. Στο 21ο λεπτό, ο τερματοφύλακας του Αυλωναρίου μπλόκαρε σουτ του Κούρτη, τέσσερα λεπτά αργότερα έδιωξε κόρνερ προσπάθεια του ίδιου παίκτη και στο 28ο λεπτό, μπλόκαρε σουτ του Σταμέλου. Ο Α. Ο. Αυλωναρίου σε αυτό το διάστημα επιχείρησε κάποια σουτ που δεν ανησύχησαν τον Ντουρέκα.


Στην πρώτη φάση του δευτέρου ημιχρόνου ο Ταμυναϊκός άνοιξε το σκορ. Στο 52ο λεπτό, ο Μακρής έδιωξε την μπάλα κόρνερ καθώς ο Πιλάτης ήταν τραυματισμένος στο έδαφος. Ο Γιώργος Τσαλιαγκός εκτέλεσε το κόρνερ και ο Βασίλης Τσαλιαγκός με κεφαλιά σημείωσε το 0-1. Ο αγώνας στην συνέχεια δεν είχε σημαντικές φάσεις και ο Ταμυναϊκός εκμεταλλευόμενος και την επιθετική αδυναμία του Αυλωναρίου πήρε την νίκη.
Σίγουρα ήταν καλύτερος ο Ταμυναϊκός, όμως στην φάση του γκολ οι δύο πρώην παίκτες του Αυλωναρίου θα έπρεπε να ενεργήσουν διαφορετικά!
Η σύνθεση του Α. Ο. Α: Κότσαρης, Κόκκος, Μπρεγκανάκου, Καραμπίνης, Φρυγανάς(74΄Βασιλείου Δ.), Βασιλείου Β.(74΄Λαθουράς), Σεϊντόπουλος, Μακρής, Δήμου Ε.(66΄Μαρούλης), Δήμου Η., Φραγγής.
Η σύνθεση του Ταμυναϊκού:Ντουρέκας, Αναστασίου, Πιλάτης, Καρατζάς, Κούρτης, Λύκος Μ., Φωτιάς, Σταμέλος, Τσαλιαγκός Β.(80΄Δήμου), Τσαλιαγκός Γ., Κοτραντζίου(90΄Ιωαννίδης).
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: