.........

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΝΙΚΗ Ο Α. Ο. ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ ΜΕ 3-1 ΤΗΝ ΙΣΤΙΑΙΑ

Συνεχίζει τα θετικά αποτελέσματα, με τους πρωτοπόρους στην έδρα του, ο Α. Ο. Αυλωναρίου αφού μετά την Ερέτρια και την ΑΕΚ Χαλκίδας νίκησε και την Ιστιαία. Μοναδική ήττα μέσα στο Αυλωνάρι έχει από την Αρτάκη, ενώ στον δεύτερο γύρο θα υποδεχθεί τον Ταμυναϊκό και τον Λήλαντα Βασιλικού.
Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση την Κυριακή νίκησε την Ιστιαία, που βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας, με 3-1. Οι ποδοσφαιριστές του Αυλωναρίου σε ένα άλλο ντέρμπι έδειξαν τα ποιοτικά τους χαρακτηριστικά που αν είχαν δείξει και στα παιχνίδια με ομάδες που βρίσκονται χαμηλότερα στην βαθμολογία, τώρα θα ήταν σε πολύ καλύτερη θέση από την 9η.
Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι όταν στο 3ο λεπτό, ο Πετράκης έδιωξε σε κόρνερ σουτ του Γεωργίου. Στο 10ο λεπτό άνοιξε το σκορ. Ο Ηλίας Δήμου εκτέλεσε φάουλ ο τερματοφύλακας της Ιστιαίας έδιωξε άσχημα και ο Τέλης Μακρής με σουτ έκανε το 1-0. Στο 16ο λεπτό, ο Αργύρης Στεργίου με κεφαλιά ισοφάρισε 1-1. Τρία λεπτά αργότερα ο Παντελής Κοτρόζος επιχείρησε δυνατό σουτ λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 26ο λεπτό, ο Ηλίας Δήμου αφού πήρε την μπάλα, εκμεταλλευόμενος το κακό κοντρόλ του Τοουρφέ, έξω από την περιοχή σούταρε από πλάγια δεξιά και την έστειλε στην απέναντι γωνιά του Μπιμπάι, σημειώνοντας το 2-1. Ένα λεπτό αργότερα ο ίδιος παίκτης σούταρε από πλάγια αριστερά λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 38ο λεπτό, ο διαιτητή Φώτης, απέβαλε με κόκκινη κάρτα τον τερματοφύλακα της Ιστιαίας Μπιμπάι γιατί διαμαρτυρόταν και ενώ το παιχνίδι συνεχιζόταν, προς τον βοηθό και τον ίδιο, με απρεπής χαρακτηρισμούς. Στη ίδια φάση έδωσε έμμεσο υπέρ του Αυλωναρίου το σουτ του Δημήτρη Βασιλείου κατέληξε άουτ. 
Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι έδειξαν ότι θέλουν να τελειώσουν το παιχνίδι νωρίς. Στο 49ο λεπτό, ο Άγγελος Φραγγής επιχειρεί σουτ από αριστερά ο τερματοφύλακας της Ιστιαίας έδιωξε και το νέο σουτ του Ηλία Δήμου απέκρουσαν οι αμυντικοί. Ένα λεπτό αργότερα ο Φραγγής και πάλι από αριστερά γύρισε την μπάλα στο σημείο του πέναλτι, ο Δήμου σούταρε, έδιωξε ο τερματοφύλακας και ο Κώστας Σεϊντόπουλος αφού "άδειασε" τον αμυντικό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το 3-1.
Το σκορ στη συνέχεια θα μπορούσε να πάρει τεράστιες διαστάσεις αφού ο Α. Ο. Αυλωναρίου έχασε πολλές ευκαιρίες με πιο χαρακτηριστική το τετ-α-τετ του Παντελή Κοτρόζου στο 65ο λεπτό που έστειλε την μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα. Η Ιστιαία παίζοντας με παίκτη λιγότερο δεν μπόρεσε στην συνέχεια να αντιδράσει και έτσι παρέμεινε το 3-1.
Προκαλεί εντύπωση στο Αυλωνάρι πως αυτή η ομάδα στέκεται τόσο καλά απέναντι σε δύσκολους αντιπάλους και δέχεται ήττες από ομάδες που είναι χαμηλότερα στην βαθμολογία. Αυτό βέβαια συνέβαινε και τα προηγούμενα χρόνια. 
Η σύνθεση του Α. Ο. Α: Πετράκης, Κόκκος, Μπρεγκανάκου, Βασιλείου Δ., Φρυγανάς, Βασιλείου Β.(87΄Μαρούλης), Σεϊντόπουλος(74΄Βογιατζής), Μακρής, Κοτρόζος(79΄Λαθουράς), Δήμου Η. Φραγγής.
Την επόμενη αγωνιστική ο Α. Ο. Αυλωναρίου αγωνίζεται εκτός έδρας με την Αρτάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: