.........

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

ΘΡΙΑΜΒΟΣ με Ολυμπιακό Χαλκίδας! (Φωτορεπορτάζ)

(πηγή: http://dinataathlitika.gr/ρεπορτάζ-φωτορτεπορτάζ: Απ. Αποστολίδης) 
Κέρδισε με 2-1 τον Ολυμπιακό Χαλκίδας, το Αυλωνάρι, στο εξ αναβολής παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής (1ης του β' γύρου) και πλέον ανέβηκε ακόμα ψηλότερα στην βαθμολογία, αλλά ταυτόχρονα βάζοντας σε περιπέτειες τους ΄΄Ερυθρόλευκους΄΄ της Χαλκίδας!

Το παιχνίδι έγινε κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες με αρκετό χιόνι σε κάποια σημεία του γηπέδου και κάτω από συνεχή και καταρρακτώδη (μερικές φορές) βροχόπτωση...
Ήταν παιχνίδι με τεράστια βαθμολογική σημασία και για τις δύο ομάδες, καθώς με νίκη οι γηπεδούχοι θα σταθεροποιούντο, στο μέσον της βαθμολογίας, μακριά από όποιες περιπέτειες, ενώ οι φιλοξενούμενοι, με 3ποντο, θα έπαιρναν βαθιά ανάσα, στην μάχη που δίνουν για ν' απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη... Με τους δύο αντιπάλους έπαιξαν και τα νέα τους μεταγραφικά αποκτήματα! Στο Αυλωνάρι ο νεαρός και ταλαντούχος, πορτιέρο Γιώργος Κότσαρης (ήρθε από τον Ταμυναϊκό), για να συνεχίσει μια λαμπρή παρουσία, κάτω από τα δοκάρια των ΄΄κιτρινόμαυρων΄΄ του πατέρα του Γιάννη, την 10ετία του '80, αρχικά και του θείου Ντίνου στην συνέχεια! Από την πρώτη μέρα της παρουσίας του ο ΄΄μικρός΄΄ ήταν καταπληκτικός και από τους βασικούς συντελεστές της νίκης της ομάδας του!
Με τους ΄΄ερυθρόλευκους΄΄ της Χαλκίδας έπαιξαν, οι Σωκρ. Ελευθερίου (από Ελλήσποντο), Αντωνόπουλος (από Αυλίδα) και Μπαϊμπάκης (από Εύριπο) και οι οποίοι σίγουρα με την εμπειρία τους θα βοηθήσουν τον Ολυμπιακό Χ. στην μεγάλη του προσπάθεια!

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά από το 1' της συνάντησης και έδειξαν αποφασισμένοι να πετύχουν τον στόχο τους, έτσι λοιπόν πίεσαν τους φιλοξενούμενους που περιορίστηκαν σε καθαρά αμυντικό ρόλο. Ο τραυματισμός του Στ. Σταύρου (21' αναγκαστική αλλαγή), ήταν οπωσδήποτε πλήγμα για τους Χαλκιδέους που αναγκάστηκαν ν' αλλάξουν κάποια πράγματα...
Το Αυλωνάρι επιβραβεύθηκε για την υπεροχή του μ' ένα γκολ που είχε μεγάλη δόση τύχης, όμως ήταν αρκετό για ν' ανεβάσουν ακόμα περισσότερο την απόδοσή τους οι παίκτες του Γ. Κρόκου και ν' αναζητούν επίμονα και το δεύτερο γκολ, για να νιώθουν σίγουροι... Στους ίδιους ρυθμούς ξεκίνησε και το β' μέρος, όταν μετά από 3 πολύ καλές ευκαιρίες ήρθε το εντυπωσιακό σε δημιουργία και εκτέλεση γκολ του Ηλ. Δήμου και φάνηκε τα πράγματα να γίνονται πιό απλά για τους γηπεδούχους...!
Όμως η νεανική ομάδα των Βασίληδων Τσιμιχόδημου και Ιωαννίδη, δεν το έβαλε κάτω και πέρασε στην αντεπίθεση, της ήρθε και ΄΄δώρο΄΄ η βλακώδης αποβολή του Κοτρόζου και με τον τρόπο αυτό οι φιλοξενούμενοι, εκμεταλλεύτηκαν την σύγχυση των γηπεδούχων και πίεσαν την εστία του Κότσαρη, που αποδείχθηκε κέρβερος! Η αριθμητική ισορροπία επανήλθε μετά από ένα 5λεπτο όταν ο Μπαϊμπάκης, με υπερβάλλοντα ζήλο, χτύπησε αντίπαλό του και έφυγε για τ' αποδυτήρια! Στο 76' οι ΄΄ερυθρόλευκοι΄΄ μείωσαν σε 2-1 και προσπάθησαν για την ισοφάριση χωρίς όμως να το καταφέρουν...
***Οι κυριότερες φάσεις και τα γκολ:
  • 4' σέντρα από δεξιά του Σεϊντόπουλου από κοντά και μέσα στην περιοχή, κεφαλιά του Φραγκή, για να φύγει η μπάλα λίγο άουτ, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι...
  • 13' ο Ηλ. Δήμου βρίσκει πολύ ωραία τον Φραγκή ο οποίος κοντρολάρει μπαίνει μόνος με τον Σολογιάννη, ό έμπειρος όμως τερματοφύλακας με τα πόδια απομακρύνει τον κίνδυνο!
  • 18' και πάλι ο Ηλ. Δήμου βρίσκει τον Κοτρόζο σε πλάγια θέση, δεξιά αυτός προχωράει μπαίνει προς την περιοχή και επιχειρεί δυνατή σέντρα-σουτ, για να φύγει η μπάλα ελάχιστα άουτ από το αντίθετο κάθετο δοκάρι!
  • 25' ΓΚΟΟΟΛ! 1-0, ο Κοτρόζος μπαίνει κάθετα προς την περιοχή πλασάρει ο Σολογιάννης διώχνει με το πόδι, η μπάλα χτυπά στον Κοτρόζο και με μια περίεργη τροχιά καταλήγει στα δίκτυα, ανοίγοντας έτσι το σκορ!
  • 40' ο Ηλ. Δήμου με αλλεπάλληλες τρίπλες μπαίνει στην περιοχή, εκεί πάνε και τον μαρκάρουν Τζάβρας και Μουσάϊ, για να βρεθεί στο έδαφος, ο διαιτητής δείχνει ΄΄παίζετε΄΄, ενώ οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται έντονα για πέναλτι!
  • 41' σέντρα του Σεϊντόπουλου, η μπάλα φτάνει στον Ηλ. Δήμου, που προχωράει μπαίνει στην περιοχή, προσπαθεί να σκοράρει όμως ο Σολογιάννης έξοχα διώχνει με τα πόδια και αποσοβεί τον κίνδυνο.
  • 46' ο Κοτρόζος τροφοδοτεί τον Ηλ. Δήμου μέσα στην περιοχή, για να πέσει στα πόδια του πάλι ο Σολογιάννης και να σώσει την εστία του!
  • 48' ο Φραγκής πλαγιοκοπεί, από αριστερά σεντράρει υποδειγματικά και λίγο έξω από την μικρή περιοχή ο Κοτρόζος πιάνει κεφαλιά, για να φύγει η μπάλα ελάχιστα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Σολογιάννη...
  • 52' μπαλιά του Κοτρόζου που βρίσκει τον Μακρή λίγο έξω από την περιοχή, κεραυνός του τελευταίου, για να φύγει η μπάλα ελάχιστα 'άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενούμανων...
  • 55' ΓΚΟΟΟΛ! 2-0, η υπεροχή του Αυλωναρίου καρποφορεί! Ο Μπρεγκανάκου, από τα αριστερά προωθείται ανοίγει πολύ ωραία στον Μακρή που με μπαλιά ακριβείας στην απέναντι δεξιά πλευρά βρίσκει τον αμαρκάριστο Ηλ. Δήμου, αυτός παίρνει την μπάλα, μπαίνει στην περιοχή και σουτάρει εντυπωσιακά, στέλνοντας την μπάλα στα δίκτυα, του ανήμπορου ν' αντιδράσει αυτή τη φορά Σολογιάννη!
  • 57' καλοχτυπημένο φάουλ του Δάσκου στην καρδιά της άμυνας των γηπεδούχων κεφαλιά του Τζάβρα η μπάλα φεύγει λίγο άουτ ...
  • 58' κόρνερ του Δάσκου μέσα στην περιοχή και εξ επαφής ο Μπαϊμπάκης, πιάνει δυνατή κεφαλιά, για ν' απογειωθεί ο Κότσαρης και να σώσει την εστία του, διώχνοντας εκπληκτικά σε κόρνερ!
  • 65' απερίσκεπτη ενέργεια σε βάρος αντιπάλου από τον Κοτρόζο που βλέπει σωστά την κόκκινη κάρτα του διαιτητή!
  • 66'μ από λάθος του Κόκκου, ο Μπαϊμπάκης παίρνει την  μπάλα και λίγο έξω από την μικρή περιοχή, ο Κότσαρης με εντυπωσιακό τρόπο του ΄΄παίρνει την μπουκιά από το στόμα΄΄, σ' αυτό το μοναδικό τετ-α-τετ!
  • 70' ο Μπαϊμπάκης μέσα στην περιοχή βρίσκει με αγκωνιά τον Φρυγανά και αντικρίζει και αυτός την κόκκινη κάρτα!
  • 76' ΓΚΟΟΟΛ! 2-1, ο Δάσκος εκτελεί κόρνερ, κόντρες ο Κότσαρης διώχνει όμως με νέα κεφαλιά ο Αντωνάτος σκοράρει και μειώνει!
  • 84' σε φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή του Αυλωναρίου, οι ΄΄ερυθρόλευκοι΄΄ σκοράρουν, όμως αρκετά πρι μπει το γκολ, ο β' βοηθός έχει σηκώσει την σημαία του και καταλογίζει οφ-σάϊντ, με τους Χαλκιδέους να διαμαρτύρονται...
  • 86' πολύ δυνατό σουτ του Δάσκου από το ύψος της περιοχής, και η μπάλα φεύγει λίγο άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Κότσαρη..
Ο διαιτητής Βασίλης Βελέτζας, είχε πολύ δύσκολο έργο σ' ένα πολύ βαρύ τερέν και με δυνατές μονομαχίες, κατάφερε να κρατήσει τις ισορροπίες, να τα πάει γενικά καλά και τα όποια λάθη του να περνάνε απαρατήρητα και κύρια χωρίς να επηρεάσουν σε καμιά περίπτωση το παιχνίδι και το αποτέλεσμα. Πάρα πολύ καλοί οι συνεργάτες του Κώστας Κωνστάντιος και Νίκος Χατζηκαμαγιάννης. 
*ΑΥΛΩΝΑΡΙ (Γιώργος ΚΡΟΚΟΣ): 1-Κότσαρης, 2-Κόκκος, 3-Μπρεγκανάκου (72’ λτ Δημάς), 4-Καραμπίνης, 5-Χαρ. Φρυγανάς, 6-Β. Βασιλείου,  7-Σεϊντόπουλος  (89’ Λαθουράς),, 8-Μακρής, 9-Κοτρόζος, 10-Ηλ. Δήμου,  11-Φραγκής (90+4’ Μαρούλης).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Χ. (Β. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ-Β. ΤΣΙΜΙΧΟΔΗΜΟΣ): 1-Σολογιάννης, 2- Γ. Αγγελάτος,  3-Καρβέλης, 4-Μουσάϊ, 5-Σταύρου (λτ 21’ Αντωνάτος), 6-Αντωνόπουλος (75’ Ιωαννίδης), 7-Τζάβρας, 8-Δάσκος, 9-Μπαϊμπάκης, 10-Σκριβάνος, 11-Σωκρ. Ελευθερίου.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ:



















...''ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ'' ο ''Γλύκας''!

Κύριοι της Δημαρχίας, λίγο τσιμέντο θέλει εκεί για να είναι προσιτή η πρόσβαση στην εξέδρα όταν βρέχει... Και έχει γίνει τόσο όμορφο το γήπεδό μας!




''GLYKAS'' for ever and ever, ΑΟΑ και ξερό ψωμί!








...και η απαραίτητη λόγω καιρού ''ντόπα''!

Ο προπονητής μας Γιώργος Κρόκος.

''Χόρευε'' στο χιόνι και στα νερά και ο Τέλης Μακρής!






...έστω και με δόση τύχης το 1-0, για την ομάδα μας, το άξιζε!








Η πολύ μεγάλη ευκαιρία του Παντ. Κοτρόζου στο 48'!


Το υπέροχο 2ο γκολ με τον Ηλία Δήμου!



ΚΑΛΟΡΙΣΕΣ στον ΑΟΑ, Γιώργο Κότσαρη! Ο συνεχιστής της μεγάλης ''σχολής'' τερματοφυλάκων, των Κοτσαρέων (Γιάννης -πατέρας του- Ντίνος -θείος του-), κάτω από τα δοκάρια της ομάδας μας! Με την πρώτη του εμφάνιση δικαίωσε όσους πιστεύουν , στο τεράστιο ταλέντο του!













Δεν υπάρχουν σχόλια: