.........

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΔΗΨΟ ΜΕ 1-3.

Παίζοντας καλό ποδόσφαιρο ο Α. Ο. Αυλωναρίου νίκησε την Κυριακή το απόγευμα μέσα στην Αιδηψό με 1-3. Το σκορ αδικεί το Αυλωνάρι που έχασε πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσε να φύγει με πολύ μεγαλύτερη διαφορά τερμάτων. Με την νίκη αυτή έφθασε τους 29 βαθμούς βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας, αντίθετα η Αιδηψός έμμεινε προτελευταία με 16 βαθμούς και κινδυνεύει πλέον με υποβιβασμό.
Νωρίς άνοιξε το σκορ, μόλις στο 7ο λεπτό, όταν ο Δημήτρης Βασιλείου με κεφαλιά μετά από φάουλ του Ηλία Δήμου έκανε το 0-1. Στο 15ο λεπτό, ο Κώστας Σεϊντόπουλος έβγαλε ωραία πάσα μέσα στην μικρή περιοχή αλλά ο Τέλης Μακρής αστόχησε από πλεονεκτική θέση. Στο 25ο λεπτό, ο Άγγελος Φραγγής εκτέλεσε κόρνερ και ο Δημήτρης Καραμπίνης με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι.
Η Αιδηψός πίεσε στο τελευταίο τέταρτο του ημιχρόνου, δημιούργησε κάποιες φάσεις όμως το 0-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος.
Στην επανάληψη ο Α. Ο. Αυλωναρίου μπήκε αποφασιστικά για να ¨κλειδώσει¨ το παιχνίδι και στο 54ο λεπτό διπλασίασε τα τέρματά του. Ο Ηλίας Δήμου τροφοδότησε τον Κώστα Σεϊντόπουλο στην περιοχή που πλάσαρε τον αντίπαλο τερματοφύλακα σημειώνοντας το 0-2. Η Αιδηψός απάντησε σε μία από τις ελάχιστες φάσεις που δημιούργησε στο δεύτερο ημίχρονο, όταν ο Αναγνώστου με σουτ στο 62ο λεπτό μείωσε 1-2. Στο 75ο λεπτό, ο Ηλίας Δήμου σούταρε δυνατά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων απέκρουσε και ο Τέλης Μακρής με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-3. Τρία λεπτά πριν την λήξη ο ίδιος παίκτης έχασε μοναδική ευκαιρία να διευρύνει το σκορ όταν βρέθηκε τετ-α-τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.
Άνετη και δίκαιη νίκη για τον Α. Ο. Αυλωναρίου που συνεχίζει σταθερά την πορεία του με στόχο να σταθεί όσο καλύτερα μπορεί στην κατηγορία.
Η σύνθεση του Α.Ο.Α: Πετράκης, Κόκκος, Μαρούλης, Καραμπίνης, Φρυγανάς, Βασιλείου Β., Σεϊντόπουλος(85΄Δήμου Βαγγ.), Μακρής, Βασιλείου Δ.(86΄Σούτι), Δήμου Ηλ., Φραγγής(74΄Λαθουράς).
Την επόμενη αγωνιστική ο Α. Ο. Αυλωναρίου υποδέχεται την Καστέλλα στο γήπεδο ¨ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ¨.

Δεν υπάρχουν σχόλια: