.........

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

ΙΣΟΠΑΛΙΑ 0-0 ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΣΤΕΛΛΑ

Κόλλησαν στο μηδέν Αυλωναρι και Καστέλλα την Κυριακή το απόγευμα στο γήπεδο ¨ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ¨.  Ο Α. Ο. Αυλωναρίου έφθασε πιο πολλές φορές κοντά στο γκολ και θα μπορούσε να πάρει την νίκη αν οι επιθετικοί του ήταν πιο εύστοχοι! Τις δύο ομάδες χωρίζουν μόνο 2 βαθμοί αφού η Καστέλλα βρίσκεται στην 6η θέση με 32 και το Αυλωνάρι στην 8η με 30.
Η πρώτη φάση του αγώνα έγινε στο 4ο λεπτό, όταν ο Καραμπίνης έπιασε κεφαλιά μετά από κόρνερ του Δήμου αλλά ο Κεχαγιάς έδιωξε πάνω από την γραμμή του τέρματος. Στο 30ο λεπτό, ο Δήμου έβγαλε υπέροχη πάσα στον Μακρή μέσα στην μεγάλη περιοχή το σουτ του τελευταίου κατέληξε στην εξωτερική δεξιά πλευρά των διχτυών του Κηρόπουλου. Η Καστέλλα απάντησε με μία φάση τρία λεπτά πριν την λήξη του ημιχρόνου όταν ο Λαφαζάνης βγήκε τετ-α-τετ με τον Πετράκη αλλά ο τερματοφύλακας του Αυλωναρίου απέκρουσε το σουτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο το Αυλωνάρι ήταν καλύτερο ενώ η Καστέλλα περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο καθώς ελάχιστες φορές πλησίασε την αντίπαλη περιοχή. Στο 53ο λεπτό, ο Μακρής επιχείρησε δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο επόμενο λεπτό ο Σεϊντόπουλος πέρασε ανάμεσα από τρεις αντιπάλους μπήκε στην μεγάλη περιοχή το σουτ όμως ήταν αδύναμο και μπλόκαρε ο Κηρόπουλος. Η Καστέλλα δημιούργησε την μοναδική αξιόλογη φάση στην επανάληψη στο 64ο λεπτό, όταν ο Μαντάς έκανε σέντρα από αριστερά και ο Λαφαζάνης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα χέρια του Πετράκη.
Στο 79ο λεπτό, ο Δήμου με σέντρα από αριστερά βρήκε τον Βογιατζή στην δεξιά πλευρά της περιοχής που έπιασε απευθείας συρτό διαγώνιο σουτ αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω από το δεξιό κάθετο δοκάρι του Κηρόπουλου. Στο 81ο λεπτό, ο Δήμου επιχείρησε ανάποδο ψαλίδι από το ύψος της μεγάλης περιοχής που κατέληξε άουτ. Τρία λεπτά αργότερα η κεφαλιά του Μακρή από καλή θέση βρήκε την πλάτη του Μπασινά και κατέληξε κόρνερ.
Αρκετός κόσμος στην εξέδρα του Αυλωναρίου στην οποία πλέον κάποιος μπορεί άνετα να παρακολουθήσει ποδόσφαιρο καθώς μετά το σκέπαστρο έχει καλυφθεί και ένα μεγάλο μέρος της πλάτης που βλέπει στον βοριά. 

Α. Ο Αυλωναρίου: Πετράκης, Κόκκος(90΄Μπρεγκανάκου), Μαρούλης, Μπρεγκανάκου, Φρυγανάς, Βασιλείου Β., Σεϊντόπουλος, Μακρής, Βασιλείου Δ.(88΄Ζέρβας), Δήμου Ηλ., Φραγγής(70΄Βογιατζής).
Α. Π. Ο. Καστέλλας: Κηρόπουλος, Αναστασίου, Κεχαγιάς(87΄Σέγκος), Ταυρής, Ράζος, Μπασινάς, Σπανός, Τσούτσης, Λαφαζάνης, Μαντάς, Μήτρου.
Οι φωτογραφίες είναι από το AVLONARI, such a lovely place.
Τον αγώνα παρακολούθησε η σύζυγος του ιδρυτή του Α. Ο. Αυλωναρίου, κυρία Μαρία Κούκη μαζί τον γιο της, αντιδήμαρχο Γιάννη Κούκη!








Δεν υπάρχουν σχόλια: