.........

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

ΠΑΛΙΚΑΡΙΣΙΑ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΨΑΚΟ. ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 0-0

Αν και τέλειωσε με 9 ποδοσφαιριστές τον αγώνα, την Κυριακή στην Λάμψακο, ο Α. Ο. Αυλωναρίου πήρε τελικά τον βαθμό της ισοπαλίας. Κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα, παρά την έντονη πίεση που δέχθηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο, μετά και την δεύτερη αποβολή! Βέβαια η εικόνα θα ήταν διαφορετική αν αξιοποιούσε τις μεγάλες ευκαιρίες που δημιούργησε πριν τις αποβολές.
Το πρώτο ημίχρονο άνηκε αποκλειστικά στον Α. Ο. Αυλωναρίου που είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και τις φάσεις. Μάλιστα έδειξε νωρίς τις προθέσεις του όταν στο 4ο λεπτό, έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα, με τον Φραγγή να σημαδεύει το κάθετο δοκάρι από καλή θέση. Στο 38ο λεπτό, ο τερματοφύλακας του Ελλήσποντου πραγματοποίησε εξαιρετική απόκρουση σε σουτ του Δήμου. Στο 49ο λεπτό και πάλι ο Δήμου βρέθηκε τετ-α-τετ με τον γκολκίπερ των γηπεδούχων που έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ. Ο Ελλήσποντος προσπάθησε να δημιουργήσει κάποιες φάσεις όμως ο Πετράκης όποτε χρειάστηκε ήταν θετικός. 
Στο 75ο λεπτό ο διαιτητής έδειξε δεύτερη κίτρινη στον Μακρή για μαρκάρισμα έξω από την περιοχή και επτά λεπτά αργότερα ο Σεϊντόπουλος είδε και αυτός την δεύτερη κίτρινη για χέρι στο κέντρο του γηπέδου. Στο υπόλοιπο διάστημα του αγώνα το Αυλωνάρι με καλή διαχείριση κράτησε το μηδέν στην άμυνα παίρνοντας έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας παλικαρίσια ισοπαλία.
Έπαιξαν: Πετράκης, Κόκκος, Μπρεγκανάκου, Καραμπίνης, Φρυγανάς, Βασιλείου Β.(92΄Κοτρόζος), Σεϊντόπουλος, Μακρής, Βασιλείου Δ.(68΄Ζέρβας), Δήμου Ηλ., Φραγγής(70΄Βογιατζής).
Την επόμενη αγωνιστική ο Α. Ο. Αυλωναρίου αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Απόλλωνα Ερέτριας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: