.........

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΕΠΤΟ ΣΤΗΝ ΕΡΕΤΡΙΑ

Με γκολ στο 90ο λεπτό, η Ερέτρια "έκλεψε" την νίκη, το Σάββατο το απόγευμα από τον Α. Ο. Αυλωναρίου. Το Αυλωνάρι ήταν καλύτερο στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα αν και έπαιξε με σημαντικές απουσίες, δεν κατάφερε όμως να σκοράρει για τρίτο συνεχόμενο αγώνα παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Ο Μακρής και ο Σεϊντόπουλος λόγω καρτών και οι Ηλίας Δήμου και Δημάς, έλλειψαν από την ομάδα ενώ ο Μαρούλης κάθισε στον πάγκο τραυματίας. 
Στο πρώτο ημίχρονο ο Α. Ο. Αυλωναρίου είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού έχασε τρεις καλές ευκαιρίες και κράτησε μακριά από την εστία του τους γηπεδούχους. Στο δεύτερο ημίχρονο όσο περνούσε η ώρα η Ερέτρια ανέβαζε απόδοση, καθώς η κούραση και οι ελλείψεις παικτών επηρέασαν τους φιλοξενούμενους όμως δεν δημιούργησε τις μεγάλες ευκαιρίες.
Ο πάγκος του Αυλωναρίου στην Ερέτρια
Στο 24ο λεπτό, ο Κοτρόζος βρέθηκε απέναντι στον Μητακίδη μέσα στην μεγάλη περιοχή το σουτ που επιχείρησε έδιωξε με υπερένταση ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων. Στο 38ο λεπτό, οι ίδιοι πρωταγωνιστές και πάλι με τον Μητακίδη να εξουδετερώνει το διαγώνιο σουτ του Κοτρόζου. Στο 42 λεπτό, δυνατό σουτ του Βογιατζή έφυγε ελάχιστα έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του γκολκίπερ της Ερέτριας. Η μοναδική στιγμή που απείλησαν οι γηπεδούχοι ήταν η κεφαλιά του Τόρα στο 40ο λεπτό που έφυγε άουτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες δημιούργησαν ελάχιστες φάσεις και όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα έληγε 0-0. Στο 90ο λεπτό όμως, ο Τόρα  μέσα από την μεγάλη περιοχή επιχείρησε συρτό διαγώνιο σουτ από πλάγια αριστερά, η μπάλα πέρασε κάτω από τα πόδια τριών αμυντικών του Αυλωναρίου και κατέληξε στην απέναντι γωνιά του Πετράκη που δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Με αυτό το γκολ κρίθηκε το παιχνίδι και άφησε μια πικρία στους παίκτες και τους φίλους του Αυλωναρίου γιατί δεν άξιζε αυτήν την ήττα!

Έπαιξαν για τον Α. Ο. Α: Πετράκης, Κόκκος, Μπρεγκανάκου, Καραμπίνης, Φρυγανάς, Βασιλείου Β., Ζέρβας, Βασιλείου Δ.(81΄Αϊδίνης), Βογιατζής, Κοτρόζος(71΄Δήμου Β.), Φραγγής.
Την επόμενη αγωνιστική ο Α. Ο. Αυλωναρίου υποδέχεται στο γήπεδο ¨"ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ" την Μακρυκάπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: