.........

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Σπουδαίο παιχνίδι, μπορούσαμε την νίκη!

Ρεπορτάζ-φωτορεπορτάζ αγώνα: Απ. Αποστολίδης από το ''ΔΥΝΑΤΑ & ΑΘΛΗΤΙΚΑ''

Πολύ καλό παιχνίδι έγινε στο "Νίκος Κούκης", όπου το Αυλωνάρι και η Μακρυκάπα, αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1, μετά από ένα συναρπαστικό και με πολλές φάσεις παιχνίδι...

Οι δύο αντίπαλοι βρίσκονται στο μέσον της βαθμολογίας, δεν κινδυνεύουν άμεσα, όμως χρειάζονται ακόμα 4-5 βαθμούς για να "κλειδώσουν" την υπόθεση παραμονή στα σίγουρα και να μείνουν μακριά από οποιαδήποτε περιπέτεια και άγχος!
Όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, μπορούμε τηρουμένων των αναλογιών, να πούμε ότι η ισοπαλία "βόλεψε" τελικά και τους δύο αντιπάλους, αφού παρέμειναν σε απόσταση ασφαλείας, από αυτές τις ομάδες που παλεύουν για την παραμονή τους!
Οι 200 και πλέον φίλαθλοι που βρέθηκαν στο "Ν. Κούκης" του Αυλωναρίου, απόλαυσαν ένα εξαιρετικό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, με δυνατές (όχι αντιαθλητικές όμως) μονομαχίες, πολύ πείσμα, αρκετές χαμένες κλασικές ευκαιρίες και παίκτες που τα έδωσαν όλα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης!
Το να βάλουμε στην "ζυγαριά", το αν η κατοχή-υπεροχή, ήταν υπέρ της μιας ή της άλλης ομάδας, θα ήταν παρακινδυνευμένο, όπως δεν μπαίνει στη  "ζυγαριά" ο αριθμός των ευκαιριών που δημιούργησε η κάθε ομάδα, για τον απλό λόγο του ότι στο μεγαλύτερο μέρος του το παιχνίδι, ήταν αμφίρροπο, με τους γηπεδούχους να είναι πιό επικίνδυνοι σχετικά, στο α' μέρος η μπάλα πήγαινε συνεχώς πάνω-κάτω,, ενώ στο β' οι φιλοξενούμενοι, μπήκαν πιό αποφασισμένοι, δημιούργησαν καλές ευκαιρίες, έφτασαν στη ισοφάριση, για να ισορροπήσουν οι γηπεδούχοι, στην συνέχεια και να επιβάλουν απόλυτα τους ρυθμούς τους μετά το 70' ψάχνοντας για το 2° γκολ, χωρίς όμως αποτέλεσμα...

*οι κυριότερες φάσεις και τα γκολ:
  • 2' ο Ηλ. Δήμου βρίσκει τον Σεϊντόπουλο σε καλή θέση, αυτός όμως σουτάρει χλιαρά άουτ...
  • 10' ο Ζαούρης ξέφυγε έξυπνα, από τους αντιπάλους του και έξω από την περιοχή πιάνει δυνατό σουτ, για να φύγει η μπάλα λίγο άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Πετράκη.
  • 18' έξοχη ενέργεια από τον Φραγκή που πλαγιοκοπεί την αντίπαλη άμυνα, βγάζει σέντρα-ασίστ, όμως ο Κοτρόζος στο ύψος της μικρής περιοχής, δεν καταφέρνει να κοντρολάρει και να σκοράρει..
  • 29' ο Κοτρόζος από αριστερά ανοίγεται βγάζει σέντρα στην περιοχή, ο Ηλ. Δήμου, πάνω στην κίνηση πιάνει δυνατό σουτ για να φύγει η μπάλα ελάχιστα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι...
  • 34' ο Ηλ. Δήμου γίνεται κάτοχος της μπάλας, στη γωνία της μεγάλης περιοχής αριστερά, πιάνει κεραυνοβόλο σουτ και υποχρεώνει τον Κυριακόπουλο με εκπληκτική επέμβαση να στείλει την μπάλα κόρνερ!
  • 35' ΓΚΟΟΟΛ! 1-0, ο Ηλ. Δήμου εκτελεί το κόρνερ, με εκπληκτικό τρόπο, η μπάλα πηγαίνει και κτυπά στο απέναντι κάθετο δοκάρι, εσωτερικά και καταλήγει στα δίκτυα, του εμβρόντητου Κυριακόπουλου!
  • 36' καταπληκτική κούρσα, του Ντούμα, που αποφεύγει τους αντιπάλους του, βγαίνει μόνος, τετ-α-τετ με τον Πετράκη, ο οποίος του "κλείνει" το οπτικό πεδίο και αποκρούει το πλασέ του!
  • 50' από αριστερά ο Μπρεγκανάκου, ανοίγεται και βγάζει σέντρα ακριβείας μέσα στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας, ο Ηλ. Δήμου, σουτάρει δυνατά, για να διώξει σχεδόν πάνω στη γραμμή ο Παπίλας σε κόρνερ!
  • 53' παράλληλη σέντρα του Ντούμα από δεξιά, μέσα στην περιοχή και ο Πετράκης πέφτει στα πόδια του Τσομάσκα και αποκρούει σωτήρια!
  • 64' ΓΚΟΟΟΛ! 1-1, ο Ζαούρης αναπτύσσεται θαυμάσια από αριστερά και βγάζει σέντρα και "συστημένη"  την μπάλα στο κεφάλι του Ντούμα, που καραδοκεί στο απέναντι δοκάρι, με εντυπωσιακό άλμα και καρφωτή κεφαλιά, ο Ψαχνιώτης φορ, στέλνει την μπάλα στα δίκτυα, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια!
  • 64' με πολύ ωραίο φάουλ ο Ηλ. Δήμου, βρίσκει τον προωθημένο Φρυγανά, που μέσα από την περιοχή πιάνει δυνατό γυριστό σουτ, για να διώξει και να σώσει στην γραμμή ο Καρακαλής...
  • 66' εκπληκτική επέμβαση του Κυριακόπουλου σε πλασέ του Κοτρόζου, από το ύψος της μικρής περιοχής!
  • 68' σε θέση βολής μέσα στην περιοχή ο Ντούμας πιάνει πολύ ωραία και δυνατή κεφαλιά για να διώξει εντυπωσιακά ο Πετράκης...
  • 72' πολύ καλή προσπάθεια του Τσομάσκα, που φτάνει σε θέση βολής δεν μπορεί όμως να νικήσει τον Πετράκη που είναι σε ετοιμότητα...
  • 75' απίστευτο τετ-α-τετ του Ηλ. Δήμου, που μόνος μέσα στην μικρή περιοχή πλασάρει πάνω στην κίνηση, για να πραγματοποιήσει φοβερή επέμβση, ο Κυριακόπουλος και να σώσει σίγουρο γκολ!
  • 78' καλοχτυπημένο φάουλ 10 μέτρα έξω από την περιοχή του Μακρή και η μπάλα φεύγει ελάχιστα άουτ πάνω από την συμβολή των δοκών...
  • 90+3' ο Ηλ. Δήμου προσπαθεί με καλή εκτέλεση φάουλ να αιφνιδιάσει, τον Κυριακόπουλο, ο οποίος διώχνει, ο Βογιατζής κερδίζει την μπάλα και πάνω στο κοντρόλ, νέα σωτήρια επέμβαση του εξαιρετικού πορτιέρο των "Λύκων" στα πόδια του Αυλωναρίτη στράϊκερ!
Πάρα πολύ καλή η διαιτησία του Δημήτρη Χουλιαρά και των συνεργατών του Κων. Κωνστάντιου και Χάρη Αντωνίου.

*ΑΥΛΩΝΑΡΙ (Γιώργος ΚΡΟΚΟΣ): 1-Πετράκης, 2-Κόκκος, 3-Μπρεγκανάκου, 4-Καραμπίνης, 5-Χαρ. Φρυγανάς, 6- Δ.  Βασιλείου, 7-Σεϊντόπουλος (77’ Ζέρβας), 8- Μακρής, 9- Κοτρόζος, 10-Ηλ. Δήμου, 11-Φραγκής (65’ Βογιατζής).
*ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ (Βαγγέλης ΤΟΓΙΑΣ): 1-Κυριακόπουλος, 2- Μπαλόζι, 3- Χασάνδρας, 4-Αν. Καρκαλής, 5-Παπίλας, 6-Σηφάκης,  7-Ντούμας, 8-Ρωμανός, 9- Στρατής (63’ Βαρτζής), 10-Ζαούρης (83’ Β. Βουρδάνος), 11-Τσομάσκα (88’ Πολύχρονος)
*το φωτορεπορτάζ του αγώνα:
























































Δεν υπάρχουν σχόλια: