.........

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΗΤΤΑ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΠΤΑ: ΔΡΟΣΙΑ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 2-1.

Για άλλη μια φορά η ομάδα μας δέχθηκε την ήττα στα τελευταία λεπτά. Σε ένα παιχνίδι που τίποτε δεν προδίκαζε αυτό το αποτέλεσμα, καθώς ο Α. Ο. Αυλωναρίου στο δεύτερο ημίχρονο είχε επιβάλει τον ρυθμό του, μια φάση 6 λεπτά πριν το τέλος στοίχισε τους τρεις βαθμούς. Η Δροσιά χωρίς να είναι καλύτερη νίκησε με 2-1 το απόγευμα του Σαββάτου, αφήνοντας μια πίκρα στον κόσμο του Αυλωναρίου, όπως δύο βδομάδες πριν στην Ερέτρια...
Στο 1ο λεπτό, ο Πετράκης σε ετοιμότητα απέκρουσε πάνω στην γραμμή κεφαλιά του Τσούτη. Δύο λεπτά αργότερα ο τερματοφύλακας του Αυλωναρίου εξουδετέρωσε γυριστό σουτ του Νικολάου. Στο 7ο λεπτό πρώτη απειλή για τον Α. Ο. Αυλωναρίου όταν ο Κοτρόζος από πλάγια αριστερά σούταρε άουτ. Στο 10ο λεπτό, το μακρινό σουτ του Καραλή μπλοκάρει ο Πετράκης.
Στο 12ο λεπτό, ο Κηπιώτης από δεξιά γυρίζει την μπάλα στην περιοχή και ο Αντωνιάδης με σουτ στην κίνηση ανοίγει το σκορ κάνοντας το 1-0. 
Στο 28ο λεπτό, ο Μαρούλης από αριστερά γυρίζει την μπάλα στην περιοχή και ο Βογιατζής με περίτεχνη ενέργεια αποφεύγει τον αμυντικό και με ωραίο σουτ ισοφαρίζει 1-1.
Στο 32ο λεπτό, ο Μακρής μπαίνει από δεξιά στην περιοχή αλλά οι αμυντικοί προλαβαίνουν και διώχνουν. Τελευταία φάση του ημιχρόνου, στο 43ο λεπτό, η εξαιρετική απόκρουση σε κόρνερ του Πετράκη σε σουτ του Φρυγανά.
Η μεγαλύτερη στιγμή για τον Α. Ο. Αυλωναρίου να μπει μπροστά στο σκορ ήταν στο 52ο λεπτό, όταν ο Ηλίας Δήμου βγήκε απέναντι στον τερματοφύλακα της Δροσιάς, μέσα στην μεγάλη περιοχή και λίγο πλάγια δεξιά, γύρισε την μπάλα παράλληλα στο τέρμα και ο Μακρής πιεζόμενος από την μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της κενής εστίας!
Στο 63ο λεπτό, ο Καραλής εκτελεί φάουλ και ο Λίφο με κεφαλιά από πλάγια θέση στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι ενώ τρία λεπτά αργότερα το σουτ του Κηπιώτη εξουδετερώνει ο Πετράκης.
Στο 70ο λεπτό, άλλη μια μεγάλη φάση για τον Α. Ο. Αυλωναρίου, όταν ο Βογιατζής βγήκε μόνος απέναντι στον Οικονομίδη, πέρασε την μπάλα από πάνω του αλλά αυτή κατέληξε δίπλα από την εστία του γκολκίπερ της Δροσιάς.
Και ενώ όλα κυλούσαν ήρεμα χωρίς να δημιουργούνται άλλες φάσεις στις δύο εστίες και η ισοπαλία έδειχνε ότι θα ήταν το τελικό αποτέλεσμα, έξι λεπτά πριν την λήξη η Δροσιά με στημένη φάση πήρε την νίκη.
Στο 84ο λεπτό, ο Ματζούνης εκτέλεσε φάουλ από αριστερά ο Τρίκκας με κεφαλιά πέρασε την μπάλα πίσω από τους αμυντικούς και ο Καραλής με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-1.
Σαν να μην έφθανε αυτό το πάγωμα για το Αυλωνάρι, στις καθυστερήσεις έχασε και τον Χάρη Φρυγανά, που αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες!
Το πρωτάθλημα διακόπτεται το επόμενο Σαββατοκύριακο, λόγω αποκριών, γεγονός που δίνει το χρόνο στην ομάδα να ετοιμαστεί κατάλληλα για τα 5 παιχνίδια που απομένουν μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος. Επόμενος αγώνας στο Αυλωνάρι με τον Λήλαντα Βασιλικού.
Η σύνθεση του Α. Ο. Α: Πετράκης, Μαρούλης, Μπρεγκανάκου, Καραμπίνης Φρυγανάς, Βασιλείου Δ.,  Σεϊντόπουλος(55΄Ζέρβας), Μακρής, Βογιατζής, Δήμου Ηλ., Κοτρόζος(75΄Φραγγής)








Δεν υπάρχουν σχόλια: