.........

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

ΑΝΤΕΞΕ ΣΤΗΝ ΠΙΕΣΗ: ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 0-0

Ισοπαλία μέσα στην Χαλκίδα απέσπασε ο Α. Ο. Αυλωναρίου από την ΑΕΚ Χαλκίδας. Οι γηπεδούχοι ήθελαν οπωσδήποτε την νίκη για να διατηρηθούν μέσα στην μάχη για τον τίτλο. Πριν τον αγώνα βρίσκονταν τρεις βαθμούς πίσω από την πρώτη θέση, τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Κανένα άλλο αποτέλεσμα δεν αρκούσε και γι αυτό άσκησαν έντονη πίεση, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, για να πάρουν το πολυπόθητο αποτέλεσμα. Ο Α. Ο. Αυλωναρίου στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και κατάφερε να πάρει μια σημαντική ισοπαλία προσθέτοντας ακόμη έναν βαθμό, που τον φέρνει ακόμη πιο κοντά στην παραμονή στην κατηγορία. Στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν πρέπει να συμβούν απίθανα πράγματα για να κινδυνεύσει με υποβιβασμό.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Α. Ο. Αυλωναρίου κράτησε μακριά από την εστία του τους γηπεδούχους, έχασε μάλιστα την μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Στο 21ο λεπτό, ο Σεϊντόπουλος έκανε σέντρα από δεξιά και ο Βογιατζής με κεφαλιά από την μεγάλη περιοχή ανάγκασε τον Μόνο σε εντυπωσιακή απόκρουση. Η ΑΕΚ είχε ανούσια κατοχή μπάλας χωρίς τις μεγάλες ευκαιρίες.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι άσκησαν έντονη πίεση για να σημειώσουν το γκολ όμως η καλή αμυντική λειτουργία του Α. Ο. Αυλωναρίου και οι εντυπωσιακές επεμβάσεις του Γιώργου Πετράκη κράτησαν το μηδέν. Στο 55ο λεπτό, ο τερματοφύλακας του Αυλωναρίου απέκρουσε πέναλτι που εκτέλεσε ο Γίγας, ενώ σε πολλές περιπτώσεις εξουδετέρωσε επιθετικές προσπάθειες των γηπεδούχων. Στο 62ο λεπτό, η ΑΕΚ έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία όταν το σουτ του Πολυχρόνη από πλεονεκτική θέση βρήκε το δεξιό κάθετο δοκάρι του Πετράκη και κατέληξε άουτ στην απέναντι πλευρά! Η μοναδική απάντηση των φιλοξενουμένων ήταν ένα καλό σουτ του Σεϊντόπουλο που έφυγε λίγο πάνω από την αριστερή συμβολή των δοκών.
Ο Α. Ο. Αυλωναρίου με την ισοπαλία αυτή έφθασε τους 36 βαθμούς και βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας. Τα Ζάρκα και η Αιδηψός έχουν αποχαιρετήσει την κατηγορία, ενώ μετά την αποχώρηση του Ηρακλή Ψαχνών από την Γ΄ Εθνική θα υποβιβασθεί και τρίτη ομάδα από την Α΄ Εύβοιας. Βέβαια αν υποβιβασθεί και ο Α. Ο. Χαλκίς τότε θα πέσει και τέταρτη ομάδα που μπορεί να γίνουν και πέντε αν δεν ανέβει ο πρωταθλητής Εύβοιας από τα μπαράζ. Ο Ολυμπιακός Χαλκίδας και ο Ελλήσποντος με 29 βαθμούς, η Αυλίδα με 31, η Μακρυκάπα με 32 και η Δροσιά με 35 βρίσκονται σε δυσχερέστερη θέση από τον Α. Ο. Αυλωναρίου. Η εικόνα της ομάδας όμως δείχνει ότι δεν θα υπάρξει τέτοιο πρόβλημα!
Η σύνθεση του Α. Ο. Α: Πετράκης, Κόκκος, Μαρούλης(57΄Μπρεγκανάκου), Καραμπίνης, Βασιλείου Δ., Ζέρβας(63΄Φραγής), Σεϊντόπουλος, Μακρής, Βογιατζής, Κοτρόζος(70΄Φρυγανάς), Βασιλείου Β.
Την επόμενη αγωνιστική ο Α. Ο. Αυλωναρίου υποδέχεται στο γήπεδο "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ" τα Ζάρκα.






Δεν υπάρχουν σχόλια: