.........

Τρίτη 5 Απριλίου 2016

ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ: ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΖΑΡΗΤΡΑ 5-1

Ο Α. Ο. Αυλωναρίου νίκησε με 5-1 το Σάββατο το απόγευμα, τα Ζάρητρα, στο γήπεδο ¨ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ¨ και εξασφάλισε την παραμονή του στην Α΄ κατηγορία της Εύβοιας για 11η συνεχόμενη χρονιά. Παίζοντας με πάθος από την αρχή κατάφερε να επιβάλλει τον ρυθμό του και να πάρει μια άνετη νίκη. Έφθασε έτσι τους 39 βαθμούς και ότι κι αν γίνει τις δύο τελευταίες αγωνιστικές δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα. Αντίθετα στόχος είναι ένα καλύτερο πλασάρισμα στον πίνακα της βαθμολογίας, αφού τώρα βρίσκεται στην 9η θέση. Τα δύο παιχνίδια που απομένουν είναι με την Αυλίδα εκτός έδρας και με τον Παντριαδικό στο Αυλωνάρι.
 
Φάσεις και γκολ.
 Στο 15ο λεπτό, σουτ του Μακρή από πλάγια δεξιά διώχνει σε κόρνερ ο τερματοφύλακας. Ένα λεπτό αργότερα κεφαλιά του Βασιλείου Δ. διώχνουν οι αμυντικοί πριν η μπάλα περάσει την γραμμή του τέρματος. Στο 27ο λεπτό, μετά από γύρισμα του Μακρή ο Σεϊντόπουλος με καρφωτή κεφαλιά αναγκάζει τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων σε εντυπωσιακή απόκρουση.
Στο 38ο λεπτό ανοίγει το σκορ για το Αυλωνάρι, όταν ο Ανδρέου στην προσπάθειά του να διώξει μετά από κόρνερ του Σεϊντόπουλου στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του!
Ένα λεπτό αργότερα το σουτ του Βογιατζή θα φύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 42ο λεπτό, ο Δημήτρης Βασιλείου παίζει το ένα-δύο με τον Σειντόπουλο αλλά το σουτ που επιχειρεί φεύγει άουτ.
Στο 44ο λεπτό, ο Δημήτρης Βασιλείου με εντυπωσιακό σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το 2-0 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. 
Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες όμως η αποτελεσματικότητα του Τέλη Μακρή που σημείωσε τρία γκολ έδωσε την ευρεία νίκη στον Α. Ο. Αυλωναρίου.
Στο 48ο λεπτό ο Πέππας επιχειρεί σουτ από την μεγάλη περιοχή και αναγκάζει τον Πετράκη να διώξει σε κόρνερ.
Στο 59ο λεπτό ο Μακρής ανατρέπεται στην περιοχή και με εύστοχο κτύπημα πέναλτι κάνει το 3-0.
Στο 61ο λεπτό, ο Μαντασάς με συρτό διαγώνιο σουτ στέλνει την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Πετράκη.
Στο 68ο λεπτό, ο Πέππας μετά από πάσα του Μαντασά με σουτ μειώνει σε 3-1.
Στο 80 λεπτό, ο Μακρής φεύγει στην αντεπίθεση και πλασάρει τον αντίπαλο τερματοφύλακα ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 4-1.
Στο 83ο λεπτό και πάλι ο Μακρής αφού δέχεται κεφαλιά πάσα από τον Αϊδίνη με σουτ διαμορφώνει το τελικό 5-1.
Εύκολα επικράτησε το Αυλωνάρι με το μεγαλύτερο σκορ που σημείωσε την φετινή χρονιά. Από τώρα πλέον αρχίζει ο προγραμματισμός για την επόμενη σαιζόν.
Έπαιξαν:
Α. Ο. Αυλωναρίου: Πετράκης, Κόκκος( 7΄Φραγγής λ.τ.), Μπρεγκανάκου, Καραμπίνης, Φρυγανάς(65΄Δήμου Βαγγ. λ.τ.), Βασιλείου Δ., Σεϊντόπουλος, Μακρής, Βογιατζής(75 Αϊδίνης). Κοτρόζος, Βασιλείου Β.
Α. Ο. Ζάρητρα: Καλιοντζής Στ., Λιώνης(80΄Μανώλης), Παναγιώτου Ν., Μίχας, Μάλιος, Καλιοντζής Ν., Πιλάτης(46΄Πάλλης), Ανδρέου(46΄Μαντασάς), ΓκίκαςΔ., Πέππας, Σπανός.











Δεν υπάρχουν σχόλια: