.........

Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

ΛΥΓΙΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ: ΑΥΛΙΔΑ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 2-1

Μέχρι το 82ο λεπτό, άντεξε ο Α. Ο. Αυλωναρίου, στο Βαθύ Αυλίδος, όπου έπαιξε με πολλές απουσίες λόγω των τραυματισμών και τελικά έχασε με ενα γκολ που αμφισβητήθηκε ως οφσάιντ, με 2-1 από τους γηπεδούχους που καιγόταν για την νίκη. Χωρίς τους Ηλία Δήμου, Χάρη Φρυγανά, Σταύρο Ζέρβα, Νίκο Κόκκο που ταλαιπωρούνται απο τραυματισμούς αλλά και τον Γιώργο Δημά που δίνει πανελλήνιες, ο Γιώργος Κρόκκος χρησιμοποιήσε όσους είχαν απομείνει στον προτελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος.


Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν στην αρχή με δύο σουτ των Μαναρίτσα και Στέργκου που κατέληξαν άουτ. Η απάντηση ήρθε στο 11ο λεπτό με τον Σεϊντόπουλο όταν το σουτ που επιχείρησε έδιωξε ο Ντελέκος. Η Αυλίδα απείλησε άλλες δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο με τον Μαναρίτσα αλλά τα σουτ που έκανε έφυγαν άουτ. Το Αυλωνάρι έχασε πολύ καλή ευκαιρία όταν σε φάουλ του Μακρή η κεφλιά του Δημήτρη Βασιλείου από καλή θέση έφυγε άουτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι ηπεδούχοι πίεσαν περισσότερο δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες με πιο σημαντική το τετ-α-τετ του Βαρσαμά με τον Κότσαρη, στο 58ο λεπτό, που εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας του Αυλωναρίου.
Στο 64ο λεπτό, ο Βαρσαμάς άνοιξε το σκόρ με σουτ από την μεγάλη περιοχή μετά από φάουλ που εκτέλεσε ο Λεονάρντο.
Στο 74ο λεπτό, ο Σεϊντόπουλος με εξαιρετική ενέργεια και σουτ από την μεγάλη περιοχή ισοφάρισε 1-1.
Στο 82ο λεπτό, η Αυλίδα κέρδισε φάουλ που εκτελέστηκε από πλάγια δεξιά, ο Κότσαρης απέκρουσε το πρώτο σουτ του Ελευθερίου αλλά ο Μαναρίτσας με νέο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Στην φάση αυτή αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας του Αυλωναρίου με δεύτερη κίτρινη γιατί διαμαρτυρήθηκε έντονα θεωρόντας ότι το γκολ ήταν οφσάιντ. 
Ο Α. Ο. Αυλωναρίου βρίσκεται στην 9η θέση, με 39 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται την Τριάδα που έχει 40, στο γήπεδο "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ". Αν καταφέρει να νικήσει θα καταλάβει την 8η θέση!
Η σύνθεση του Α. Ο. Α: Κότσαρης, Μαρούλης, Μπρεγκανάκου(83΄Πετράκης), Καραμπίνης, Βασιλείου Δ., Βασιλείου Β., Σεϊντόπουλος, Μακρής, Βογιατζής(73΄Αϊδίνης), Κοτρόζος, Φραγγής.





 

Δεν υπάρχουν σχόλια: