.........

Σάββατο 23 Απριλίου 2016

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΜΕ ΝΙΚΗ ΤΟΥ Α. Ο. ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ

Ξεκίνησε την Τετάρτη το 1ο πρωτάθλημα παλαιμάχων υπό την αιγίδα της ΕΠΣΕ,  με τον Α. Ο. Αυλωναρίου να συμμετέχει στον Νότιο Όμιλο. Έχουν δημιουργηθεί δύο όμιλοι των 5 ομάδων και θα γίνουν 8 αγωνιστικές. Αντίπαλοι του Αυλωναρίου είναι ο Ολυμπιακός Χαλκίδας, η ΑΕΚ Χαλκίδας, ο Αμαρυνθιακός και O.A.S.H. F.C. 
Μετά από καλή εμφάνιση η ομάδα μας νίκησε στην Χαλκίδα τον Ολυμπιακό με 5-2. Ο Σόλιας στο 34ο λεπτό άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Τρία λεπτά αργότερα ο Α. Ο. Αυλωναρίου ισοφάρισε όταν ο Γιάννης Χροναίος σούταρε και ο Καπνίσης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Στο 50ο λεπτό, ο Μπάμπης Τσιργιώτης με πέναλτι σημείωσε το 1-2. Ο Ζέρβας στο 65ο λεπτό ισοφάρισε 2-2 για τον Ολυμπιακό. Δύο λεπτά αργότερα ο Γιάννης Βογιατζής έκανε το 2-3. Στο 70ο λεπτό και πάλι ο αρχισκόρερ της ομάδας μας έκανε το 2-4 για να κλείσει το σκορ ο Μάριος Ρέτσας στο 75ο λεπτό, διαμορφώνοντας το τελικό 2-5.
Η σύνθεση του Α. Ο. Α: Νίκος Κωνσταντίνου, Αντώνης Γεωργικόπουλος, Ιπποκράτης Μωραϊτης, Γιάννης Κοτρόζος, Γιάννης Ταπεινός, Θέμης Μάστορης, Μπάμπης Τσιργιώτης, Μάριος Ρέτσας, Γιάννης Χροναίος, Βαγγέλης Κατσινής, Κώστας Σεϊντόπουλος.
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Δημήτρης Καράπας, Γιάννης Βογιατζής, Δημήτρης Χροναίος, Χρήστος Τσαούσης, Μπάμπης Ξυράφης και Βαγγέλης Βλάχος. 
Προπονητής ο Δημήτρης Παππάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: