.........

Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΙΣΟΠΑΛΙΑ: ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ 1-1

Το πρωτάθλημα της Α΄ Εύβοιας ολοκληρώθηκε το Σάββατο 16 Απριλίου, με τα παιχνίδια της 30ης αγωνιστικής. Πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η Ιστιαία, ενώ υποβιβάστηκαν ο Ολυμπιακός Χαλκίδας, η Αιδηψός και τα Ζάρητρα. Ο Α. Ο. Αυλωναρίου τερμάτισε στην 9η θέση συγκεντρώνοντας 40 βαθμούς, έχοντας σημειώσει 11 νίκες, 7 ισοπαλίες και 12 ήττες!
Την τελευταία αγωνιστική ο Α. Ο. Αυλωναρίου αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1, στο γήπεδο "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ ", με τον Παντριαδικό. Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν χωρίς άγχος καθώς είχαν εξασφαλίσει πολύ νωρίτερα την παραμονή τους στην κατηγορία, έχοντας μάλιστα πραγματοποιήσει μια σταθερή πορεία στο πρωτάθλημα, αφού στην μεγαλύτερη διάρκειά του ήταν μεταξύ της 7ης και 10ης θέσης! Τελικά η ισοπαλία έφερε τους φιλοξενούμενους ένα βαθμό πιο πάνω από τους γηπεδούχους.


Στο πρώτο ημίχρονο δεν έγιναν πολλές φάσεις. Στο 12ο λεπτό, η Τριάδα απείλησε με τον Σιαράπη που βρέθηκε μόνος απέναντι στον Πετράκη, αλλά το σουτ που επιχείρησε αρχικά απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Αυλωναρίου και στην συνέχεια έδιωξε σε κόρνερ ο Μπρεγκανάκου. Η απάντηση στις ευκαιρίες ήρθε για το Αυλωνάρι στο 41ο λεπτό, όταν ο Βογιατζής από καλή θέση στην μεγάλη περιοχή σούταρε αλλά η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και κατέληξε κόρνερ.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Α. Ο. Αυλωναρίου στάθηκε καλύτερα στο γήπεδο έχασε καλές ευκαιρίες δεν κατάφερε όμως να τις αξιοποιήσει, εκτός από μία και έτσι δεν μπόρεσε να νικήσει. 
Στο 55ο λεπτό, ο Βογιατζής μέσα από την μεγάλη περιοχή και λίγο πλάγια αριστερά επιχειρεί πολύ καλό σουτ που φεύγει ελάχιστα έξω από το απέναντι κάθετο δοκάρι.
Στο 58ο λεπτό, ο Ρούσης κάνει μια πολύ καλή προσπάθεια από αριστερά, γυρίζει την μπάλα στο σημείο του πέναλτι και ο Τσούτσης με σουτ ανοίγει το σκορ κάνοντας το 0-1!
Στο 66ο λεπτό, ο Σεϊντόπουλος κάνει σέντρα από δεξιά και ο Φραγγής με κεφαλιά από την μεγάλη περιοχή στέλνει την μπάλα άουτ.
Στο 71ο λεπτό, ο Παντελής Κοτρόζος μέσα από την μικρή περιοχή σουτάρει η μπάλα στην πορεία της προς το τέρμα κτυπά σε χέρι αμυντικού και ο διαιτητής σφυρίζει πέναλτι. Ο Τέλης Μακρής με εύστοχο κτύπημα ισοφαρίζει 1-1, σημειώνοντας το 11ο προσωπικό του γκολ, που τον ανέδειξε πρώτο σκόρερ της ομάδας μας την φετινή χρονιά!
Δύο λεπτά αργότερα ο Ρούσης από αριστερά βρίσκει τον Τσούτση μέσα στην μεγάλη περιοχή του Αυλωναρίου, που από καλή θέση σουτάρει άουτ.
Στο 78ο λεπτό, ο Καραμπίνης σημειώνει γκολ αλλά ο βοηθός υποδεικνύει οφσάιντ ξεσηκώνοντας διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους.
Στο 90 λεπτό, χάθηκε μοναδική ευκαιρία για τον Α. Ο. Αυλωναρίου να πάρει την νίκη όταν ο Παντελής Κοτρόζος από δεξιά γύρισε την μπάλα στο σημείο του πέναλτι, το σουτ όμως του Βαγγέλη Δήμου φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο ημίχρονο του αγώνα τιμήθηκε από στην διοίκηση του Α. Ο. Αυλωναρίου, ο Κώστας Σεϊντόπουλος, που σταματά την ενεργό δράση, για την προσφορά του στην ομάδα αλλά και στο ποδόσφαιρο γενικότερα!
Η σύνθεση του Α. Ο. Α: Πετράκης, Κόκκος(73΄Μαρούλης), Μπρεγκανάκου, Καραμπίνης, Βασιλείου Δημ., Βασιλείου Βασ., Σεϊντόπουλος(86΄Δήμου Βαγγ.), Μακρής, Βογιατζής, Κοτρόζος, Αϊδίνης(62΄Φραγγής).
Μετά τον αγώνα ακολούθησε το καθιερωμένο τραπέζι για το κλείσιμο της ποδοσφαιρικής χρονιάς, στο οποίο κλήθηκε και συμμετείχε η αποστολή της Τριάδας. 













Δεν υπάρχουν σχόλια: