.........

Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΝΙΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΨΑΧΝΑ: ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 0-1

Ιστορικής σημασίας νίκη σημείωσε, το Σάββατο το βράδυ στα Ψαχνά, επί του Ηρακλή, ο Α. Ο. Αυλωναρίου αφού μέχρι σήμερα δεν είχε πάρει "τρίποντο" στην έδρα του αντιπάλου του! Πέρσι είχε πάρει πολύτιμη ισοπαλία στην προσπάθεια του για την παραμονή στην Ά κατηγορία, ενώ παλαιότερα είχε μόνο ήττες. Με την νίκη αυτή έφθασε τους 23 βαθμούς και είναι μόνος τρίτος, πίσω από την Ερέτρια που έχει 33 και τον Λήλαντα Βασισικού με 25!
Ο Ηρακλής πίεσε στο πρώτο εικοσάλεπτο χωρίς να δημιουργήσει σημαντική ευκαιρία, το Αυλωνάρι ισορρόπησε στην συνέχεια βγήκε μπροστά και πριν κλείσει το ημίχρονο σημείωσε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. 
Στο 42ο λεπτό, ο Μπασούκος έκανε σέντρα από αριστερά και ο Τσαλιαγκός με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα σημειώνοντας το "χρυσό" γκολ.
Νωρίτερα ο Α. Ο. Αυλωναρίου είχε προειδοποιήσει σε δύο ακόμη φάσεις όταν ένα σουτ του Τσαλιαγκού και ένα φάουλ του Φραγγή απέκρουσε ο Ανδρούτσος.
Στην επανάληψη ο Ηρακλής προσπάθησε να αντιδράσει έχοντας κατοχή της μπάλας χωρίς όμως να απειλήσει ιδιαίτερα την εστία του Τζαβάρα. Το Αυλωνάρι καλά οργανωμένο αμυντικά κράτησε εύκολα το αποτέλεσμα και πανηγύρισε μια μεγάλη νίκη. 
Α. Ο. Αυλωναρίου παραμένει αήττητος για 7 αγωνιστικές έχοντας σημειώσει 6 νίκες και 1 ισοπαλία.
Το πρωτάθλημα διακόπτεται λόγω των εορτών και θα συνεχιστεί στις 6 και 7 Ιανουαρίου με την διεξαγωγή της 13ης αγωνιστικής.
Η σύνθεση του Α. Ο. Αυλωναρίου: Τζαβάρας, Μπρεγκανάκου(80΄Παππάς), Φραγγής, Καραλής, Κόκκος, Παπίλας(65΄Ιωαννίδης), Μπασούκος, Ζαχαριάς, Τσαλιαγκός(90΄Καρλής Γιωρ.), Καράπας(87΄Περιβολάρης), Thomas.

Την επόμενη αγωνιστική ο Α. Ο. Αυλωναρίου υποδέχεται στο γήπεδο "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ" την Καστέλλα. 












Δεν υπάρχουν σχόλια: