.........

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

Δοκάρια και Τριανταφύλλου, μας ''φρέναραν'' στο 1-0! Μόνη 3η η ομάδα μας! (φωτορεπορτάζ)

Στην 3η θέση της βαθμολογίας της Α' ΕΠΣΕ, έμεινε μόνη της η ομάδα μας, μετά την νίκη επί των Κοσκίνων!  Το 1-0 ήταν φτωχό για τον ΑΟ Αυλωναρίου, καθώς οι παίκτες μας ''σημάδεψαν'' 4 φορές τα αντίπαλα δοκάρια και έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες για μεγάλο σκορ! 
***ρεπορτάζ-φωτορεπορτάζ του αγώνα πηγή:
                          ''ΔΥΝΑΤΑ & ΑΘΛΗΤΙΚΑ''.gr

Συνέχισε τα ...συνεχόμενα θετικά του αποτελέσματα το Αυλωνάρι (σε 5 αγώνες, 4 νίκες και μια ισοπαλία), κερδίζοντας αυτή τη φορά την ομάδα των Κοσκίνων με 1-0! Αρκετός κόσμος βρέθηκε στο ΄΄Νίκος Κούκης΄΄ όπου παρακολούθησε ένα παιχνίδι με δύο όψεις, μια σε κάθε ημίχρονο!Οι γηπεδούχοι, λοιπόν, ήθελαν να ΄΄υπερασπιστούν΄΄ την 3η θέση που είχαν ανέβει και συγκατοικούσαν με τον Ηρακλή Ψ. στον βαθμολογικό πίνακα, ενώ οι φιλοξενούμενοι, αναζητούσαν επιστροφή στις νίκες, κάτι που θα τους έδινε βαθμολογική ώθηση!
Το παιχνίδι στο α' μέρος ήταν ένας επιθετικός μονόλογος των γηπεδούχων, που πίεζαν και ΄΄βομβάρδιζαν΄΄ την εστία του, για μια ακόμα φορά, εξαιρετικού Τριανταφύλλου, ο οποίος νικήθηκε σε μια μόνο περίπτωση, στην φάση του 39' όταν ο mr-goal του Αυλωναρίου, Βασ. Τσαλιαγκός, σκόραρε για 5η συνεχόμενη αγωνιστική και πέτυχε το γκολ που έδωσε στους ΄΄Κίτρινους΄΄ την νίκη! Στο ίδιο αυτό διάστημα του α' 45λεπτου, οι παίκτες του Γιάν. Μπασούκου, ΄΄έσπασαν΄΄ κυριολεκτικά τα δοκάρια του πορτιέρο των Κοσκίνων, καθώς τα σημάδεψαν 4 (!!!) φορές, ενώ έχασαν και άλλες σημαντικές ευκαιρίες για να σιγουρέψουν την νίκη τους! Στον αντίποδα οι φιλοξενούμενοι, απείλησαν μόλις στο 37' με τον Κοκκάλα! 
Στο β' μέρος, η ποιότητα του παιχνιδιού έπεσε, οι γηπεδούχοι έδειξαν να επαναπαύονται στο εύθραυστο 1-0, οι παίκτες των Κοσκίνων, προσπάθησαν ν' αντιδράσουν, χωρίς όμως να δημιουργήσουν την μεγάλη ευκαιρία, η άμυνα του Αυλωναρίου, τους ανέκοπτε με επιτυχία όποτε προσπαθούσαν να κινηθούν απειλητικά προς την εστία του Τζαβάρα! Τα πράγματα για τους φιλοξενούμενους δυσκόλεψαν, από το 60' και μετά όταν αναγκάστηκαν να παίξουν μέχρι την λήξη με 10 παίκτες, καθώς αποχώρησε τραυματίας ο Κόλλιας και στον πάγκο δεν υπήρχε παίκτης να τον αντικαταστήσει!
***οι κυριότερες φάσεις και το γκολ:
  • 2' κεραυνός του Μπασούκου, έξω από  την γωνία της μεγάλης περιοχής και από αριστερά, η μπάλα τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι και απομακρύνεται στην συνέχεια!
  • 12' πολύ ωραία σέντρα του Δαφνή από δεξι'α. ο Τριανταφύλλου, μπλοκάρει αποτελεσματικά μπροστά από τον Μπασούκο που ήταν μόνος, με το τέρμα...
  • 24' ο Δαφνής ανοίγει πολύ ωραία στον Γ. Καρλή, που πλαγιοκοπεί από δεξιά και λίγο έξω από την περιοχή πιάνει θαυμάσια σέντρα-σουτ, για να στείλει, για 2η φορά την μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι  και στην συνέχεια ο Β. Τσαλιαγκός από κοντά να μην μπορέσει να σκοράρει...
  • 32' ο Καραλής λίγο έξω από το ημικύκλιο της περιοχής των Κοσκίνων, εκτελεί, ένα από τα γνωστά του φάουλ και στέλνει την μπάλα με δύναμη στο οριζόντιο δοκάρι του ανήμπορου, εκεί, ν'αντιδράσει Τριαναταφύλλου!
  • 35' πολύ ωραίο άνοιγμα του Β. Τσαλιαγκού, στον Ζαχαριά, που από ευνοϊκή θέση μέσα στην περιοχή σουτάρει για να στείλει την μπάλα ελάχιστα άουτ, από το αριστερό κάθτο δοκάρι των Κοσκίνων...
  • 37' ο Μπασούκος εκτελεί φάουλ, λίγο έξω από την γωνία της μεγάλης περιθοχής και αριστερά, η μπάλα φεύγει με δύναμη και περνάει ελάχιστα άουτ από την απέναντι συμβολή των δοκών...
  • 39' ΓΚΟΟΟΛ! 1-0, καταπληκτική μπαλιά του Ζαχαριά, ο Β. Τσαλιαγκός στο ύψος της περιοχής, παίρνει την μπάλα, με εντυπωσιακές προσποιήσεις αποφεύγει τους αντιπάλους του και με δυνατό συρτό σουτ στέλνει την μπάλα στην δεξιά γωνία και στα δίκτυα του Τριανταφύλλου, ανοίγοντας το σκορ!
  • 42' ο Δαφνής από δεξιά σουτάρει πολύ δυνατά, ο Τριανταφύλλουαποκρούει εντυπωσιακά, ο Μπασούκος κερδίζει την μπάλα πλασάρει από κοντά και η μπάλα χτυπά στο κάθετο δοκάρι και στην συνέχεια απομακρύνεται... Ήταν η 4η φορά που οι παίκτες του Αυλωναρίου σημάδεψαν τα αντίπαλα δοκάρια!
  • 43' ωραίο φάουλ του Ν. Μήτρου, ο Κοκκάλας πηδά πιο ψηλά απ' όλους, μέσα στην περιοχή, πιάνει δυνατή κεφαλιά για να φύγει η μπάλα, λίγο άουτ από το δεξιό ΄΄Γ΄΄ της εστίας του Τζαβάρα...
  • 47' δυνατό σουτ του Ν. Μήτρου, εξουδετερώνει πολύ ωραία ο Τζαβάρας...
  • 58' επικίνδυνη σέντρα του Λαθουρά από δεξιά στην καρδιά της άμυνας των γηπεδούχων, που αδράνησαν, όμως οι επιθετικοί των Κοσκίνων δεν μπόρεσαν να την εκμεταλλευτούν...
  • 79' ο Τριανταφύλλου πέφτει στα πόδια του Μπασούκου, που ήταν τετ-α-τετ με το τέρμα και σώζει...
  • 83' από δεξιά ο Μπασούκος εκτελεί φάουλ, ο Β. Τσαλιαγκός, εξ επαφής, πλασάρει για να διώξει εκπληκτικά και σωτήρια ο Τριανταφύλλου!
  • 85' φοβερή ατομική ενέργεια, του Β. Τσαλιαγκού που ΄΄χορεύει΄΄ τους αντιπάλους του και με σουτ πάνω στην κίνηση, στέλνει την μπάλα να ΄΄ξυρίσει΄΄ το οριζίντιο δοκάρι της εστίας των Κοσκίνων...
Άριστη ήταν η διαιτησία του Αποστόλη  Παπαποστόλου και των συνεργατών του Περικλή Δελχά και Γιάννη Κελεπούρη.
***ΑΥΛΩΝΑΡΙ  (Γιάννης Μπασούκος): Τζαβάρας, Παππάς (62' Μπρεγκανάκου), Δαφνής, Καραλής, Κόκκος, Παπίλας, Δ. Μπασούκος, Ζαχαριάς, Β. Τσαλιαγκός (89' Δ. Βασιλείου), Ιωαννίδης (62' Περιβολάρης), Γ. Καρλής (72' Καράπας).
***ΚΟΣΚΙΝΑ : Τριανταφύλλου, Γ. Δήμου, Δ. Δήμου, Πεππές, Κόλλιας, Ευγενίου, Κοκκάλας, Ξιφαράς, Κουϊμτζίδης (λτ 43' Παριανός), Ν. Μήτρου, Λαθουράς.




































Δεν υπάρχουν σχόλια: