.........

Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

''Σκαρφαλώσαμε'' στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα!

Στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα ανέβηκε η ομάδα μας, ισόβαθμη με τον ιστορικό Ηρακλή Ψαχνών! Μάλιστα με καλύτερη διαφορά τερμάτων (19 έχουμε πετύχει έναντι 15 του Ηρακλή Ψ.), είμαστε σε πιο ψηλή θέση! Η ομάδα μας έχει την 2η καλύτερη επίθεση (με  19 γκολ) στο πρωτάθλημα μετά αυτήν (26 γκλολ) του πρωτοπόρου Απόλλωνα Ερέτριας (μόνος 1ος και αήττητος με το απόλυτο 10 στα 10)! 
Μόνος στην 2η θέση των σκόρερς έχει ανέβει ο στράϊκερ του ΑΟ Αυλωναρίου, Βασίλης Τσαλιαγκός, με 9 γκολ και το εντυπωσιακό ρεκόρ, που έχει κάνει, πετυχαίνοντας σερί 8 γκολ, σε 4 αγώνες (από 2 σε κάθε παιχνίδι) και βρίσκεται πίσω από τον 1ο σκόρερ τους πρωταθλήματος, Γκέρσι Τόρα (Απόλλων Ερέτριας), μόλις 4 γκολ! Και να σημειωθεί ότι στα 2 τελευταία παιχνίδια (θα λείψει λόγω κόκκινης και στο παιχνίδι με τα Κόσκινα), δεν έχει δίπλα του, τον έναν από τους παρτενέρ του, τον πολύ καλό και ανεβασμένο φέτος κατακόρυφα Τόμας Οντιαμπό! Να σημειώσουμε ότι παρά τις απουσίες και τους τραυματισμούς, η καλή δουλειά της περιόδου της προετοιμασίας, είναι φανερό ότι τώρα αποδίδει καρπούς, συνάμα με την διοικητική ηρεμία, αλλά και την συμπαράσταση του κόσμου, ''συνθέτουν'' τον φετινό δυνατό και αξιόμαχο ΑΟ Αυλωναρίου! 
Το θετικό στοιχείο πέρα από τις καλές εμφανίσεις σεις και τα σημαντικά αποτελέσματα, είναι η παρουσία των νεαρών ποδοσφαιριστών, Ηλία Παππά, Νίκου Καράπα, που έχουν πάρει συμμετοχές, αλλά και των πιο νέων Γιώργου και Νίκου Κούκη και Γιάννη Νικολή, που έχει ανεβάσει από τους ''μικρούς'' ο Γιάνννης Μπασούκος και σύντομα θα πάρουν και αυτοί το ''βάπτισμα'' του πυρός! 
***τα αποτελέσματα της 10ης και η επόμενη 11η αγωνιστική: 
...και η βαθμολογία:


Δεν υπάρχουν σχόλια: