.........

Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

Παληκαρίσιο ''Χ'' σε σπουδαίο παιχνίδι στην Τριάδα! (φωτό)

***ΡΕΠΟΡΤΑΖ: DynataAthlitika.gr 
Το πρώτο γκολ του ''Τσάλια'' στην Τριάδα!
Τρομερό παιχνίδι από τα καλύτερα που έχουμε δει στα ευβοϊκά γήπεδα τα τελευταία χρόνια ανάμεσα στον Παντριαδικό και το Αυλωνάρι στο γήπεδο της Τριάδας.Οι δύο μονομάχοι μετά από μάχη 90' λεπτών έξι γκολ, και  ανατροπές αποτελεσμάτων ήρθαν ισόπαλοι 3-3 με όλα τα γκολ να μπαίνουν στο πρώτο μέρος.
"χορός" των γκολ 'άνοιξε στο 9' λεπτό με τον Καραλή να παίρνει την μπαλιά από το φάουλ του Τσαλιαγκού να κατεβάζει και με κίνηση που ζήλευαν και τα καλύτερα φορ κεραυνοβόλησε μέσα από την περιοχή τον Καραχάλιο και έκανε το 0-1 για το Αυλωνάρι.
Οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση είχαν ένα καλό σουτ του Καραμπέτσου άουτ στο 12' λεπτό.

Η ισοφάριση ήρθε στο 26' λεπτό για τον Παντριαδικό όταν η  ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Καραντάκη αιφνιδίασε τον Τζαβάρα και έκανε το 1-1.
Κάπου το ματς πήρε ένα τρελό ρυθμό και μέσα στα επόμενα 19' λεπτά έιχαμε τέσσερα τέρματα.
Στο 31' την λάθος έξοδο του Καραχάλιου εκμεταλλεύτηκε ο Β.Τσαλιαγκός που με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-2 για το Αυλωνάρι.
Ένα λεπτό αργότερα ο "σεληνιασμένος" Καραντάκης με τρομερό σουτ οβίδα έκανε το 2-2 για το Παντριαδικό στο 32' λεπτό.
Με την συμπλήρωση των πρώτων 45' είχαμε την ολική ανατροπή για τους γηπεδούχους όταν ο Τσούτσης πέρασε και τον Τζαβάρα και με πλασέ έκανε το 3-2 για τον Παντριαδικό.
Με την σέντρα στο 46' η απάντηση του Αυλωναρίου ήταν άμεση μετά από φάουλ και πάσα του Παπίλα ο Β.Τσαλιαγκός με σουτ έγραψε το 3-3 με την μπάλα να παίζει άσχημο παιχνίδι στο τερματοφύλακα Καραχάλιο αφού κόντραρε σε συμπαίχτη και άλλαξε πορεία.
Το β' ημίχρονο ήταν "άνυδρο" από γκολ αλλά είχε δύναμη πάθος ένταση και λιγοστές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.
Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν από κόρνερ στο 65' όταν ο Ιωαννίδης έκανε την προβολή και πάνω στην γραμμή έσωσε ο Καραμπέτσος.
Πολύ καλή η διαιτησία του Β.Βρακά και των συνεργατών του Κωνστάντιο και Τσιφλάκο.
Οι γηπεδούχοι πίεσαν στο τελευταίο δεκάλεπτο αλλά έπεσαν πάνω στον εκπληκτικό Τζαβάρα που τους σταματούσε με ότι μέσο είχε στην διάθεση του 
Πάντριαδικός(Θαν. Λαφαζάνης): Καραχάλιος, Καραμπέτσος (62' Δ. Χασάνδρας), Κεριζά, Γ. Τσαλιαγκός, Γκρινιάρης, Πασάι, Γ. Χασάνδρας, Μάλλιαρης, Χαζαρίδης, Καραντάκης, Τσούτσης
Αυλωνάρι (Γιάν.Μπασούκος): Τζαβάρας, Δαφνής (46' Παππάς), Μπρεγκανάκου, Καραλής, Κόκκος, Παπίλας, Μπασούκος, Ζαχαριάς (64' Καράπας), Β. Τσαλιαγκός (64' Περιβολάρης), Ιωαννίδης,  Καρλής (81' Β. Βασιλείου).

















Δεν υπάρχουν σχόλια: