.........

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΤΑΜΥΝΑϊΚΟΣ 0-1: Επικράτησαν στο ντέρμπι οι Αλιβεριώτες

Με ένα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ταμυναϊκός νίκησε το Σάββατο το απόγευμα, στο γήπεδο "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ", τον Α. Ο. Αυλωναρίου. Το ντέρμπι των νοτίων της Εύβοιας είχε πάθος, δύναμη, πολλές μονομαχίες και αρκετές φάσεις. Το Αυλωνάρι ξεκίνησε καλύτερα στο πρώτο εικοσάλεπτο, ο Ταμυναϊκός ισορρόπησε στην συνέχεια αλλά το πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι έμεινε στο 0-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μετά το 60ο λεπτό, πίεσαν ασφυκτικά την άμυνα των γηπεδούχων περίπου για ένα δεκάλεπτο και κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ. Το Αυλωνάρι με τις αλλαγές που έγιναν προσπάθησε στην συνέχεια να ισοφαρίσει αφήνοντας κενούς χώρους στους αντιπάλους του που έγιναν ιδιαίτερα απειλητικοί στις αντεπιθέσεις. Το τελικό σφύριγμα από τον διαιτητή Κασομούλη βρήκε τον Ταμυναϊκό νικητή με 1-0.
Φάσεις και γκολ:

Στο 2ο λεπτό, ο Λαθουράς μέσα από την περιοχή και λίγο πλάγια αριστερά σούταρε έξω από το δοκάρι του Μητακίδη.
Στο 17ο λεπτό, το πολύ καλό σουτ του Κούρτη από το ύψος της περιοχής έδιωξε σε κόρνερ ο Μητακίδης.
Στο 24ο λεπτό, μετά από κόρνερ του Λάμπρου, ο Τσούτης από την μεγάλη περιοχή σούταρε για να αποκρούσει ο Διαμαντάρας.
Στο 27ο λεπτό, ο Παριανός σούταρε λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Διαμαντάρα. 
Στο 53ο λεπτό, το σουτ του Βρέττου έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Διαμαντάρα.
Στο 58ο λεπτό, ο Βασίλης Αναστασίου πρόλαβε και έδιωξε κόρνερ πριν ο Τσαλιαγκός βρεθεί σε θέση βολής.
Στο 60ο λεπτό, ο Κούρτης σούταρε έξω από την περιοχή πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 62ο λεπτό, σουτ του Βρέττου από την μεγάλη περιοχή μπλόκαρε ο Διαμαντάρας.
Στο 63ο λεπτό, ο Διαμαντάρας διώχνει σε κόρνερ σουτ του Κούτρα και με την εκτέλεσή του ο Καρατζάς αποκρούει την καρφωτή κεφαλιά του Βασίλη Αναστασίου πριν η μπάλα περάσει την γραμμή του τέρματος.
Στο 67ο λεπτό, ο Βρέττος μέσα από την μεγάλη περιοχή πήρε την μπάλα μετά την απόκρουση του Διαμμαντάρα σε σουτ του Πομάρες και με νέο σουτ σημείωσε το 0-1.
Στο 81ο λεπτό, ο Λάμπρου εκτέλεσε φάουλ λίγο έξω από το οριζόντιο δοκάρι του Διαμαντάρα.
Στο 89ο λεπτό, ο Παππάς σούταρε μέσα από την μικρή περιοχή και λίγο πλάγια δεξιά αλλά ο Βασίλης Αναστασίου με προβολή έδιωξε την τελευταία στιγμή σε κόρνερ!
 Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Μπάμπη Τσιργιώτη που έφυγε πριν λίγες μέρες από την ζωή και υπήρξε ποδοσφαιριστής και των δύο ομάδων ενώ διετέλεσε και μέλος του Δ. Σ. της Ε. Π.Σ. Εύβοιας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Αυλωνάρι(Β.Ντόβολης):Διαμαντάρας, Παππάς, Μπρεγκανάκου, Καρατζάς, Λαθουράς (67′ Κοκκάλας), Καράπας (72′ Περιβολάρης), Φωτιάς, Τσαγκός, Τσαλιαγκός, Κούρτης, Μανδράκας (80′ Κόκκος).
 Ταμυναικός(Γ.Καρβέλης):Μητακίδης, Δήμου (57′ Φωτόπουλος), Λ. Πιλάτης, Κούτρας, Β. Αναστασίου, ΙΔ. Αναστασίου, Πομάρες (72′ Κ. Πιλάτης), Παριανός (46′ Κρόκος), Λάμπρου, Τσούτσης (53′ Κουτσαυλής), Βρέττος.

Την επόμενη αγωνιστική ο Α.Ο. Αυλωναρίου αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Όλυμπο Γυμνού. 








 

Δεν υπάρχουν σχόλια: