.........

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 1-0: Το πέναλτι έκρινε τον αγώνα

Ο Α. Ο. Αυλωναρίου ηττήθηκε, το Σάββατο το απόγευμα, από τον Όλυμπο Γυμνού με 1-0 εκτός έδρας. Το παιχνίδι κρίθηκε στο 69ο λεπτό, όταν οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι και σημείωσαν το γκολ, ενώ το Αυλωνάρι έμμεινε με 10 ποδοσφαιριστές. 
Σε μια έδρα που ο Α. Ο. Αυλωναρίου έχει μόνο 1 νίκη την περίοδο 2013-14 με 0-2 και 2 ισοπαλίες με 0-0 τις δύο προηγούμενες χρονιές, γνώρισε την 6η ήττα σε 9 αναμετρήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες!
Το πρώτο ημίχρονο κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα χωρίς σημαντικές φάσεις με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Α. Ο. Αυλωναρίου ανέβασε την απόδοσή του, μέχρι την επίτευξη του γκολ από τους γηπεδούχους είχε την υπεροχή, έβγαλε κάποιες φάσεις χωρίς όμως την κλασική ευκαιρία, αλλά στην συνέχεια με παίκτη λιγότερο δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Στο 69ο λεπτό, σε σουτ του Ντούρμα προς την εστία, η μπάλα κτύπησε στο χέρι του Ηλία Παππά και στο δοκάρι, ο διαιτητής Λάμπρου σφύριξε το πέναλτι και έδωσε κόκκινη κάρτα  στο ποδοσφαιριστή του Αυλωναρίου. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Ντούρμας και σημείωσε το 1-0.
Μέχρι το τέλος του αγώνα ο Όλυμπος με πολύ καλή αμυντική λειτουργία δεν επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να δημιουργήσουν φάσεις και έτσι κράτησε την νίκη.
Αυλωνάρι (Βαγγέλης Ντόβολης): Διαμαντάρας, Κόκκος (67′ Καρλής), Μπρεγκανάκου, Παππάς, Δήμου (57′ Λαθουράς), Καράπας (50′ Καρατζάς), Φωτιάς, Τσαγκός, Βασ. Τσαλιαγκός, Κούρτης (77′ Περιβολάρης), Μανδράκας.
 Την επόμενη αγωνιστική ο Α. Ο. Αυλωναρίου αγωνίζεται εντός έδρας με τους Ωρεούς.  






 

Δεν υπάρχουν σχόλια: