.........

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018

ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΩΡΕΟΙ 3-1: Μπήκε ορμητικά και "τέλειωσε" γρήγορα το παιχνίδι

Το Αυλωνάρι, προερχόταν από δύο ήττες, που ήρθαν μάλιστα από τους ″γειτόνους″ Ταμυναϊκό, μέσα στο Αυλωνάρι και Όλυμπο Γ., στο Γυμνό και το ″come buck″ ήταν το ζητούμενο για την ομάδα του Βαγγέλη Ντόβολη! Απέναντί της η ομάδα των Ωρεών, που αναζητά και παλεύει σε όλα τα παιχνίδια για συγκομιδή βαθμών, που θα της δώσουν την δυνατότητα να ″σώσει τη χρονιά″! Δύο ήττες και μια ισοπαλία στα τελευταία παιχνίδια, έκαναν την ομάδα του Θανάση Γουρνά, να είναι πολύ επικίνδυνη…
Αυτό μάλλον ″λειτούργησε″ σαν ντόπα για τους ″κιτρινόμαυρους″, που μπήκαν με πάθος στο παιχνίδι και πριν προλάβουν οι αντίπαλοί τους, να καταλάβουν τι συμβαίνει,  προηγήθηκαν με 3-0 μέσα σε 7 μόλις λεπτά!



  • Στο 2′ λοιπόν ο νεαρός Καράπας, από δεξιά βγάζει σέντρα ακριβείας και ο Μπρεγκανάκου, μέσα από την περιοχή με δυνατή κεφαλιά κάνει το 1-0! 
  • Τρία λεπτά αργότερα (5′) ο Λαθουράς, βρίσκει στο ύψος της περιοχής, τον Τσάγκο, που χωρίς χρονοτριβή με δυνατό σουτ στέλνει την μπάλα στα δίκτυα και 2-0!
  • Στο 2λεπτο πάνω (7′) ο Ανδρ. Κούρτης λίγο έξω από την περιοχή με κεραυνό δεν αφήνει περιθώρια αντίδρασης στον Δ. Μαυρούτσικο και γράφει το 3-0!
  • Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 65′ με τον Γκογκομήτρο που εκμεταλλεύτηκε λάθος συνεννόηση των αμυντικών του Αυλωναρίου και με σουτ μέσα από την περιοχή μείωσε σε 3-1.
  • Οι γηπεδούχοι συνέχισαν, με τον αέρα του 3-0, να πιέζουν τους φιλοξενούμενους και έχασαν πολλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο για να διευρύνουν τον δείκτη του σκορ!
  • 9′ δυνατό σουτ του Μπρεγκανάκου, διώχνει ενστικτωδώς ο Δ. Μαυρούτσικος, η μπάλα φτάνει στον Τσάγκο, που μόνος του σουτάρει άουτ…
  • 12′ από πολύ καλή θέση ο Β. Τσαλιαγκός σουτάρει άουτ…
  • 32′ κεραυνοβόλο ξαφνικό σουτ του Λαθουρά η μπάλα ελάχιστα άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι…
  • 44′ ο Β. Τσαλιαγκός τετ-α-τετ πλασάρει εκπληκτικά ο Δ. Μαυρούτσικος διώχνει σε κόρνερ, που εκτελεί ο Κούρτης, η μπάλα φτάνει μέσα στην περιοχή, νέο ανεπανάληπτο τετ-α-τετ ο Τσάγκος, αυτή την φορά πλασάρει πάνω στον αντίπαλο γκολκίπερ
Στο 2ο μέρος οι γηπεδούχοι χαλάρωσαν από το 3-0 και έδωσαν γήπεδο στους Ωρεούς, που προσπάθησαν ν’ αντιδράσουν μείωσαν όπως προαναφέραμε στο 65′, ενώ στο 57′ ένα δυνατό σουτ του Ένεχ εξουδετέρωσε εντυπωσιακά ο Διαμαντάρας και στο 72′ ο Αναγνωστάκης με εξουδετερωμένο τον Διαμαντάρα πλασάρει για να διώξει πάνω από την γραμμή τέρματος ο Κόκκος!
Όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, η επικράτηση των γηπεδούχων ήταν δίκαιη, έφθασαν έτσι τους και 17 βαθμούς και ανέβηκαν στην 5η θέση (συγκάτοικοι με την Δροσιά) και βρίσκονται 2 πίσω από τον προσεχή τους αντίπαλο που είναι η ομάδα της Αιδηψού!

 *ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ (Βαγγέλης Ντόβολης): Διαμαντάρας, Κόκκος, Μπρεγκανάκου (83′ Δαφνής), Β. Καρατζάς, Κοκκάλας, Καράπας (76′ Περιβολάρης), Φωτιάς, Τσάγκος, Β. Τσαλιαγκός (81′ Καρλής), Κούρτης (88′ Γ. Κούκης), Λαθουράς.

Το πρωτάθλημα διακόπτεται για μια βδομάδα λόγω των εορτών και θα συνεχιστεί το πρώτο Σαββατοκύριακο του νέου χρόνου με τον Α. Ο. Αυλωναρίου να αγωνίζεται εκτός έδρας με την Αιδηψό.






Δεν υπάρχουν σχόλια: