.........

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΑΡΥΝΘΟ

Δυστυχώς η δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος συνοδεύτηκε από βαριά ήττα με 0-3 από την Αμάρυνθο, μέσα στο Αυλωνάρι. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η ομάδα μας ξεκινά με δύο ήττες στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Πέρσι έχασε από το Λήλα 0-2 και τον Ταμυναικό 0-1 μέσα στο Αυλωνάρι. Φέτος ηττήθηκε από τον Όλυμπο Γυμνού με 1-0 εκτός έδρας και από την  Αμάρυθο 0-3 μέσα στην έδρα του. Ας ελπίσουμε ότι την επόμενη Κυριακή θα επαναλάβει ότι και πέρσι, που κέρδισε εκτός έδρας 0-3 τον ΠΑΟ Κανήθου, και θα νικήσει τον Ολυμπιακό στη Χαλκίδα. 
Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν αμφίροπο χωρίς σπουδαίες φάσεις. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 30ο λεπτό, όταν ο Γιώργος Μουρίκης  έδιωξε προς τα πίσω και η μπάλα μετά την παρέμβαση του Ντίνου Κότσαρη βρήκε το οριζόντιο δοκάρι. Στο 33ο λεπτό ο Βασιλείου απάντησε όταν από καλή θέση σούταρε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Αμάρυνθος άνοιξε το σκορ στο 52ο λεπτό. Ο Α. Ο. Αυλωναρίου στη συνέχεια πίεσε αισθητά την εστία των φιλοξενουμένων και έχασε τρεις σημαντικές ευκαιρίες με τον Γιάννη Βογιατζή αλλά στο 68ο λεπτό, η Αμάρυνθος κατάφερε σε αντεπίθεση να κάνει το 0-2. Από εκεί και πέρα το Αυλωνάρι με κακή ψυχολογία δεν μπόρεσε να ξαναμπεί στο ματς και στις καθυστερήσεις δέχθηκε το τρίτο γκολ.
Έπαιξαν για το Αυλωνάρι: Ντίνος Κότσαρης, Αλέξανδρος Σούτι, Μπάμπης Κωνστάντιος, Βασίλης Αντώνενας, Χάρης Φρυγανάς, Γιώργος Μουρίκης, Άγγελος Μουρίκης, Παναγιώτης Μαραγκός, Γιάννης Βογιατζής, Βασίλης Βασιλείου(46΄Μάριος Ρέτσας), Παναγιώτης Κότσαρης(72΄Πέτρος Κάργας)
Την επόμενη αγωνιστική ο Α. Ο, Αυλωναρίου αγωνίζεται με τον Ολυμπιακό Χαλκίδας την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: