.........

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΑΛΗΚΑΡΙΣΙΑ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Ισοπαλία με 1-1 απέσπασε ο Α. Ο. Αυλωναρίου μέσα στη Χαλκίδα από τον Ολυμπιακό, μετά από παλικαρίσια εμφάνιση. Η ομάδα μετά τις δύο κακές εμφανίσεις στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, παρουσιάστηκε εντελώς διαφορετική στον κρίσιμο αγώνα με τον Ολυμπιακό. Έπαιξε με πάθος και δύναμη και θα μπορούσε να πάρει ακόμη και τη νίκη, αν κάπιοι παίκτες ήταν πιο εύστοχοι στις τελικές προσπάθειες. Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων που τον παρακολούθησαν μέχρι την τελευταία στιγμή.
 Στο πρώτο ημίχρονο οι Χαλκιδέοι είχαν την εδαφική υπεροχή, δημιούργησαν μόνο δύο φάσεις, αλλά σημείωσαν το γκολ που τους έδωσε το προβάδισμα. Συγκεκριμένα στο 29ο λεπτό σε απευθείας κτύπημα φάουλ του Τσακλάνου ο Ντίνος Κότσαρης έκανε εντυπωσιακή απόκρουση στο αριστερό "¨Γ" της εστίας του. Στο 38ο λεπτό ο Μπαιμπάκης εκμεταλευόμενος λάθος διώξιμο της άμυνας πήρε την μπάλα βγήκε μόνος απέναντι στον Κότσαρη και την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το 1-0. Δύο λεπτά αργότερα ο Μπαιμπάκης από καλή θέση σούταρε άουτ. Το Αυλωνάρι βρέθηκε κοντά στην ισοφάριση στο 41ο λεπτό όταν ο Βασιλείου βρέθηκε μόνος απέναντι στον τερματοφύλακα αλλά πρόλαβε αμυντικός του Ολυμπιακού και έδιωξε σε κόρνερ.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Α. Ο. Αυλωναρίου ήταν καλύτερος του αντιπάλου του, δημιούργησε ευκαιρίες, κατάφερε να ισοφαρίσει και παραλίγο να φύγει με τη νίκη από τη Χαλκίδα. Στο 52ο λεπτό ο Μαργκός μόνος απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα σούταρε άουτ. Στο 63ο λεπτό ο Κοντιζάς του Ολυμπιακού, έκανε σκληρό φάουλ από πίσω στον Βασιλείου και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Το φάουλ, από πλάγια δεξιά, εκτέλεσε ο Φρυγανάς ψηλοκρεμαστά μέσα στη περιοχή και ο Βογιατζής με σουτ ισοφάρησε σε 1-1. Στο 70ο λεπτό ο Βασιλείου χάνει μοναδική ευκαιρία όταν βγαίνει μόνος με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, ο οποίος καταφέρνει να διώξει σε κόρνερ το σουτ που επιχειρεί.
Δύο λεπτά αργότερα ο Ολυμπιακός κερδίζει πέναλτι σε ανατροπή του Τσακλάνου από τον Κάργα. Ο Ντινος Κότσαρης όμως δείχνει την αξία του αποκρούοντας την εκτέλεση του από τον Μπαιμπάκη. Στο 74ο λεπτό ο Κάργας θα αποβληθεί, μετά από αψυχολόγητη ενέργεια, αφου κτύπησε αντίπαλο εκτος φάσης. Παρ΄όλα αυτά το Αυλωνάρι πίεσε στο τελευταίο δεκάλεπτο για τη νίκη και στο 90ο λεπτό ο Ρέτσας έβγαλε πολύ καλη μπαλιά στο Βογιατζή, όμως ο Κουρούπης πρόλαβε να διώξει σε κόρνερ.
Με την εμφάνιση του αυτή στη Χαλκίδα, ο Α. Ο. Αυλωναρίου δείχνει να βρίσκει το δρόμο του και μπορεί να πάει πολύ καλύτερα στη συνέχεια. Την ερχόμενη Κυριακή αντιμετωπίζει τη Δροσιά μέσα στο Αυλωνάρι.
Έπαιξαν: Ντίνος Κότσαρης, Πέτρος Κάργας(72΄αποβλήθηκε), Μπάμπης Κωνστάντιος, Τάσος Παππάς, Χάρης Φρυγανάς, Βασίλης Αντώνενας, Βασίλης Τσαπέρος(18΄Άγγελος Μουρίκης λ. τ.), Παναγιώτης Μαραγκός(53΄Μάριος Ρέτσας), Γιάννης Βογιατζής, Βασίκης Βασιλείου(81΄Γιώργος Μουρίκης), Παναγιώτης Κότσαρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: