.........

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

ΒΡΑΒΕΥΘΗΚΕ από την ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ, ο ''bomper'' του ΑΟ Αυλωναρίου, Γιάννης Βογιατζής!

Σε μια λαμπρή τελετή, που διοργάνωσε η ΕΠΣ Εύβοιας, για τις κληρώσεις των πρωταθλημάτων της Εύβοιας, η διοργανώτρια βράβευσε παράγοντες που έχουν προσφέρει στο άθλημα, καθώς και τους ποδοσφαιριστές της ''χρυσής ομάδας'' του ΑΟ Χαλκίς, που εκτόξευσαν την ομάδα το 1968, στην Α' Εθνική.  Μια άλλη νότα στην εκδήλωση ήταν η βράβευση των κορυφαίων σκόρερς της αγωνιστικής περιόδου που πέρασε. Ανάμεσα σ' αυτούς και ο ''δικός'' μας κανοονιέρης ο Γιάννης Βογιατζής, 1ος σκόρερ στην Α.1 της ΕΠΑΣ Εύβοιας. Σας παραθέτουμε αρχικά μια φωτογραφία των παικτών, του ΑΟ Χαλκίς που βραβεύθηκαν, αυτών που έχουν γράψει με χρυσά γράμματα τ' όνομά τους στην ιστορία της ομάδας τους, αλλά και του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου. Να σημειώσουμε ότι ανάμεσα σ' αυτούς ήταν και ο αείμνηστος Γιώργος Βλάχος, με καταγωγή από τον οικισμό της Αγ. Θέκλης, αλλά δήλωνε πάντα Αυλωναρίτης και πάντα ρωτούσε και ενδιαφερόταν για τον ΑΟ Αυλωναρίου.
ΣΤΗ ΦΩΤΟ οι βραβευθέντες: -όρθιοι από αριστερά:Τάσος Τσάκαλος, Κώστας Τοκπασίδης, Βασίλης Τοκπασίδης και Τάκης Λίβας, -καθιστοί από αριστερά: Γιαννης Μπρατσιώτης, Σούλης Παππάς, Νίκος Σιμιτζής και Νίκος Βασιλάκος. Στις ένθετες φωτό και αυτοί που έχουν φύγει από την ζωή, δυστυχώς, από αριστερά, ο ''Αυτοκράτορας'' Μήτσος Τσάκαλος, ο ''Τζόννης'' Εμμανουηκίδης, ο ''βράχος'' Γιάννης Κακαβάς, ο ''βιρτουόζος'' συμπατριώτης μας Γιώργος Βλάχος και το ''ξανθό βέλος'', ο Βαγγέλης Ρόγγας, ένα ''παρατσούκλι'' που είχε κολλήσει στον Ρόγγα, ο αείμνηστος προπονητής της μεγάλης εκείνης ομάδας, κύρ-Βαγγέλης Χέλμης.
***Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ του ΓΙΑΝΝΗ ΒΟΓΙΑΤΖΗ:
Τα δύο μεγάλα ''κανόνια'', ο Μάριος Σέγγος (αρ) 1ος σκόρερ με τον πρωταθλητή Ηρακλή Ψαχνών στην Δ' Εθνική και ο ''δικός'' μας Γιάννης Βαγιατζής 1ος σκόρερ στη μεγάλη κατηγορία της Εύβοιας...
 
***για να δείτε μεγαλύτερες τις φωτό κάντε ΚΛΙΚ πάνω στην κάθε φωτογραφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: