.........

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

ΙΣΟΠΟΛΙΑ 1-1 ΣΤΑ ΚΡΙΕΖΑ

Πολύτιμο πόντο εκτός έδρας πήρε ο Α.Ο.Αυλωναρίου, το Σάββατο από την πολύ καλή ομάδα των Κριεζών. Παίζοντας με πάθος, κατάφερε να ισοφαρίσει στο73ο λεπτό, με εντυπωσιακό σουτ του Μαραγκού μετά από πολύ καλή πάσα του Γιώργου Μουρίκη, το γκολ που είχαν σημειώσει νωρίτερα στο 57ο λεπτό οι γηπεδούχοι. Στη συνέχεια και μέχρι το τέλος ο Α.Ο.Α. δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα καθώς η πολύ καλά οργανωμένη άμυνα αποσόβησε κάθε κίνδυνο. Ο αγώνας είχε λίγες φάσεις στις δύο εστίες, παίχθηκε περισσότερο στη μεσαία γραμμή και στις 3 περιπτώσεις που χρειάστηκε ο Κότσαρης βρέθηκε σε ετοιμότητα. Από το Αυλωνάρι έλειψε ο αρχηγός Γιάννης Βογιατζής. Ο διαιτητής Ρουμπής στο 45ο λεπτό δεν απέβαλε τον ποδοσφαιριστή των Κριεζών Σταθαρά που κτύπησε εκτός φάσης τον Φρυγανά.
Έπαιξαν: Κότσαρης, Σούτι, Βασιλείου, Παππάς, Φρυγανάς, Μουρίκης Γ., Αιδίνης(68΄Μαραγκός), Αντώνενας, Τσαλιαγκός Γ.(93΄Μπεργκανάκου), Ρέτσας, Σαμαράς(60΄Γκιόκας)
Το πρωτάθλημα διακόπτεται για δύο εβδομάδες λόγω των εορτών. Την επόμενη αγωνιστική ο Α.Ο.Αυλωναρίου υποδέχεται τον Ταμυναικό. 

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 15.00 ΣΤΑ ΚΡΙΕΖΑ

Δύσκολο αγώνα εκτός έδρας με τα Κριεζά δίνει αύριο Σάββατο στις 3 το μεσημέρι ο Α.Ο.Αυλωναρίου. Μετά την αναβολή του αγώνα με την Α.Ε.Χαλκίδας, την περασμένη βδομάδα, η ομάδα μας εξακολουθεί να βρίσκεται στην 12η θέση με 9 βαθμούς, καθώς κανένας αντίπαλος μας δεν κατάφερε να μας ξεπεράσει. Το αυριανό παιχνίδι είναι το τελευταίο για το 2010 αφού το πρωτάθλημα διακόπτεται λόγω των εορτών. Τα Κριεζά αποτελούν την ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος, καθώς με 23 βαθμούς είναι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, ενώ προέρχονται από σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί των Ωρεών με 0-1. Στην κορυφή βρίσκονται η Κύμη και η Δροσιά με 31 βαθμούς και τέταρτος είναι ο Ταμυναικός με 21 βαθμούς. Οι δύο τελευταίες αγωνιστικές του πρώτου γύρου θα διεξαχθούν το Ιανουάριο, ενώ αναμένεται και ο ορισμός του αναβληθέντα αγώνα της ομάδας μας.

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

ΑΝΑΒΟΛΗ ΛΟΓΩ ΧΙΟΝΙΟΥ

Αναβλήθηκε ο αγώνας με την Α.Ε.Χαλκίδας το περασμένο Σάββατο λόγω της κακοκαιρίας που επικρατούσε στην περιοχή. Το γήπεδο Αυλωναρίου ήταν χιονισμένο με αποτέλεσμα να μην μπορεί να διεξαχθεί το παιχνίδι. Η ΕΠΣΕ με απόφασή της, νωρίς το πρωί του Σαββάτου, ανέβαλε τον αγώνα και θα ορίσει νέα ημερομηνία για τη διεξαγωγή του.

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΕΡΜΑΤΑ

 Μετά από μέτρια εμφάνιση ο Α.Ο.Αυλωναρίου ήρθε ισόπαλος 0-0 με τους Ωρεούς. Χάθηκαν πολύ λίγες ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές και το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο. Οι φιλοξενούμενοι με καλά οργανωμένη άμυνα και με αντεπιθέσεις προσπάθησαν να πάρουν τον αγώνα, ενώ το Αυλωνάρι παρουσίασε αρκετές αδυναμίες στην οργάνωση του παιχνιδιού. Την πιο σημαντική ευκαιρία έχασε ο Βογιατζής στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου όταν με διπλή προσπάθεια δεν κατάφερε να παραβιάσει  την εστία των αντιπάλων. Στο 32ο λεπτό ο Βγιατζής σούταρε ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων έδιωξε και ο Αιδίνης σημείωσε γκολ που ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Οι Ωρεοί είχαν καλή ευκαιρία στο 25ο λεπτό, αλλά ο Κότσαρης πραγματοποίησε εντυπωσιακή απόκρουση σε σουτ αντιπάλου από τη μεγάλη περιοχή.
Η σύνθεση του Α. Ο. Αυλωναρίου: Κότσαρης, Βασιλείου, Σούτι, Παππάς, Φρυγανάς, Μουρίκης Γ., Αιδίνης(67΄Μουρίκης Α.), Μαραγκός, Βογιατζής, Ρέτσας(89΄Σαμαράς), Τσαλιαγκός(46΄Κάργας).
Την επόμενη Κυριακή ο Α.Ο.Α. υποδέχεται την Α.Ε.Χαλκίδας.

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

ΚΥΡΙΑΚΗ 15.00 ΜΕ ΤΟΥΣ ΩΡΕΟΥΣ ΣΤΟ ΑΛΩΝΑΡΙ

Πολύ σημαντικό αγώνα δίνει αύριο η ομάδα μας με αντίπαλο τους Ωρεούς, στις 3 στο Αυλωνάρι. Με νίκη θα καταφέρει να ανέβει κι άλλο στη βαθμολογία και να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις. Ο Α.Ο.Α. είναι στην 12η θέση με 8 βαθμούς, έναν περισότερο από τους Ωρεούς και την Αμάρυνθο, ενώ πιο χαμηλά με 4 βαθμούς βρίσκονται το Προκόπι και η Α.Ε. Χαλκίδας. Στην 11η θέση με 9 βαθμούς είναι η Προποντίδα ενώ οι υπόλοιπες ομάδες βρίσκονται πάνω από τους 12 βαθμούς.
 Σύμφωνα με την προκύρηξη του πρωταθλήματος υποβιβάζονται οι δύο τελευταίες ομάδες, όμως αν πέσουν από την Δ΄ Εθνική ο Α.Ο. Χαλκίς και τα Λουκίσια, τότε θα υποβιβασθούν και άλλες δύο ομάδες απο΄τη δική μας κατηγορία. Αυτό βέβαια είναι το χειρότερο σενάριο που πιστεύουμε ότι δεν θα πραγματοποιηθεί, όμως καλό είναι να εξασφαλίσουμε μόνοι μας την παραμονή. Ας μην ξεχνάμε την περίοδο 2002-2003, που επειδή έπεσε η Αρτάκη από την Δ΄ Εθνική, υποβιβασθήκαμε και εμείς. 
 Βρισκόμαστε στο 1/3 του πρωταθλήματος και σίγουρα είναι νωρίς για τέτοια σενάρια. Πρέπει όμως από τώρα να βάλουμε τις βάσεις για την παραμονή. Πέρσι οι Ωρεοί είχαν νικήσει με 1-0 μέσα στο Αυλωνάρι και έβαλαν την ομάδα μας σε περιπέτειες.
Την Κυριακή στις 3 στο γήπεδο να βοηθήσουμε τον Α.Ο.Α.

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑΚΗ! ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΝΤΡΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ...

Πολύ μεγάλη νίκη πέτυχε η ομάδα μας παίζοντας για την 10η αγωνιστική, εκτός έδρας με την πολύ δυνατή φέτος ομάδα της Αρτάκης. Ήταν ένα παιχνίδι που ένα οποιαδήποτε θετικό αποτέλεσμα, μέσα στην Αρτάκη θα ήταν μεγάλη επιτυχία, χωρίς αμφιβολία. 
Η ομάδα μας όπως παρατάχθηκε στο νικηφόρο παιχνίδι στην Αρτάκη...
Οι παίκτες μας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και με το γκολ του αρχηγού Γιάννη Βογιατζή, στο 32', με απ' ευθείας φάουλ, έξω από την περιοχή, που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον καλύτερο ίσως τερματοφύλακα της κατηγορίας Ν. Γκόγκο, έγινε το 0-1 και έφυγαν θριαμβευτές από την Αρτάκη... Ήταν μια νίκη-ανάσα βαθμολογική για την ομάδα μας, που στην φετινή χρονιά ''δεν την έχουν πάει'' τα παιχνίδια, σίγουρα σε πολλά άξιζε περισσότερα. Πιστεύουμε ότι αυτό το παιχνίδι θα είναι η απαρχή της αγωνιστικής ανόδου των παικτών μας και της καλύτερης τύχης για την ομάδα μας...! Βέβαια η νίκη στην Αρτάκη, επί της πολύ ισχυρής ομάδας του Σούλη Τζοτζόκου, κάθε άλλο παρά εύκολη υπόθεση ήταν... Μόλις στο 5' ο διαιτητής Στρουμπούλης, που ήταν κακός και αδίκησε πολύ την ομάδα μας, ''ανακάλυψε'' πέναλτι στον Βουγιούκα σε φάση που δεν υπήρχε η παραμικρή επαφή!!! Ευτυχώς για την ομάδα μας ο πολύπειρος Ορφ. Ζήσης έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ... Στο 13' ο Βουγιούκας και στο 49' ο Α. Λύκος σημάδεψαν τα δοκάρια του Κότσαρη... Ευκαιρίες χάθηκαν και από τους γηπεδούχους αλλά και από τους παίκτες μας... Τέλος όμως καλό όλα καλά και σπουδαίο 2πλό μέσα στην Αρτάκη, αυτό είναι το πλέον σημαντικό και βαθιά βαθμολογική ανάσα για την ομάδα μας... Έδειξαν ότι μπορούν οι παίκτες της ομάδας μας και επίσης ότι έχουν τις δυνατότητες για πολλά περισσότερα, στο ...χέρι (= πόδια) τους είναι να πάνε όλα καλά...
Στο 68' ο κακός διαιτητής Στρουμπούλης, απέβαλε με 2η κίτρινη κάρτα, εντελώς αδικαιολόγητη τον Αντώνενα.
ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ (Ι. Κοτρόζος-Χ. Θεοδωρου): Κ. Κότσαρης, Σούτι, Βασιλείου, Γ. Μουρίκης, Φρυγανάς, Αντώνενας, Αϊδήνης, Γκιόκας (71' Παππάς), Βογιατζής (74' Κάργας), Ρέτσας, Τσαλιαγκός (63' Μαραγκός)

ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ! ΟΜΩΣ ΜΑΣ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΕ Ο "ΑΓΙΟΣ"!

Στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής η ομάδα μας γνώρισε την ήττα, εντός έδρας από τον Άγιο Νικόλαο... Ήταν ένα παιχνίδι που οι φιλοξενούμενοι μας αιφνιδίασαν με 2 γρήγορα γκολ! Μόλις στο 6' ο Βασίλιεφ έκανε το 0-1 και στο 11' ο Μπασινάς το 0-2... ''Ξύπνησαν'' οι παίκτες μας και πέρασαν στην αντεπίθεση, με αποτέλεσμα να μειώσουν στο 32' με εύστοχο πέναλτι του Χάρη Φρυγανά, σε 1-2... Και ενώ έτρεξαν για να φέρουν στα ''ίσια'' το παιχνίδι, οι παίκτες οι φιλοξενούμενοι μας αιφνιδίασαν και πάλι, από αμυντικό λάθος ο Τζήμας έκανε το 1-3 στο 33'! Στο 41' ο Βασίλης Αντώνενας μείωσε σε 2-3 και παρά την υπεροχή, την πίεση και τις ευκαιρίες του β' 45λεπτου, το αποτέλεσμα δεν άλλαξε δυστυχώς...
Στο 44' ο Πανταζής (Αγ. Νικόλαος) και στο 75' ο Αγγ. Μουρίκης είδαν 2η κίτρινη(κόκκινη) κάρτα.
ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ (Ι. Κοτρόζος-Χ. Θεοδώρου): Κ. Κότσαρης, Α. Μουρίκης, Σούτι, Γ. Μουρίκης, Φρυγανάς, Αντώνενας, Δ. Αναστασίου (46' Κωνστάντιος), Μαραγκός (46' Σαμπάνης), Τσαλιαγκός (67' Βογιατζής), Ρέτσας και Βασιλείου...

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΠΟ ΤΗ ΔΡΟΣΙΑ

Το Σάββατο, στο γήπεδο της Δροσιάς, ο Α. Ο. Αυλωναρίου γνώρισε την ήττα με 3-0 και αποκλείστηκε από την επόμενη φάση του κυπέλλου. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και νίκησαν δίκαια. Το Αυλωνάρι είχε αποκλείσει το Πράσινο με 5-1 στο Α΄ γύρο και τα Κριεζά με 1-0 στο Β΄γύρο. Το πρωτάθλημα έχει διακοπεί λόγω των Δημοτικών Εκλογών για δύο βδομάδες. Αγώνες θα έχουμε το Σαββατοκύριακο 20 και21 Νοεμβρίου. Ο Α.Ο.Α. υποδέχεται τον Άγιο Νικόλαο.

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

ΝΙΚΗΣΕ Ο ΒΕΛΕΝΤΖΑΣ

  Μια τραγική διαιτησία, οδήγησε την ομάδα μας σε άδικη ήττα, το Σάββατο το απόγευμα, στην Κύμη. Δυστυχώς, σε έναν αγώνα που πρωταγωνιστές έπρεπε να είναι οι ποδοσφαιριστές, την παράσταση έκλεψε ο διαιτητής με τα αλλοπρόσαλλα σφυρίγματά του. Ενδεχομένως οι αποφάσεις του Βελέντζα να μειώνουν και τη νίκη της Κύμης, που ίσως να κέρδιζε τον αγώνα και χωρίς αυτές, όμως το βέβαιο είναι ότι γέμισε με αγανάκτηση όλους στην ομάδα μας.
  Μέχρι το 25ο λεπτό η Κύμη είχε την υπεροχή, δημιούργησε τέσσερις καλές ευκαιρίες που κατέληξαν όλες άουτ. Τότε  σε μια φάση μέσα στη περιοχή του Αυλωναρίου, ακούστηκε το σφύριγμα του διαιτητή και όλοι στο γήπεδο αναρωτήθηκαν τι σφύριξε. Προς γενική κατάπληξη έδειξε κίτρινη κάρτα στον Αντώνενα και έδωσε πέναλτι υπέρ της Κύμης. Οι απορία όλων έμμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, όπου μας διευκρίνισε ότι είδε σπρώξιμο του Αντώνενα σε αντίπαλο. Η Κύμη αξιοποίησε το δώρο του Βελέντζα και άνοιξε το σκορ. Το ημίχρονο κύλησε στη συνέχεια με μία μόνο φάση από το Αυλωνάρι όταν ο Αναστασίου σούταρε από τη μεγάλη περιοχή και μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της Κύμης.
 Στο δεύτερο ημίχρονο ο Α.Ο.Α. μπήκε δυνατά στο παιχνίδι με σκοπό να ισοφαρίσει. Στο 49ο λεπτό ο Κωνστάντιος μόνος από αριστερά μέσα στη περιοχή σούταρε άουτ ενώ άλλες δύο φορές ο Βελέντζας έκοψε τους επιθετικούς μας με ανύπαρκτα οφσάιντ. Μάλιστα στο ένα από αυτά δεν σήκωσε τη σημαία ούτε η βοηθός. Στο 51ο λεπτό, η Κύμη έχασε μεγάλη ευκαιρία να σημειώσει δεύτερο γκολ, με διπλή προσπάθεια των Τζόνυ και Μούτσου, όμως ο Κότσαρης αποσόβησε τον κίνδυνο. Στο 58ο λεπτό, ο Ρέτσας έκλεψε την μπάλα από δύο αμυντικούς, έβγαλε πολύ καλή πάσα στο Βογιατζή που ισοφάρισε με δυνατό σουτ. Δύο λεπτά αργότερα ο Βελέντζας έδωσε δεύτερο πέναλτι στην Κύμη, σε ανατροπή του Ηλία από το Σούτι και οι γηπεδούχοι έκαναν το 2-1, με τον Μπόε. Στο 63ο  λεπτό, ο Αντώνενας με κεφαλιά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι χάνοντας μοναδική ευκαιρία για την ισοφάριση. Στη συνέχεια η  Κύμη κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα στο σκορ έχοντας δύο καλά σουτ του Ηλία που εξουδετέρωσε ο Κότσαρης. Το αποκορύφωμα της τραγικής διαιτησίας του Βελέντζα ήρθε στο 4ο λεπτό τον καθυστερήσεων όταν απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα το Φρυγανά, για φάουλ σε αντίπαλο, ενώ σε αντίστοιχα φάουλ του Ηλία προηγούμενα δεν έδειξε την ίδια ευαισθησία. Σε όλα αυτά  μπορούν να προστεθούν και οι αποβολές από τον πάγκο, του προέδρου Σπύρου Παππά και των προπονητών Μπάμπη Θεοδώρου και Γιάννη Κοτρόζου κατά τη διάρκεια του αγώνα.
 Ο Α. Ο. Αυλωναρίου έδειξε ότι βρίσκει το δρόμο του, πάλεψε το παιχνίδι απέναντι σε έναν αντίπαλο που βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και άφησε θετικά συμπεράσματα. Η Κύμη για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά διεκδικεί την άνοδο στο Περιφερειακό πρωτάθλημα.
 Έπαιξαν για τον Α.Ο.Α.: Κότσαρης Κ., Σούτι, Κωνστάντιος, Μουρίκης Γ., Φρυγανάς, Αντώνενας, Αναστασίου Δ., Μαραγκός, Βογιατζής, Ρέτσας, Βασιλείου(83΄Αναστασίου Ζ.).
Το πρωτάθλημα διακόπτεται για δύο εβδομάδες λόγω των Δημοτικών εκλογών. Το επόμενο Σάββατο ο Α.Ο.Α. παίζει στη Δροσιά με τη γηπεδούχο ομάδα για την τρίτη φάση του κυπέλλου.

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΜΕ 2-0 ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ

Μεγάλη εμφάνιση και σπουδαία νίκη, με 2-0 την Προποντίδα, σήμερα το απόγευμα στο Αυλωνάρι για τον Α.Ο.Α. Η ομάδα έπαιξε με πάθος από το 1ο λεπτό, ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και κέρδισε δίκαια. Έχασε αρκετές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ, κατάφερε όμως να αξιοποιήσει τις δύο από αυτές και να πάρει το παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Βογιατζή και δυο πολύ καλά σουτ που εξουδετέρωσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Στην επανάληψη σημείωσε τα δύο γκολ. Το πρώτο στο 66ο λεπτό με σουτ του Αντώνενα μετά από φάση διαρκείας στην αντίπαλη περιοχή. Το δεύτερο στο 75ο λεπτό με σουτ του Ρέτσα μετά από πάσα του Μαραγκού. Αναστασίου, Κωνστάντιος και Βασιλείου έχασαν αντίστοιχες ευκαιρίες να διευρύνουν το σκορ. Το πιο ενθαρρυντικό στοιχείο ήταν η εμφάνιση της ομάδας, η καλύτερη εφέτος, γεγονός που σημαίνει ότι μπορεί γρήγορα να ανακάμψει. 
Έπαιξαν: Κότσαρης Ντ., Σούτι, Κωνστάντιος(88΄Γκιόκας), Μουρίκης Γ., Φρυγανάς, Αντώνενας, Αναστασίου Δ.(74΄Μουρίκης Α.), Μαραγκός, Βογιατζής(86΄Κάργας), Ρέτσας, Βασιλείου.  

ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ ΣΤΙΣ 4.00 ΣΤΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙ

Κρίσιμο αγώνα δίνει σήμερα ο Α.Ο.Αυλωναρίου στις 4.00, με την Προποντίδα στο Αυλωνάρι. Επιτακτική ανάγκη η νίκη και οι τρεις βαθμοί. Σίγουρα η αποστολή είναι δύσκολη γιατί οι αντίπαλοί μας διαθέτουν αξιόλογο σύνολο και εμπειρία, έχουν 9 βαθμούς και βρίσκονται σε πολύ καλύτερη θέση από την ομάδα μας. Οι ποδοσφαιριστές μας πάντως πιστεύουν στη νίκη και είναι αποφασισμένοι να παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις. Η παρουσία του κόσμου θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα μας.

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

"ΧΑΡΙΣΑΜΕ" ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Δυστυχώς άλλη μια ήττα, από αυτές που δεν περιμένεις, ήρθε χθες στο Προκόπι από τη τοπική Δόξα με 3-1. Η απουσία του Βογιατζή ήταν καθοριστική αφού η ομάδα έχει τεράστιο πρόβλημα στο σκοράρισμα. Χάθηκαν πολλές ευκαιρίες που θα μπορούσαν να έδιναν άλλη εικόνα στον αγώνα. Μέχρι το 35ο λεπτό το παιχνίδι ήταν μονόλογος για το Αυλωνάρι, που έχασε 4 κλασικές ευκαιρίες με τον Τσαλιαγκό και τον Ρέτσα. Τότε στην πρώτη αξιόλογη επίθεση το Προκόπι άνοιξε το σκορ. Στο 59ο λεπτό έγινε το 2-0 και στη συνέχεια η ομάδα μας πίεσε για να σημειώσει κάποιο γκολ. Στο 69ο λεπτό ο Ρέτσας σημάδεψε το δοκάρι και τελικά στο 75ο λεπτό ο Βασιλείου κατάφερε να μειώσει σε 2-1. Ενώ όλα έδειχναν ότι θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε, στο 82ο λεπτό από αδράνεια της άμυνας διαμορφώθηκε το τελικό 3-1. Σίγουρα θα μπορούσε να πάρει κάτι καλύτερο ο Α.Ο.Α στο Προκόπι, όμως όταν δεν σκοράρεις και δέχεσαι εύκολα γκολ υπάρχει πρόβλημα. Με αυτή την ήττα μείναμε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με 2 βαθμούς. Οι αντίπαλοί μας βέβαια βρίσκονται κοντά στο βαθμολογικό πίνακα, όμως χρειάζεται σοβαρότητα και δουλειά για να βρει η ομάδα το δρόμο της.
Ο Α.Ο,Α. αγωνίστηκε με τους: Κότσαρη Κ., Κωνστάντιο, Σούτι, Μουρίκη Γ., Φρυγανά, Αντώνενα, Αναστασίου Δ., Μαραγκό(88΄Δήμου), Τσαλιαγκό(46΄Σαμαράς), Ρέτσας(85΄Γκιόκα), Βασιλείου.
Την επόμενη Κυριακή το Αυλωνάρι υποδέχεται την Προποντίδα.

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΠΡΟΚΟΠΙ

Στο Προκόπι πηγαίνει ο Α.Ο.ΑΛΩΝΑΡΊΟΥ αύριο για να αντιμετωπίσει τη Δόξα Προκοπίου. Οι δύο ομάδες έχουν μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς για να "ξεκολλήσουν" από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Το Αυλωνάρι με 2 βαθμούς βρίσκεται στη 14η θέση και το Προκόπι με 1 βαθμό στη 15η. Οι δύο ομάδες, όπως γίνεται αντιληπτό, δεν έχουν ακόμη γευθεί τη χαρά της νίκης, στο φετινό πρωτάθλημα. Η αποστολή θα αναχωρήσει αύριο με πούλμαν από τα Χάνια στις 11 το πρωί. 

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΕΤΡΙΑ

Δεύτερη ισοπαλία εκτός έδρας απέσπασε το Αυλωνάρι, την προηγούμενη  Κυριακή 0-0 με τον Απόλλωνα, στην Ερέτρια. Το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις καθώς οι δύο ομάδες πρόσεξαν περισσότερο τις άμυνές τους. Η ομάδα μας πάντως είχε δύο σημαντικές ευκαιρίες με το Μάριο Ρέτσα, στο 40ο λεπτό και τον Βασίλη Βασιλείου, στο 85ο λεπτό για να πάρει τη νίκη, αλλά οι παίκτες μας αστόχησαν από ευνοϊκή θέση. Η Ερέτρια απείλησε δύο φορές την εστία μας όμως ο Κότσαρης βρισκόταν σε ετοιμότητα και αποσόβησε τον κίνδυνο. Οι δύο ομάδες είχαν και από μία αποβολή, στο 56ο λεπτό η Ερέτρια και στο 75ο λεπτό ο Σαμπάνης.  
Έπαιξαν: Κότσαρης Κ., Μουρίκης Α.(65΄Αιδίνης), Αναστασίου Δ.(46΄Παππάς), Σαμπάνης(75΄αποβλήθηκε), Φρυγανάς, Μουρίκης Γ., Κωνστάντιος, Αντώνενας, Βογιατζής, Ρέτσας(84΄Κότσαρης Π.), Βασιλείου.
Επόμενος αγώνας για το Αυλωνάρι την Κυριακή στο Προκόπι.

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

ΣΤΗΝ ΕΡΕΤΡΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Τον Απόλλωνα Ερέτριας αντιμετωπίζει την Κυριακή στις 16:00 εκτός έδρας, ο Α.Ο.Αυλωναρίου. Η προετοιμασία ολοκληρώνεται σήμερα το βράδυ με προπόνηση στις 19:30 στο γήπεδο Αυλωναρίου. Η διοίκηση θα μιλήσει με τους ποδοσφαιριστές, με σκοπό να ανεβάσει την ψυχολογία, μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Από τον αγώνα της Κυριακής θα απουσιάσει ο Μαραγκός που αποβλήθηκε την προηγούμενη αγωνιστική. Στόχος της ομάδας είναι η πρώτη νίκη και οι τρεις βαθμοί για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

ΝΕΑ ΗΤΤΑ ΕΝΤΟΣ

Δεύτερη ήττα μέσα στο Αυλωνάρι γνώρισε η ομάδα μας, αυτή τη φορά από τη Δροσιά με 0-2. Δυστυχώς το ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος δεν είναι καλό αφού στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές, ο Α Ο Αυλωναρίου έχει τρεις ήττες και μία ισοπαλία και βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας με 1 βαθμό. Το Προκόπι που δεν έχει βαθμό και η Α. Ε. Χαλκίδας με -2(αφού ξεκίνησε με ποινή -6) είναι σε χειρότερη θέση.
 Στον αγώνα με τη Δροσιά το ξεκίνημα ήταν καλό με δύο ευκαιρίες στα τρία πρώτα λεπτά. Στο 2ο λεπτό, φάουλ του Βογιατζή βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και στο επόμενο λεπτό, κόρνερ του Μαραγκού έδιωξε δύσκολα ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων. Στο 13ο λεπτό ο διαιτητής Φώτης είδε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Φρυγανά σε αντίπαλο. Η απόφαση αυτή παρά τις έντονες διαμαρτυρίες από όλους τους ανθρώπους του Αυλωναρίου  δεν άλλαξε και οι φιλοξενούμενοι με  εύστοχη εκτέλεση προηγήθηκαν 0-1. Στη συνέχεια η ομάδα μας πίεσε για την ισοφάριση, όμως ο πολύ καλός τερματοφύλακας της Δροσιάς, απέκρουσε δύο σουτ του Βογιατζή και ένα του Φρυγανά αποσοβώντας τον κίνδυνο για την εστία του. Στο 39ο λεπτό μετά από αδράνεια της άμυνας η Δροσιά σημείωσε το δεύτερο γκολ.
  Στο δεύτερο ημίχρονο το Αυλωνάρι προσπάθησε να απειλήσει την εστία της Δροσιάς αλλά κάποια σουτ που έγιναν δεν βρήκαν στόχο. Σαν να μην έφθαναν όλα αυτά, στο 66ο λεπτό, αποβλήθηκε ο Μαραγκός με δεύτερη κίτρινη κάρτα μετά από φάουλ σε αντίπαλο. Έτσι οι φιλοξενούμενοι έχοντας αριθμητική υπεροχή κράτησαν χωρίς δυσκολία το αποτέλεσμα που τους έφερε στην κορυφή της βαθμολογίας, μαζί με τον Ταμυναικό, με 10 βαθμούς.
 Το Αυλωνάρι πάντως έχει παράπονα από τη διαιτησία του Φώτη, θεωρώντας ότι δεν υπήρχε πέναλτι στο 13ο λεπτό και στη φάση της αποβολής ήταν υπερβολικά αυστηρός, αφού μέσα σε δύο λεπτά έδωσε δύο κίτρινες κάρτες στο Μαραγκό.
 Η συνέχεια προβλέπεται δύσκολη  για τον Α. Ο. Α. αφού ακολουθούν δύο εκτός έδρας αγώνες, με την Ερέτρια και το Προκόπι.
 Σύνθεση: Κότσαρης Ντ. Βασιλείου(68΄Μουρίκης Γ.), Μαραγκός(66΄αποβλήθηκε), Παππάς, Φρυγανάς, Αντώνενας, Αιδίνης(55΄Τσαλιαγκός), Κωνστάντιος, Βογιατζής, Ρέτσας, Κότσαρης Π.(52΄Σούτι)

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

ΜΕ ΤΗ ΔΡΟΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 4.00 ΣΤΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙ

Με ανεβασμένη τη ψυχολογία μετά τη ισοπαλία εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό, ο Α. Ο. Αυλωναρίου υποδέχεται στις 4.00 το απόγευμα την Δροσιά, στο γήπεδο "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ" στο Αυλωνάρι. Η ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία την Παρασκευή το βράδυ. Μοναδική απουσία σήμερα, ο Πέτρος Κάργας, που είχε αποβληθεί στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Η Δροσιά βρίσκεται στη πρώτη θέση με 7 βαθμούς ενώ η ομάδα μας στην 14η με 1 βαθμό. Ο αγώνας παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον με την ομάδα μας να καίγεται για τους βαθμούς.

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΑΛΗΚΑΡΙΣΙΑ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Ισοπαλία με 1-1 απέσπασε ο Α. Ο. Αυλωναρίου μέσα στη Χαλκίδα από τον Ολυμπιακό, μετά από παλικαρίσια εμφάνιση. Η ομάδα μετά τις δύο κακές εμφανίσεις στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, παρουσιάστηκε εντελώς διαφορετική στον κρίσιμο αγώνα με τον Ολυμπιακό. Έπαιξε με πάθος και δύναμη και θα μπορούσε να πάρει ακόμη και τη νίκη, αν κάπιοι παίκτες ήταν πιο εύστοχοι στις τελικές προσπάθειες. Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων που τον παρακολούθησαν μέχρι την τελευταία στιγμή.
 Στο πρώτο ημίχρονο οι Χαλκιδέοι είχαν την εδαφική υπεροχή, δημιούργησαν μόνο δύο φάσεις, αλλά σημείωσαν το γκολ που τους έδωσε το προβάδισμα. Συγκεκριμένα στο 29ο λεπτό σε απευθείας κτύπημα φάουλ του Τσακλάνου ο Ντίνος Κότσαρης έκανε εντυπωσιακή απόκρουση στο αριστερό "¨Γ" της εστίας του. Στο 38ο λεπτό ο Μπαιμπάκης εκμεταλευόμενος λάθος διώξιμο της άμυνας πήρε την μπάλα βγήκε μόνος απέναντι στον Κότσαρη και την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το 1-0. Δύο λεπτά αργότερα ο Μπαιμπάκης από καλή θέση σούταρε άουτ. Το Αυλωνάρι βρέθηκε κοντά στην ισοφάριση στο 41ο λεπτό όταν ο Βασιλείου βρέθηκε μόνος απέναντι στον τερματοφύλακα αλλά πρόλαβε αμυντικός του Ολυμπιακού και έδιωξε σε κόρνερ.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Α. Ο. Αυλωναρίου ήταν καλύτερος του αντιπάλου του, δημιούργησε ευκαιρίες, κατάφερε να ισοφαρίσει και παραλίγο να φύγει με τη νίκη από τη Χαλκίδα. Στο 52ο λεπτό ο Μαργκός μόνος απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα σούταρε άουτ. Στο 63ο λεπτό ο Κοντιζάς του Ολυμπιακού, έκανε σκληρό φάουλ από πίσω στον Βασιλείου και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Το φάουλ, από πλάγια δεξιά, εκτέλεσε ο Φρυγανάς ψηλοκρεμαστά μέσα στη περιοχή και ο Βογιατζής με σουτ ισοφάρησε σε 1-1. Στο 70ο λεπτό ο Βασιλείου χάνει μοναδική ευκαιρία όταν βγαίνει μόνος με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, ο οποίος καταφέρνει να διώξει σε κόρνερ το σουτ που επιχειρεί.
Δύο λεπτά αργότερα ο Ολυμπιακός κερδίζει πέναλτι σε ανατροπή του Τσακλάνου από τον Κάργα. Ο Ντινος Κότσαρης όμως δείχνει την αξία του αποκρούοντας την εκτέλεση του από τον Μπαιμπάκη. Στο 74ο λεπτό ο Κάργας θα αποβληθεί, μετά από αψυχολόγητη ενέργεια, αφου κτύπησε αντίπαλο εκτος φάσης. Παρ΄όλα αυτά το Αυλωνάρι πίεσε στο τελευταίο δεκάλεπτο για τη νίκη και στο 90ο λεπτό ο Ρέτσας έβγαλε πολύ καλη μπαλιά στο Βογιατζή, όμως ο Κουρούπης πρόλαβε να διώξει σε κόρνερ.
Με την εμφάνιση του αυτή στη Χαλκίδα, ο Α. Ο. Αυλωναρίου δείχνει να βρίσκει το δρόμο του και μπορεί να πάει πολύ καλύτερα στη συνέχεια. Την ερχόμενη Κυριακή αντιμετωπίζει τη Δροσιά μέσα στο Αυλωνάρι.
Έπαιξαν: Ντίνος Κότσαρης, Πέτρος Κάργας(72΄αποβλήθηκε), Μπάμπης Κωνστάντιος, Τάσος Παππάς, Χάρης Φρυγανάς, Βασίλης Αντώνενας, Βασίλης Τσαπέρος(18΄Άγγελος Μουρίκης λ. τ.), Παναγιώτης Μαραγκός(53΄Μάριος Ρέτσας), Γιάννης Βογιατζής, Βασίκης Βασιλείου(81΄Γιώργος Μουρίκης), Παναγιώτης Κότσαρης.

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας στις 4.30 το απόγευμα με τον Ολυμπιακό αγωνίζεται ο Α. Ο. Αυλωναρίου. Δύσκολη αποστολή για την ομάδα μας που μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές δεν έχει βαθμό, αντίθετα ο Ολυμπιακός με δύο ισοπαλίες έχει δύο βαθμούς. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε Παρασκευή βράδυ και όλοι πιστεύουν σε ένα θετικό αποτέλεσμα.  Η μέρα είναι καλή και προσφέρεται για μια εκδρομή στη Χαλκίδα.

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΑΡΥΝΘΟ

Δυστυχώς η δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος συνοδεύτηκε από βαριά ήττα με 0-3 από την Αμάρυνθο, μέσα στο Αυλωνάρι. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η ομάδα μας ξεκινά με δύο ήττες στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Πέρσι έχασε από το Λήλα 0-2 και τον Ταμυναικό 0-1 μέσα στο Αυλωνάρι. Φέτος ηττήθηκε από τον Όλυμπο Γυμνού με 1-0 εκτός έδρας και από την  Αμάρυθο 0-3 μέσα στην έδρα του. Ας ελπίσουμε ότι την επόμενη Κυριακή θα επαναλάβει ότι και πέρσι, που κέρδισε εκτός έδρας 0-3 τον ΠΑΟ Κανήθου, και θα νικήσει τον Ολυμπιακό στη Χαλκίδα. 
Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν αμφίροπο χωρίς σπουδαίες φάσεις. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 30ο λεπτό, όταν ο Γιώργος Μουρίκης  έδιωξε προς τα πίσω και η μπάλα μετά την παρέμβαση του Ντίνου Κότσαρη βρήκε το οριζόντιο δοκάρι. Στο 33ο λεπτό ο Βασιλείου απάντησε όταν από καλή θέση σούταρε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Αμάρυνθος άνοιξε το σκορ στο 52ο λεπτό. Ο Α. Ο. Αυλωναρίου στη συνέχεια πίεσε αισθητά την εστία των φιλοξενουμένων και έχασε τρεις σημαντικές ευκαιρίες με τον Γιάννη Βογιατζή αλλά στο 68ο λεπτό, η Αμάρυνθος κατάφερε σε αντεπίθεση να κάνει το 0-2. Από εκεί και πέρα το Αυλωνάρι με κακή ψυχολογία δεν μπόρεσε να ξαναμπεί στο ματς και στις καθυστερήσεις δέχθηκε το τρίτο γκολ.
Έπαιξαν για το Αυλωνάρι: Ντίνος Κότσαρης, Αλέξανδρος Σούτι, Μπάμπης Κωνστάντιος, Βασίλης Αντώνενας, Χάρης Φρυγανάς, Γιώργος Μουρίκης, Άγγελος Μουρίκης, Παναγιώτης Μαραγκός, Γιάννης Βογιατζής, Βασίλης Βασιλείου(46΄Μάριος Ρέτσας), Παναγιώτης Κότσαρης(72΄Πέτρος Κάργας)
Την επόμενη αγωνιστική ο Α. Ο, Αυλωναρίου αγωνίζεται με τον Ολυμπιακό Χαλκίδας την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας.

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.30 ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΑΡΥΝΘΟ ΣΤΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙ

Δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος, την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου, ο Α. Ο. Αυλωναρίου υποδέχεται την Αμάρυνθο. Μετά το άσχημο ξεκίνημα και την ήττα από τον Όλυμπο εκτός έδρας, η ομάδα μας φιλοδοξεί να κατακτήσει τους πρώτους βαθμούς. Η Αμάρυνθος ανέβηκε φέτος στην Α΄ κατηγορία και την πρώτη αγωνιστική νίκησε τους Ωρεούς εντός έδρας με 2-1. Το παχνίδι είναι δύσκολο και η παρουσία των φιλάθλων είναι απαραίτητη. Στην ομάδα επιστρέφει ο Κωνστάντιος του οποίου έλειξε η τιμωρία ενώ θα απουσιάσει ο Σαμπάνης που έχει ακόμη δύο αγωνιστικές. Η προετοιμασία ολοκληρώνεται με προπόνηση απόψε το βράδυ στις 8 και με τη συμμετοχή όλων των ποδοσφαιριστών.

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

ΗΤΤΑ ΥΠΟ ΒΡΟΧΗ ΣΤΟ ΓΥΜΝΟ

Το ξεκίνημα του πρωταθλήματος δεν ήταν αυτό που περιμέναμε καθώς η ομάδα μας έχασε με 1-0 από τον Όλυμπο Γυμνού εκτός έδρας. Ο αγώνας διεξήχθη κάτω από δυνατή βροχή στη μεγαλύτερη διάρκειά του. Στο πρώτο ημίχρονο, ο Α. Ο. Αυλωναρίου στάθηκε πολύ καλά παρά τις αντίξοες συνθήκες, δημιούργησε δύο καλές ευκαιρίες αλλά το σκορ έμεινε στο 0-0. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Όλυμπος ήταν καλύτερος, έχασε δύο κλασικές ευκαιρίες στο ξεκίνημά, που αποσόβησε ο Ντίνος Κότσαρης, και σημείωσε το γκολ στο 82ο λεπτό με κεφαλιά του Αργύρη. Στο 85ο λεπτό ο Βογιατζής με φάουλ και στο 89ο λεπτό ο Φρυγανάς από καλή θέση δεν μπόρεσαν να ισοφαρίσουν.
Σύνθεση: Κότσαρης Κ., Σούτι, Μουρίκης Α. Αντώνενας(64΄Βασιλείου), Φρυγανάς, Μουρίκης Γ., Αναστασίου Δ., Μαραγκός, Βογιατζής, Ρέτσας(89΄Τσαλιαγκός Γ.), Κότσαρης Π.

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ...ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΓΥΜΝΟΥ

Ξεκίνημα του πρωταθλήματος σήμερα στις 5 το απόγευμα, με τον Όλυμπο Γυμνού εκτός έδρας. Η ομάδα μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία και πάει για ένα καλό αποτέλεσμα. Στις απουσίες καταγράφονται οι τιμωρημένοι Σαμπάνης και Κωνστάντιος που αποβλήθηκαν στον αγώνα με τα Κριεζά. Επανεμφανίζεται ο Αντώνενας του οποίου εκδόθηκε το δελτίο καθώς και Κάργας που γυρίζει μετά από δύο χρόνια στην ομάδα.

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

ΒΡΑΒΕΥΘΗΚΕ από την ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ, ο ''bomper'' του ΑΟ Αυλωναρίου, Γιάννης Βογιατζής!

Σε μια λαμπρή τελετή, που διοργάνωσε η ΕΠΣ Εύβοιας, για τις κληρώσεις των πρωταθλημάτων της Εύβοιας, η διοργανώτρια βράβευσε παράγοντες που έχουν προσφέρει στο άθλημα, καθώς και τους ποδοσφαιριστές της ''χρυσής ομάδας'' του ΑΟ Χαλκίς, που εκτόξευσαν την ομάδα το 1968, στην Α' Εθνική.  Μια άλλη νότα στην εκδήλωση ήταν η βράβευση των κορυφαίων σκόρερς της αγωνιστικής περιόδου που πέρασε. Ανάμεσα σ' αυτούς και ο ''δικός'' μας κανοονιέρης ο Γιάννης Βογιατζής, 1ος σκόρερ στην Α.1 της ΕΠΑΣ Εύβοιας. Σας παραθέτουμε αρχικά μια φωτογραφία των παικτών, του ΑΟ Χαλκίς που βραβεύθηκαν, αυτών που έχουν γράψει με χρυσά γράμματα τ' όνομά τους στην ιστορία της ομάδας τους, αλλά και του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου. Να σημειώσουμε ότι ανάμεσα σ' αυτούς ήταν και ο αείμνηστος Γιώργος Βλάχος, με καταγωγή από τον οικισμό της Αγ. Θέκλης, αλλά δήλωνε πάντα Αυλωναρίτης και πάντα ρωτούσε και ενδιαφερόταν για τον ΑΟ Αυλωναρίου.
ΣΤΗ ΦΩΤΟ οι βραβευθέντες: -όρθιοι από αριστερά:Τάσος Τσάκαλος, Κώστας Τοκπασίδης, Βασίλης Τοκπασίδης και Τάκης Λίβας, -καθιστοί από αριστερά: Γιαννης Μπρατσιώτης, Σούλης Παππάς, Νίκος Σιμιτζής και Νίκος Βασιλάκος. Στις ένθετες φωτό και αυτοί που έχουν φύγει από την ζωή, δυστυχώς, από αριστερά, ο ''Αυτοκράτορας'' Μήτσος Τσάκαλος, ο ''Τζόννης'' Εμμανουηκίδης, ο ''βράχος'' Γιάννης Κακαβάς, ο ''βιρτουόζος'' συμπατριώτης μας Γιώργος Βλάχος και το ''ξανθό βέλος'', ο Βαγγέλης Ρόγγας, ένα ''παρατσούκλι'' που είχε κολλήσει στον Ρόγγα, ο αείμνηστος προπονητής της μεγάλης εκείνης ομάδας, κύρ-Βαγγέλης Χέλμης.
***Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ του ΓΙΑΝΝΗ ΒΟΓΙΑΤΖΗ:
Τα δύο μεγάλα ''κανόνια'', ο Μάριος Σέγγος (αρ) 1ος σκόρερ με τον πρωταθλητή Ηρακλή Ψαχνών στην Δ' Εθνική και ο ''δικός'' μας Γιάννης Βαγιατζής 1ος σκόρερ στη μεγάλη κατηγορία της Εύβοιας...
 
***για να δείτε μεγαλύτερες τις φωτό κάντε ΚΛΙΚ πάνω στην κάθε φωτογραφία.

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

ΝΙΚΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ 1-0 ΤΑ ΚΡΙΕΖΑ

Με νίκη 1-0 επί των Κριεζών, προχώρησε στην επόμενη φάση του κυπέλλου ο Α. Ο. Αυλωναρίου. Στον αγώνα που διεξήχθη την Κυριακή το απόγεμα στο Αυλωνάρι, κατάφερε να πάρει την πρόκριση με γκολ του Τσαλιαγκού στο 77ο λεπτό. Το παιχνίδι παρακολούθησε αρκετός κόσμος και οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με πάθος, κρατώντας ψηλά το ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο λεπτό. Η ομάδα μας στηρίχθηκε στην πολύ καλή αμυντική λειτουργία που δεν επέτρεψε στον αντίπαλό της να δημιουργήσει κλασικές ευκαιρίες. Παράλληλα αξιοποίησε μία εκ των ευκαιριών που της παρουσιάστηκαν και πήρε τη νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο ο Κωνστάντιος και ο Φρυγανάς έχασαν δύο σημαντικές ευκαιρίες, ενώ στο δεύτερο ο Βογιατζής από καλή θέση, δύο φορές, δεν βρήκε στόχο. Τα Κριεζά είχαν δοκάρι σε σέντρα-σουτ στο 68ο λεπτό. Στο 41ο λεπτό αποβλήθηκαν με κόκκινη κάρτα ο Σαμπάνης του Αυλωναρίου και ο Μπιτζιάνης των Κριεζών και στο 87ο η ομάδα μας έμεινε με 9 παίκτες λόγω αποβολής του Κωνστάντιου.
Για τον Α. Ο. Αυλωναρίου έπαιξαν: Κότσαρης, Σούτι, Αναστασίου Ζ.(34΄ Μουρίκης Α.), Σαμπάνης, Φρυγανάς, Μουρίκης Γ., Κωνστάντιος, Μαραγκός, Βογιατζής(77΄Τσαλιαγκός Γ.), Ρέτσας(90΄Αιδίνης), Κότσαρης Π.

Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

ΚΛΗΡΩΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ

Την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου έγινε η κλήρωση των αγώνων του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας της Εύβοιας για τη νέα χρονιά. Οι αγώνες του Α. Ο. Αυλωναρίου έχουν ως εξής:
1η αγωνιστική ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ
2η αγωνιστική ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΑΜΑΡΥΝΘΟΣ
3η αγωνιστική ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Χ.-ΑΥΛΩΝΑΡΙ
4η αγωνιστική ΑΥΛΩΝΑΡΙ- ΔΡΟΣΙΑ
5η αγωνιστική ΕΡΕΤΡΙΑ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ
6η αγωνιστική ΠΡΟΚΟΠΙ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ
7η αγωνιστική ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ
8η αγωνιστική ΚΥΜΗ -ΑΥΛΩΝΑΡΙ
9η αγωνιστική ΑΥΛΩΝΑΡΙ- ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
10η αγωνιστική ΑΡΤΑΚΗ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ
11η αγωνιστική ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΩΡΕΟΙ
12η αγωνιστική ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΑΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
13η αγωνιστική ΚΡΙΕΖΑ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ
14η αγωνιστική ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΤΑΜΥΝΑΙΚΟΣ
15η αγωνιστική ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ
Στο Β΄γύρο τα παιχνίδια διεξάγονται αντίστροφα.
Το πρωτάθλημα ξεκινά το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Σεπτεμβρίου. Τις ώρες και ημέρες των αγώνων θα ορίσει η ΕΠΣ Εύβοιας.

Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 17.00 ΜΕ ΤΑ ΚΡΙΕΖΑ

Τα Κριεζά θα αντιμετωπίσει την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου, στις 17.00, για το κύπελλο Εύβιας, η ομάδα μας στο Αυλωνάρι. Ο αγώνας παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον καθώς τα Κριεζά ανέβηκαν φέτος στην Α΄κατηγορία και έχουν ενισχυθεί σημαντικά. Άλλωστε θα είναι και πρόβα ενόψει του πρωταθλήματος αφού οι ομάδες θα ξανασυναντηθούν άλλες δύο φορές. Ο αγώνας είναι νοκ άουτ και σε περίπτωση ισοπαλίας θα υπάρξει παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι. 
Την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου θα γίνει και η κλήρωση του πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας Εύβοιας. Στην  εκδήλωση που θα γίνει στη Χαλκίδα θα βραβευθεί  ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος και αρχηγός του Α. Ο. Αυλωναρίου, Γιάννης Βογιατζής. Ο Βογιατζής σημείωσε πέρσι 27 γκολ και βρίσκεται στην τρίτη θέση των σκόρερ όλων των εποχών

Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

ΑΝΕΤΗ ΝΙΚΗ ΜΕ 5-1 ΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ




Άνετα επικράτησε του Ηρακλή Πρασίνου, με 5-1 εκτός έδρας, για το κύπελλο Εύβοιας ο Α. Ο. Αυλωναρίου. Από το πρώτο λεπτό έδειξε τις προθέσεις του, όταν με το Γιάννη Βογιατζή άνοιξε το σκορ. Ακολούθησαν δύο γκολ του Μάριου Ρέτσα για να κλείσει το ημίχρονο με 0-3. Στην επανάληψη ο Ρέτσας σημείωσε στο 57΄ το τρίτο προσωπικό του γκολ και στο 72΄ ο Μπάμπης Κωνστάντιος ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-5. Ο Ηρακλής κατάφερε να μειώσει σε 1-5 στο 85΄ με τον Μακρύγιαννη. Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική καθώς ο Α. Ο. Α. ήταν εμφανώς ανώτερος και επικράτησε δίκαια. 
Έπαιξαν οι: Ντίνος Κότσαρης, Μπάμπης Κωνστάντιος, Αλέξανδρος Σούτι, Θανάσης Σαμπάνης(67΄Τάσος Παππάς), Χάρης Φρυγανάς, Γιώργος Μουρίκης, Δημήτρης Αναστασίου(58΄Βασίλης Τσαπέρος), Παναγιώτης Μαραγκός, Γιάννης Βογιατζής, Μάριος Ρέτσας(73΄Γιώργος Τσαλιαγκός), Παναγιώτης Κότσαρης.
Το επόμενο Σαββατοκύριακο ο Α. Ο. Αυλωναρίου, για τον ίδιο θεσμό, θα αντιμετωπίσει την ομάδα των Κριεζών που επικράτησε με 2-0 της Καρύστου. Η διοργανώτρια αρχή θα ορίσει ημέρα και ώρα.

Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Πρώτος επίσημος αγώνας σήμερα για την ομάδα μας, στις 17:00, στο γήπεδο του Πρασίνου με την τοπική ομάδα, για το κύπελλο Εύβοιας. Μετά από ένα μήνα προετοιμασίας και έχοντας παίξει αρκετά φιλικά παιχνίδια, ο Α. Ο. Αυλωναρίου θα αγωνιστεί για την πρόκριση με τον Ηρακλή Πρασίνου, ομάδα Β΄ κατηγορίας της Εύβοιας. Κάθε αγώνας κρύβει παγίδες για αυτό χρειάζεται προσοχή και σοβαρότητα από τους παίκτες μας, έτσι ώστε να να περάσουν στον επόμενο γύρο. Από την αποστολή θα απουσιάσουν ο Βασίλης Αντώνενας και ο Πέτρος Κάργας γιατί δεν έχουν εκδοθεί τα δελτία τους.
Η προετοιμασία της ομάδας ξεκίνησε  την Παρασκευή 30 Ιουλίου με τον καθιερωμένο αγιασμό και τη συμμετοχή παλιών και νέων ποδοσφαιριστών, υπό τις οδηγίες του Γιάννη Κοτρόζου και του Μπάμπη Θεοδώρου.
Από τη περσινή ομάδα έφυγαν για διάφορους λόγους οι εξής: Παντελής Κοτρόζος και Βασίλης Αναστασίου πήγαν στον Α. Ο. Χαλκίς, Τινί Τουρέ  στον Ταμυναικό, Γιώργος Χροναίος στο Δύστο, Σέρτζιο Τραορέ έμμεινε ελεύθερος, Άγγελος Φραγγής και  Μπάμπης Βαρδακώστας ακολουθώντας τη μόδα της εποχής δοκιμάζονται από ομάδες των Αθηνών.
Στο έμψυχο υλικό της ομάδας προστέθηκαν: Ο Παναγιώτης Μαραγκός από τον Ευβοικό Αγίου Νικολάου και ο Παναγιώτης Κότσαρης από τον Άγιο Ιωάννη. Επέστρεψαν στο Αυλωνάρι, ο Γιάννης Σαμαράς από τον Ορφέα Κομοτηνής -τελείωσε τη Γυμναστική Ακαδημία- οι Αλέξανδρος Σούτι, Στέλιος Γκιόκας και Γιώργος Σκουρλής από το Μονόδρι και ο Τάσος Παππάς από την Άρτεμις Αγίου Γεωργίου.


Ο Α. Ο. Αυλωναρίου έδωσε τα ακόλουθα φιλικά:
Κυριακή 8/8: Αυλωνάρι-Κύμη  0-3
Σάββατο 14/8: Λήλας Βασιλικού-Αυλωνάρι 0-0
Τετάρτη 18/8: Δύστος-Αυλωνάρι  0-2 (Γιάννης Σαμαράς, Χάρης Φρυγανάς)
Σάββατο 21/8: ΤΟΥΡΝΟΥΑ " ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ"
                        Αυλωνάρι-Νεοχώρι  0-0      
                        Α. Ο. Χαλκίς-Αυλωνάρι 1-0
Πέμπτη 26/8: Αυλωνάρι-Άρτεμις Αγίου Γεωργίου 1-1 (Μάριος Ρέτσας).