.........

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020

ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ


Στο πλαίσιο των μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας από τον κορονοϊό, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνει την αναστολή της διεξαγωγής όλων ανεξαιρέτως των εθνικών πρωταθλημάτων για τα οποία έχει την ευθύνη διοργάνωσης (Γ’ Εθνικής κατηγορίας και Γυναικών), καθώς και όλων των διοργανώσεων αρμοδιότητας και ευθύνης των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων όλης της χώρας.

Ο Α. Ο. Αυλωναρίου μετά την απόφαση αυτή αλλά και σεβόμενοι τις αποφάσεις του Υπουργείου για την προστασία της Δημόσιας Υγείας αναστέλλει τις προπονήσεις και λοιπές δραστηριότητες όλων των τμημάτων του! 




 

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020

Απουσιών συνέχεια: Α. Ο. ΧΑΛΚΙΣ - ΑΥΛΩΝΑΡΙ 1-0

Μετά από ένα μέτριο παιχνίδι στο «ουδέτερο» γήπεδο του Βασιλικού, ο ΑΟ Χαλκίς επικράτησε του Αυλωναρίου με 1-0 και κλείδωσε την παραμονή του στην Α’ ΕΠΣΕ σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που θα παλέψουν μέχρι τέλους για την αποφυγή του υποβιβασμού.
 Ο ΑΟ Χαλκίς παρά τα αγωνιστικά του προβλήματα και το ουδέτερο γήπεδο πήρε μία δίκαιη νίκη αφού είχε την μερίδα του λέοντος στις ευκαιρίες και αξιοποίησε μία από αυτές.

 Το Αυλωνάρι για άλλη μια φορά πλήρωσε τις σοβαρές του απουσίες, Μαστροκώστας, Τσαλιαγκός, Κοκκάλας Ευαγ., Ρουμπής, Πέππας, Μπράχα, προσπάθησε να κλέψει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας χωρίς επιτυχία. Τα πράγματα πλέον γίνονται πολύ δύσκολα και κάθε παιχνίδι στην συνέχεια παίρνει τον χαρακτήρα τελικού...