.........

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2022

Δεν δόθηκε πέναλτι στο τέλος: ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΑΙΔΗΨΟΣ 1-1

 Στο γήπεδο ΄΄Ν. Κούκης΄΄ αναμετρήθηκαν, ο ΑΟ Αυλωναρίου και ο ΑΟ Αιδηψού, σε ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι…
Από την μία πλευρά οι ΄΄κιτρινόμαυροι΄΄ του Αυλωναριου που ΄΄καίγεται΄΄ για βαθμούς, στερείται όμως πολλά από την επιθετική του δυσπραγία, αλλά και από τις σημαντικές απουσίες των Δ. Μπασούκου και Δ. Κατσούλα!
Από την άλλη η ομάδα της Λουτρόπολης Αιδηψού, αφού ξεπέρασε τον ΄΄Γολγοθά΄΄των πρώτων αγωνιστικών, εδώ και 5 αγώνες αγνοεί την ήττα και μετρά απανωτές επιτυχίες, ανεβαίνοντας στην 7η θέση της βαθμολογίας!

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022

Δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες και έχασε: ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ - ΑΥΛΩΝΑΡΙ 2-0

 

Σ’ ένα  μέτριο παιχνίδι οι γηπεδούχοι μπόρεσαν και σημείωσαν δύο γκολ, στο πρώτο ημίχρονο που τους έδωσαν προβάδισμα νίκης και το κράτησαν μέχρι το τέλος! Το Αυλωνάρι δεν παρουσιάστηκε σε καλή κατάσταση στο α’ μέρος, δέχθηκε δύο τέρματα χωρίς ιδιαίτερη πίεση και βρέθηκε πίσω στο σκορ. Στην επανάληψη ήταν καλύτερο πίεσε τον αντίπαλο του, δημιούργησε ευκαιρίες που όμως δεν αξιοποίησε και τελικά ηττήθηκε με 2-0!

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022

Τα μοιράστηκαν όλα σε πολύ καλό παιχνίδι! ΑΥΛΩΝΑΡΙ - ΣΤΑΥΡΟΣ 1-1

Πολύ καλό παιχνίδι στο ΄΄Νίκος Κούκης΄΄, όπου αναμετρήθηκαν ο Α. Ο. Αυλωναρίου και ο Σταυρός!
Με διαφορετική πορεία μέχρι σήμερα οι δύο ομάδες, καθώς οι γηπεδούχοι είχαν ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα στην έναρξη του πρωταθλήματος, καθώς και προβλήματα τραυματισμών και μόλις την περασμένη αγωνιστική πήραν το πρώτο τους 3ποντο βλέποντας με αισιοδοξία την συνέχεια!
Από την άλλη ο Σταυρός έχει κάνει πολύ καλή πορεία και σίγουρα θα έχει ρυθμιστικό ρόλο στην εξέλιξη του πρωταθλήματος!
Το παιχνίδι κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών είχε πολύ καλές φάσεις και ήταν καθαρό και χωρίς σκοπιμότητες. Όπως εξελίχθηκε το τελικό 1-1 είναι δίκαιο! 

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022

Ήρθε εμφατικά η πρώτη νίκη της σεζόν: ΑΛΑΤΣΑΤΑ - ΑΥΛΩΝΑΡΙ 0-3

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΔΥΝΑΤΑ & ΑΘΛΗΤΙΚΑ            Τα παιδιά του Γιάννη Μπασούκου πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση και έφυγαν με τη πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα από το γήπεδο Αλεξάνδρου,  επικρατώντας των Αλατσάτων με 0-3. Πίεση στον αντίπαλο, κατοχή της μπάλας και καλή κυκλοφορία ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά της ομάδας του Αυλωναρίου, που πήραν γρήγορα τη πρωτοβουλία και έβγαλαν όμορφα πράγματα στο τερέν, δημιουργώντας, εκτός από τα τρία γκολ που πέτυχαν, ευκαιρίες και για άλλα. Στάθηκαν ανασταλτικά πολύ καλά και οι κίνδυνοι προς την εστία τους ελάχιστοι.

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022

Δύσκολο απόγευμα με ανώτερο αντίπαλο: ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΑΡΤΑΚΗ 0-3

Ήταν ένα παιχνίδι που η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν μεγάλη και εμφανής, όπως και η βαθμολογική τους θέση...
Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην ουρά της βαθμολογίας, με 2 βαθμούς, έχοντας ΄΄βγάλει΄΄ ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα κόντρα σε ομάδες της κορυφής (Μακρυκάπα, Δροσιά, Ταμυναϊκό, Αμαρυνθιακό και ΑΟ Ν. Αρτάκης)…
Παράλληλα ο κόουτς Γιάν. Μπασούκος, αντιμετωπίζει και σοβαρές ελλείψεις παικτών, λόγω τραυματισμών, ασθενειών και άλλων αιτιών!
Από την άλλη ο ΑΟ Ν. Αρτάκης, επιβεβαίωσε, ότι διαθέτει το πληρέστερο και από τα πιο ποιοτικά ρόστερ της κατηγορίας και δίκαια θεωρείται (μαζί με τον Αμαρυνθιακό και τον Ταμυναϊκό), το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο! Με αυτά τα δεδομένα ο ΑΟΝΑ ήταν ο κυρίαρχος του παιχνιδιού στο ΄΄Νικ. Κούκης΄΄ και δίκαια έφτασε στην νίκη…

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022

11 με το ζόρι στο ντέρμπι: ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ- ΑΥΛΩΝΑΡΙ 4-2

Μόλις 11 ποδοσφαιριστές είχε στην διάθεση του, το Σάββατο το απόγευμα, ο Γιάννης Μπασούκος, στο τοπικό ντέρμπι με τον Ταμυναϊκό! Έλειψαν για διάφορους λόγους, όπως τραυματισμοί, ασθένειες καθώς και άλλες αιτίες, οι Δημ. Μπασούκος,  Κατσούλας, Παππάς, Ξυράφης, Γκιούλι, Μάλλιος, Μπάρδι και Ντάικο. Έτσι ο Α. Ο. Αυλωναρίου ξεκίνησε με έντεκα και τέλειωσε με δέκα μετά την "τραβηγμένη" αποβολή του Μαστροκώστα στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου!
Στο πρώτο μέρος στάθηκε καλά απέναντι στον δεύτερο της βαθμολογίας Ταμυναϊκό, κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ, όμως ένα λεπτό πριν το τέλος οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν και στην τελευταία φάση του ημιχρόνου πήραν προβάδισμα από ένα κόρνερ που αμφισβητήθηκε! Μάλιστα ο διαιτητής του αγώνα απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Μαστροκώστα για διαμαρτυρία!!! Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ταμυναϊκός, έχοντας αριθμητική υπεροχή επικράτησε εύκολα και πήρε τους τρεις βαθμούς.

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022

Με πολλές ελλείψεις στην Λάμψακο πήρε χρυσό βαθμό: ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 1-1

Πάλεψε μέχρι το τέλος, ο Α. Ο. Αυλωναρίου και τελικά δικαιώθηκε αφού κατάφερε να ισοφαρίσει και να πάρει πολύτιμο βαθμό. Με 14 ποδοσφαιριστές πήγε η ομάδα στην Λάμψοκο, με σημαντικές απουσίες αφού λόγω τραυματισμού έλειψαν οι Δημήτρης Μπασούκος και Δημήτρης Κατσούλας καθώς και ο Ηλίας Παππάς που παρουσιάστηκε στον στρατό! 
Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή και χωρίς να απειλήσουν ιδιαίτερα κατάφεραν να προηγηθούν με πέναλτι. Στην επανάληψη το Αυλωνάρι σαφώς πιο βελτιωμένο δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, με σημαντικότερη την διπλή προσπάθεια του Κοκκάλα στα δοκάρια και κατάφερε να ισοφαρίσει στο τέλος! 

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022

Αυλωνάρι-ΑΠΚΟ Δροσιάς 0-2 : Είχε την ουσία … και πήρε δίκαιο τρίποντο

 

Με 0-2 επικράτησε ο ΑΠΚΟ Δροσιάς εκτός έδρας του Αυλωναρίου στο γήπεδο “Νίκος Κούκης”.

Η ομάδα του Γιώργου Λάμπρου ήταν καλύτερη και πήρε μία δίκαιη και σημαντική νίκη για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Το Αυλωνάρι του Γιάννη Μπασούκου με την καθοριστική αναγκαστική αποχώρηση του Κατσούλα έχασε τον έλεγχο στον νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής δεν απείλησε καθόλου και ηττήθηκε φυσιολογικά.

Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι χωρίς τις πολλές φάσεις και στις δύο εστίες με τους φιλοξενούμενους να αξιοποιούν τις δικές τους ευκαιρίες και να παίρνουν μία δίκαιη νίκη.

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022

Ήττα απο τον πρωτοπόρο και φιλοδοξο πρωταθλητή: ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ - ΑΥΛΩΝΑΡΙ 3-0

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΔΥΝΑΤΑ & ΑΘΚΗΤΙΚΑ

Με 3-0 επικράτησε ο Αμαρυνθιακός του Αυλωναρίου, το Σάββατο 29 Οκτωβρίου, στο γήπεδο της Γυμνού στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Εύβοιας.

Η ομάδα του Θανάση Μεθενίτη έκανε το απόλυτα των νικών απέναντι σε έναν αντίπαλο που παρατάχθηκε με μόλις 13 ποδοσφαιριστές στο γήπεδο της Γυμνού.

Οι γηπεδούχοι είχαν καθολική υπεροχή και δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι το σκορ έμεινε σε αξιοπρεπή επίπεδα για το Αυλωνάρι λόγω του τερματοφύλακα Μπρούνο Κελάι που έκανε πολλές και σωτήριες επεμβάσεις σταματώντας τον Αμαρυνθιακό.

Ο Αντώνης Κοτρογιάννης, που γνωρίζει καλά τα κατατόπια του γηπέδου της Γυμνού, στο 5ο λεπτό, άνοιξε το σκορ με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή.

Στο 53ο λεπτό, ο Μπαλαμπάνης με απευθείας κόρνερ σημείωσε το 2-0.

Στο 73ο λεπτό, ο Παναγιώτης Σκριβάνος του Λάμπρου, με σούτ από το ύψος της μεγάλης περιοχή και αφού προηγουμένως κοντρόλαρε την μπάλα με το χέρι, διαμόρφωσε το τελικό 3-0!


Το αγώνα σφύριξε ο Στράτος Ντούρας με συνεργάτες την Έλενα Κοτταρά και τον Κώστα Δάλλα

Αμαρυνθιακός(Θ.Μεθενίτης): Φαλαγγίτης, Τσούτσης (67′ Ρούσσος), Μπαλαμπάνης, Τσολάκος (67′ Θανάσης Σκριβάνος), Μπατζελής, Σ. Μυρτέζα, Σπυράκης (80′ Μετοχιάτης), Κοτρογιάννης (77′ Μεταξάς), Βεζιρτζόγλου, Δήμου (77′ Μάνης), Π.Λ. Σκριβάνος.

 

Αυλωνάρι(Γ.Μπασούκος): Κελάι, Νόνας, Ανδρέου, Τριανταφύλλου, Μαστροκώστας, Ξυράφης, Μπάρδι (77′ Βογιατζής), Κατσούλας, Κοκκάλας, Γλυκός, Γκιούλι (77′ Μάλλιος).

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022

Ο Μπασινάς μας στέρησε την νίκη: Α.Ο. ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ - Α.Ο. ΝΗΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 1-1

Σε ένα παιχνίδι με όλα τα χαρακτηριστικά του τοπικού ντέρμπι, πάθος, δύναμη, και θέληση για νίκη και των δύο, Αυλωνάρι και Νηλέας Νεοχωρίου, αναδείχτηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1.

Ο Α. Ο. Αυλωναρίου μετά από ένα νωθρό πρώτο ημίχρονο που βρέθηκε πίσω στο σκορ, ανέκαμψε στο δεύτερο, κατάφερε να ισοφαρίσει, πίεσε για την νίκη αλλά έπεσε πάνω στο εκπληκτικό τερματοφύλακα, Μπασινά, που κράτησε όρθιο τον Νηλέα με τις επεμβάσεις του, ιδίως στην φάση του 75’ όταν εξουδετέρωσε το εκπληκτικό σουτ του Μπάμπη Μαστροκώστα και το παιχνίδι έμμεινε στην ισοπαλία 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν ποιο δυνατά στο παιχνίδι προηγήθηκαν με τον Βασίλη Παλαιολόγο, στο πρώτο ημίχρονο που παίχθηκε δυνατό ποδόσφαιρο χωρίς φάσεις, κράτησαν χάρη στο Μπασινα και την σωστή  αμυντική τακτική στο β’ και έφυγαν με τον βαθμό της ισοπαλίας από το «Νίκος Κούκης»

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022

Μας φάγανε οι Λύκοι: ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 5-0

ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΌ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ&ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η Μακρυκάπα με το Αυλωναρι τέθηκαν αντιμέτωπες στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με την Μακρυκάπα να επικρατεί με σχετική ευκολία με το ευρύ 5-0.

Η Μακρυκάπα είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό του αγώνα και επέβαλε τον ρυθμό της σημειώνοντας 5 γκολ και είχε πολλές ευκαιρίες να διευρύνει το δείκτη του σκορ αλλά αυτό δεν έγινε χάρις στον τερματοφύλακα του Αυλωναριου, Μπρούνο Κελάι ο οποίος σε πολλές περιπτώσεις οπότε χρειάστηκε σταμάτησε οποία επιθετική προσπάθεια των Λύκων ο μοναδικός διασωθείς από την ομάδα του Αυλωναριου.


Η Μακρυκάπα του Βαγγέλη Ζέρβα για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι δύο παιχνίδια που προηγήθηκαν στο κύπελλο και αυτό του πρωταθλήματος να μην απειλείται ουσιαστικά δείχνοντας μεγάλη συνοχή στα μετόπισθεν και μπροστά στην επιθετική γραμμή δείχνει ότι έχουν βρεθεί οι αυτοματισμοί και δείχνει πολύ αποτελεσματική αλλά τον προπονητή της ομάδας Βαγγέλη Ζέρβα να κρατάει χαμηλά τον πήχη και να θέλει ακόμα περισσότερη δουλειά στις προπονήσεις από τους ποδοσφαιριστές του.

Το Αυλωναρι του Γιάννη Μπασούκου έδειξε ότι προβλήματα μεσοαμυντικά που πρέπει να διορθώσει άμεσα ενώ επιθετικά με την απουσία και τον σοβαρό τραυματισμό του καλύτερου ποδοσφαιριστή ποιοτικά που διέθετε στο ρόστερ, τον Δημήτρη Μπασούκο έδειχνε να μην μπορεί να απειλήσει επιθετικά την αντίπαλη άμυνα ήταν ο κινητήριος μοχλός για την επιθετική γραμμή του Αυλωναριου.

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022

Κύπελλο Εύβοιας: Α. Ο. ΜΑΡΜΑΡΙΟΥ - Α. Ο. ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ 1-7

Ήταν παιχνίδι για την 1η αγωνιστική του Κυπέλλου Εύβοιας, που είχε όμως αναβληθεί. Μετά από συμφωνία των δύο ομάδων ο αγώνας έγινε στο γήπεδο ΄΄Ν. Κούκης΄΄ του Αυλωναρίου!
Παιχνίδι με δύο όψεις καθώς οι τυπικά γηπεδούχοι του Μαρμαρίου, στο πρώτο ημίχρονο προσπάθησαν και στάθηκαν καλά απέναντι στους ΄΄κιτρινόμαυρους΄΄, που είχαν βέβαια τον έλεγχο του αγώνα και προηγήθηκαν στο σκορ! Στο β’ μέρος οι παίκτες του Γιάν. Μπασούκου, έπιασαν σπουδαία απόδοση, δημιούργησαν πολλές καλές ευκαιρίες και σημείωσαν άλλα 6 γκολ! 

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022

Η Κάρυστος τα γκολ το Αυλωνάρι τα δοκάρια! ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΥΒΟΙΑΣ: ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΚΑΡΥΣΤΟΣ 0-3

Στο γήπεδο ΄΄Ν. Κούκης΄΄ αναμετρήθηκαν για τον 11ο όμλο του Κυπέλλου Εύβοιας, ο Α. Ο. Αυλωναρίου και ο Α. Ο. Καρύστου! Το τελικό 0-3 δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα! Η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική, καθώς οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν σε όλο το παιχνίδι, είχαν 3 δοκάρια και αρκετές κλασικές χαμένες ευκαιρίες, για άνετη επικράτηση!

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022

Το 12ο Τουρνουά ''Ν. Κούκης'', μας τίμησαν ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ & ΑΟ ΚΑΡΥΣΤΟΥ, οικοδεσπότης ο ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ!

 

Ήταν το 12ο τουρνουά ποδοσφαίρου ΄΄Νίκος Κούκης΄΄, προς τιμή του μεγάλου αυτού παράγοντα του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου!

Τρείς ομάδες από την Νότια Εύβοια, έδωσαν το παρόν και αγωνίστηκαν μεταξύ τους, σε τρείς 45λεπτους αγώνες, ο Ταμυναϊκός Αλιβερίου, ο ΑΟ Καρύστου και ο οικοδεσπότης ΑΟ Αυλωναρίου
Να σημειώσουμε ότι φέτος συμπληρώθηκαν 10 χρόνια, από τον θάνατο του μεγάλου Νίκου Κούκη!


Σάββατο 23 Ιουλίου 2022

"Έφυγε" ο συμπατριώτης μας πρόεδρος του Αμαρυνθιακού, Γιάννης Ποθητάκης!

 

Με θλίψη πληροφορηθήκαμε ότι έφυγε από την ζωή ο εμβληματικός πρώτα φίλαθλος και στην συνέχεια πρόεδρος του Αμαρυνθιακού, Γιάννης Ποθητάκης!
Ο άνθρωπος που συνέδεσε το όνομά του με την μεγαλύτερη επιτυχία της φίλης ομάδας του Αμαρυνθιακού! Ο άνθρωπος που στις αρχές της 10ετίας του ’90, ανέδειξε πρωταθλητή Εύβοιας τον Αμαρυνθιακό και τον ανέβασε στην Δ’ Εθνική κατηγορία…

Εμάς τους Αυλωναρίτες, με τον  αλησμόνητο Γιάννη, μας συνδέουν πέρα από τους ποδοσφαιρικούς δεσμούς και δεσμοί πατριωτικοί,καθώς ο Γιάννης είχε καταγωγή από το χωριό μας το Αυλωνάρι και αυτό το έλεγε πάντα με περηφάνια!
Βέβαια μεγάλωσε και δραστηριοποιήθηκε στην Αμάρυνθο, όπου ασχολήθηκε και αγάπησε παθολογικά τον ΑΟ Αμαρυνθιακό!

Οι φίλαθλοι, η Διοίκηση, οι παίκτες και οι προπονητές του ΑΟ Αυλωναρίου, εκφράζουν στην οικογένειά του, αλλά και στο φίλο σωματείο του ΑΟ Αμαρυνθιακού,
                               τα ΘΕΡΜΑ τους ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ…

…φίλε Γιάννη ΚΑΛΟ σου ΤΑΞΙΔΙ, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει…
Για μας μας θα ζεις πάντα στις καρδιές μας…

Τρίτη 21 Ιουνίου 2022

Α. Ο. ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ: Η Κ16 στους 8 της Εύβοιας και η Κ17 τρίτη στο πρωτάθλημα

Οι νέοι του Α. Ο. Αυλωναρίου διέπρεψαν στις διοργανώσεις υποδομών της Εύβοιας. Η Κ16 συμμετείχε στον τέταρτο όμιλο της αντίστοιχης διοργάνωσης, κατέλαβε την δεύτερη θέση και πέρασε στους 8 της Εύβοιας. Στον προημιτελικό ηττήθηκε σε μονό αγώνα στην έδρα του αντιπάλου και αποκλείσθηκε. 
Η Κ17, κοινή ομάδα με τον Νηλέα Νεοχωρίου, ισοβάθμησε στην κορυφή με Προποντίδα και Ερμήλιο αλλά λόγω διαφοράς τερμάτων κατέλαβε την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα. Ήταν μάλιστα η μοναδική ομάδα που συμμετείχε εκτός Χαλκίδας από την υπόλοιπη Εύβοια!

Κυριακή 19 Ιουνίου 2022

Ο Α. Ο. ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΣΤΗΝ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ο Α. Ο. Αυλωναρίου κατάφερε τελικά να μείνει στην Α΄ κατηγορία της Εύβοιας μετά από μια πολύ δύσκολη χρονιά με πολλά προβλήματα! Σώθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή όταν ο Παναγιώτης Ηλίας, στο τελευταίο λεπτό του αγώνα με την Δροσιά, με απευθείας εκτέλεση φάουλ σημείωσε το χρυσό γκολ και κράτησε την ομάδα στην 11η θέση! Η άνοδος του Α. Ο. Χαλκίς, από τα μπαράζ, στην Γ΄ Εθνική κατηγορία σφράγισε και την παραμονή του Α. Ο. Αυλωναρίου στην μεγάλη κατηγορία της Εύβοιας.

Πέμπτη 28 Απριλίου 2022

Πολύ μεγάλη νίκη παραμονής στην Α΄ κατηγορία: ΑΥΛΩΝΑΡΙ - ΔΡΟΣΙΑ 2-1

Σπουδαίο παιχνίδι με τεράστια βαθμολογική σημασία για τον Α. Ο. Αυλωναρίου την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος για την Α΄ Κατηγορία της Εύβοιας!  Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που ήθελαν το 3ποντο και μόνο, για να μην ανησυχούν για τ’ αποτελέσματα του Λήλαντα Βασιλικού και του Καλοχωρίου/Παντειχίου! Το παιχνίδι στο ΄΄Νικος Κούκης΄΄ ήταν ενδιαφέρον με τους γηπεδούχους να αντιμετωπίζουν δύο ξαφνικές, σοβαρές απουσίες, των Δημ. Κατσούλα και Βαγγ. Ρουμπή (έκανε αγώνα δρόμου και πρόφτασε το τελευταίο 35λεπτο)!

Παρασκευή 22 Απριλίου 2022

Ηττήθηκε στο τοπικό ντέρμπι αλλά κρατά την τύχη στα χέρια του: ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 4-0

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΥΒΟΪΚΗ ΓΝΩΜΗ

Τελικός παραμονής για τους κιτρινόμαυρους την Τετάρτη του Πάσχα. Η ομάδα του Αλιβερίου θα υποδεχτεί την Ερέτρια και θα 'χει...τ' αυτιά στην Κάρυστο.

Δύσκολη σεζόν διανύει το Αυλωνάρι και η κατάληψη της 11ης θέσης, παρά τη σημερινή βαριά ήττα με 4-0 στο Αλιβέρι, θα παιχτεί την τελευταία αγωνιστική στην έδρα του με τον ΑΠΚΟ Δροσιάς, ενώ και ο Ταμυναϊκός θα ελπίζει στο φινάλε ...από αλλού να επιβραβευθεί η "πρωταθληματική" του πορεία, ειδικά στο β' γύρο.

Ο νικητής Ταμυναϊκός παραμένει σε απόσταση αναπνοής από τον πρωτοπόρο ΑΟΧ και στο φινάλε υποδέχεται τον Απόλλωνα Ερέτριας, την Τετάρτη του Πάσχα, ενώ την ίδια ώρα η ομάδα της Χαλκίδας θα αγωνίζεται στην Κάρυστο με την τοπική ομάδα.

Η ομάδα του Αλιβερίου θα επιδιώξει τη νίκη ελπίζοντας από τους "νότιους" να κάνουν τη ζημιά στους κυανόμαυρους.

Το Αυλωνάρι αν νικήσει στο ...φώτο φίνις θα κρατήσει την 11η θέση και θα ...περιμένει τον πρωταθλητή Εύβοιας στα μπαράζ.

Αν δεν κερδίσει, είναι πιθανό να τον προσπεράσει ο Λήλας ή ο Όλυμπος Γυμνού και να πέσει κατηγορία απευθείας.

Σήμερα το Αυλωνάρι δεν μπόρεσε να κοντράρει στα ίσια τον Ταμυναϊκό που άνοιξε το σκορ (1-0) στο 13' με τον Κοτρογιάννη.

Στο 47' ο Πομάρες έκανε το 2-0 και δύο λεπτά αργότερα (49') ο Γιώργος Ντόβολης έγραψε το 3-0.

Στο 78' ο Σταματούκος διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Διαιτησία: Χουλιαράς, Δάλλας - Ιωάννου.

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Βαγγέλης Ντόβολης): Ζωντός, Πέππας, Πιλάτης (73′ Δήμου), Καρατζάς (63′ Φωτιάς), Β. Αναστασίου, Ιδομ. Αναστασίου (57′ Μανδράκας), Κοτρογιάννης, Ντόβολης, Σταματούκος, Μώρος (57′ Μπράχα), Πομάρες (73′  Βογιατζής).

ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ (Γιάννης Μπασούκος): Κελάι, Ξυράφης, Μπρεγκανάκου (52′ Γκιούλι), Παππάς, Μαστροκώστας, Ντραγκότι, Γ. Κούκης (60′ Βογιατζής), Κατσούλας (70′ Μάλλιος), Τσιάκος, Π. Ηλίας, Σολλάκου (70′ Κ. Πόγκας).

Τρίτη 19 Απριλίου 2022

Εδειξε χαρακτήρα και νίκησε: Α. Ο. ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ 2-1

Αναζητώντας το θαύμα ο Α. Ο. Αυλωναρίου, έβγαλε αντίδραση τις τελευταίες αγωνιστικές, κατάφερε να σημειώσει δύο σημαντικές νίκες αλλά η υπόθεση παραμονής εξαρτάται από 3ους παράγοντες! Στις δύο αγωνιστικές που απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος στόχος είναι η 11η θέση, η οποία θα κρατήσει το Αυλωνάρι στην Α΄ κατηγορία της Εύβοιας, με την προϋπόθεση ότι ο πρωταθλητής θα καταφέρει να ανέβει στην Γ΄ Εθνική μέσα από τους αγώνες μπαράζ με τους αντίστοιχους άλλων έξι νομών!
Ο Απόλλωνας Ερέτριας σε μια χρονιά με πολλές μεταπτώσεις, παρ’ ότι πέτυχε σπουδαίες νίκες και έκανε πορεία πρωταθλητισμού, όμως απρόοπτα στραβοπατήματα, ουσιαστικά έβγαλαν έξω από την μάχη την ομάδα του Δημήτρη Βαλκάνου…
Στο χθεσινό παιχνίδι στο γήπεδο ΄΄Ν. Κούκης΄΄, διατηρήθηκε μια παράδοση αρκετών χρόνων, καθώς στις τελευταίες 7 αναμετρήσεις εντός έδρας, το Αυλωνάρι νίκησε 6 φορές και ένα παιχνίδι έληξε ισόπαλο!

Παρασκευή 15 Απριλίου 2022

Νίκησε και ελπίζει: Α. Ο. ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ - Α. Ο. Φ. ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ 1-0

Μια καθοριστικής σημασίας νίκη, σημείωσε ο Α. Ο. Αυλωναρίου απέναντι στον Λήλαντα Βασιλικού, στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην Α’ ΕΠΣΕ. Πραγματοποιώντας την καλύτερη του φετινή εμφάνιση στο β’ ημίχρονο, αφού έχασε πάρα πολλές κλασικές ευκαιρίες, επικράτησε χάρη στο γκολ με κεφαλιά στις καθυστερήσεις του αγώνα του πρώην παίχτη του Λήλαντα, Βαγγέλη Ρούμπη.

Ο Λήλας πάλεψε στο μέτρο του δυνατού αλλά η έλλειψη ποιοτικών λύσεων από τον πάγκο και η μη παραγωγικότητα στην επίθεση δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν την ομάδα του Βασιλικού να φύγει με βαθμό η βαθμούς από το Αυλωνάρι και πλέον το φάσμα του υποβιβασμού είναι ποιο ορατό από ποτέ για τον «Ποταμό».

Σάββατο 9 Απριλίου 2022

Με πολλά προβλήματα στην Βόρεια Εύβοια: ΑΙΔΗΨΟΣ - ΑΥΛΩΝΑΡΙ 4-0

Οι αναβολές του πρωταθλήματος, λόγω COVID και κακοκαιρίας, οδήγησαν την ΕΠΣΕ να ορίσει και αγωνιστικές τις Τετάρτες με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν προβλήματα στις ομάδες καθώς ποδοσφαιριστές εργάζονται ή έχουν άλλες υποχρεώσεις. Ο Α. Ο. Αυλωναρίου σε ένα ταξίδι 12 ωρών αφού ξεκίνησε το πρωί στις 11.00 και επέστρεψε το βράδυ την αντίστοιχη ώρα είχε στην διάθεση του τρεις αλλαγές από την Κ16! 
Στο πρώτο ημίχρονο έγιναν φάσεις και στις δύο εστίες με τους γηπεδούχους να βρίσκουν στόχο δύο φορές, στην επανάληψη όμως και μετά το γρήγορο γκολ που ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 η Αιδηψός πήρε τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού και επιβλήθηκε χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία με 4-0!

Τετάρτη 6 Απριλίου 2022

Ανοιχτό παιχνίδι με πολλές φάσεις: Α. Ο. ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ - Α. Ο. ΧΑΛΚΙΣ 1-5

Με 1-5 επικράτησε ο πρωτοπόρος ΑΟ Χαλκίς, στο γήπεδο «Νίκος Κούκης» του Αυλωναρίου και έδειξε πανέτοιμος πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον Ταμυναικό την Τετάρτη 6/4/2022. Η ομάδα του Κώστα Χατζέλη ήταν αποτελεσματική και ουσιαστική στο παιχνίδι της εκμεταλλευόμενη τις όποιες αδράνειες και λάθη στην άμυνα των γηπεδούχων. Το Αυλωνάρι δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες δεν ήταν αποτελεσματικό όμως στην τελική προσπάθεια! Δέχθηκε έτσι μια βαριά ήττα εντός έδρας.

Τρίτη 29 Μαρτίου 2022

Πριόνισε τις ελπίδες: ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 1-0

Η απόφαση του βοηθού, Πριόνα, στο 68ο λεπτό, να υποδείξει οφσάιντ και να ακυρωθεί έτσι το καθαρό γκολ του Τσιάκου ήταν καθοριστική για την διαμόρφωση του αποτελέσματος! Μια φάση που ξεσήκωσε τις έντονες διαμαρτυρίες από όλους του Αυλωναρίου! 
Στο γήπεδο της Νέας Λαμψάκου, ο Ελλήσποντος πήρε μια σημαντική νίκη με την οποία ανασαίνει πιο καλά και βρίσκεται όλο και πιο κοντά στη σωτηρία. Το Αυλωνάρι πλέον μπαίνει σε περιπέτειες και σε συνδυασμό με τον υποβιβασμό της Αρτάκης από την Γ΄ Εθνική, μετά τα αποτελέσματα της Κυριακής, τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα. Οριστικά θα υποβιβασθούν τρεις ομάδες από την Α΄ κατηγορία της Εύβοιας!

Τρίτη 22 Μαρτίου 2022

Δυστυχώς η ήττα περιπλέκει την κατασταση: ΑΥΛΩΝΑΡΙ - ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ 1-2

Δυστυχώς το απρόσμενο αποτέλεσμα του Σαββάτου περιπλέκει την κατάσταση στην ουρά της βαθμολογίας. Ο Α. Ο. Αυλωναρίου δεν μπόρεσε να νικήσει, εντός έδρας, έναν αντίπαλο που ήταν με τέσσερις βαθμούς λιγότερους και σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα έχασε την μεγάλη ευκαιρία να ξεφύγει λίγο στην βαθμολογία και να ανέβει στην 10η θέση που εξασφαλίζει την παραμονή. 
Ο Ελλήσποντος με 15 βαθμούς, το Αυλωνάρι με 13, ο Λήλας και ο Όλυμπος με 12 αλλά και το Καλοχώρι με 9 θα παλέψουν μέχρι τέλους για την παραμονή στην Α΄ κατηγορία της Εύβοιας! Υποβιβάζονται δύο ομάδες αλλά αν υποβιβασθεί και η Αρτάκη από την Γ΄ Εθνική, που δυστυχώς έχασε την Κυριακή και μπαίνει σε περιπέτειες τότε παρασύρει και τρίτη ομάδα. Το χειρότερο σενάριο είναι να μην ανέβει και ο πρωταθλητής Εύβοιας από τα μπαράζ που σημαίνει ότι θα υποβιβασθούν τέσσερις ομάδες.

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022

Στην τελική ευθεία το πρωτάθλημα: Ο Α. Ο. ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ

Οι πολλές αναβολές λόγω της πανδημίας αλλά και των καιρικών συνθηκών έχουν φέρει πίσω χρονικά το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας της Εύβοιας. Η λήξη του έχει προγραμματιστεί για τις 17 Απριλίου, θεωρείται όμως δύσκολο να επιτευχθεί, παρά το γεγονός ότι έχουν οριστεί και τρεις Τετάρτες να γίνουν αγώνες! Λογικά και μετά την πίεση της ΕΠΣΕ προς την ΕΠΟ μάλλον θα πάει για μετά το Πάσχα.
Ο Α. Ο. Αυλωναρίου έχοντας αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα τραυματισμών βρίσκεται στην11η θέση, με 13 βαθμούς και στις 8 αγωνιστικές που απομένουν θα δώσει μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στην κατηγορία. Το ερχόμενο Σάββατο, στο Αυλωνάρι, αντιμετωπίζει σε αγώνα "ζωής και θανάτου" τον Όλυμπο Γυμνού που με 9 βαθμούς βρίσκεται στην 13η θέση!

Τρίτη 1 Μαρτίου 2022

Επιτέλους νίκη μετά από δυόμιση μήνες! ΑΥΛΩΝΑΡΙ - ΚΑΡΥΣΤΟΣ 1-0

Τεράστιας βαθμολογικής σημασίας νίκη σημείωσε ο Α. Ο. Αυλωναρίου, την Κυριακή το απόγευμα, στο γήπεδο "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ" επί του Α. Ο. Καρύστου, ενός αξιόλογου αντιπάλου, που βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας, με 1-0! Έτσι λοιπόν το Αυλωνάρι που δίνει την μάχη της παραμονής και είχε ένα πολύ δύσκολο έργο να φέρει σε πέρας κατάφερε να πάρει την νίκη αφού παρουσιάστηκε αρκετά βελτιωμένο, κύρια στον αμυντικό τομέα!
Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό οι δύο αντίπαλοι έπαιξαν ανοιχτό, καθαρό και χωρίς σκοπιμότητες ποδόσφαιρο, που ικανοποίησε, τους θεατές που παρευρέθηκαν στο γήπεδο.
Οι γηπεδούχοι είχαν την τύχη να δουν όλους τους ΄΄ανταγωνιστές΄΄ τους στην μάχη της παραμονής, να γνωρίζουν την ήττα (Λήλας Β., Όλυμπος Γ. & Καλοχώρι /Π, αλλά και ο Ελλήσποντος τον οποίο πλησίασαν στον πόντο)!

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022

Δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες και έχασε: ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ - ΑΥΛΩΝΑΡΙ 3-1

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΔΥΝΑΤΑ&ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Πολύ ωραίο παιχνίδι με πλούσιο θέαμα είχαμε στο α’ ημίχρονο και από τις δύο ομάδες με το Αυλωνάρι να ξεκινάει  με τους καλύτερους οιωνούς αφού πριν συμπληρωθεί το δεκάλεπτο άνοιξε το σκορ με πέναλτι του Ρουμπή.
Οι γηπεδούχοι όμως δεν πτοήθηκαν και μάλιστα σε διάστημα 17 λεπτών, έφεραν "τούμπα" το παιχνίδι παίρνοντας αέρα δύο τερμάτων. Το β’ ημίχρονο είχε διαφορετική εικόνα. Ήταν φτωχό σε θέαμα με αρκετή δύναμη και ένταση. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να διαφυλάξουν τη νίκη δίνοντας χώρο στους φιλοξενούμενους και προσπαθώντας με αντεπιθέσεις να κάνουν τη ζημιά. Το Αυλωνάρι πίεσε στο τελευταίο εικοσάλεπτο έκλεισε για τα καλά τους γηπεδούχους χωρίς όμως να δημιουργήσει κάποια μεγάλη ευκαιρία μέχρι το τέλος του αγώνα.

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022

Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε: ΑΥΛΩΝΑΡΙ- ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ 0-1

Μια δύσκολη δοκιμασία με την 2η της βαθμολογίας ομάδα της Μακρυκάπας, στο ″Νίκος Κούκης″ του Α. Ο. Αυλωναρίου, που βρίσκεται σε πολύ δύσκολη βαθμολογική θέση…
 Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, δημιούργησαν και κάποιες ακόμα ευκαιρίες για γκολ χωρίς όμως να το πετύχουν…
Το γκολ όμως του Γκάβαλη στο 36′ στάθηκε ικανό να δώσει -δίκαια- την νίκη και το πολύτιμο 3ποντο στους ″Λύκους″, που διατηρήθηκαν στην 2η θέση και σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή…
Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν, κύρια με αντεπιθέσεις να φτάσουν σε ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα  βοηθούσε τόσο ψυχολογικά όσο και βαθμολογικά, στην μεγάλη προσπάθεια για να εξασφαλίσουν την παραμονή στην κατηγορία…

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022

Στην 11η θέση στο τέλος του πρώτου γύρου ο Α. Ο. Αυλωναρίου


Ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος για το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Εύβοιας, με δύο εκκρεμότητες, καθώς δεν έχουν πραγματοποιηθεί τα παιχνίδια, Ταμυναϊκός - Λήλας Βασιλικού και Σκεπαστή - Όλυμπος Γυμνού. Ο Α. Ο. Αυλωναρίου με 10 βαθμούς έχοντας σημειώσει 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 9 ήττες βρίσκεται στην 11η θέση. Την Κυριακή ξεκινά ο δεύτερος γύρος με εντός έδρας αγώνα με την Μακρυκάπα. Η συνέχεια είναι δύσκολη καθώς θα πρέπει να διατηρηθεί στην 11η θέση και ενδεχομένως να αναρριχηθεί και στην 10η για να εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία. Η ομάδα παρουσιάζει σημαντικό πρόβλημα στο σκοράρισμα αφού έχει σημειώσει 7 γκολ, την χειρότερη επίδοση μαζί με το Καλοχώρι/Παντείχι, στην κατηγορία. 
Στην περίοδο του Ιανουαρίου ενισχύθηκε επιθετικά με τον Βαγγέλη Ρουμπή που είχε σημειώσει τρία γκολ με την ομάδα του Παντειχίου και τον Δημήτρη Κατσούλα που αγωνιζόταν στην Πρέβεζα και εργάζεται στην Ταναγρα. Στην θέση του τερματοφύλακα ήρθε ο Μπρούνο Κελάι αφού έφυγε ο Μπασινάς ενώ επέστρεψε και ο έμπειρος αμυντικός Νίκος Κόκκος.
 
Οι αγώνες του Αυλωναρίου στον πρώτο γύρο:
ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 3-1
 Τσιάκος
 
ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ 2-1
 Γλυκός, Τσιάκος
 
ΚΑΡΥΣΤΟΣ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 2-0
 
ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΣΚΕΠΑΣΤΗ 0-1
 
ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ 0-0
 
ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 2-1
 Μπασινάς(π)
 
ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ 1-0
 Πόγκας
 
ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 3-0
 
ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΑΙΔΗΨΟΣ 0-1
 
ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 0-2
 Ηλίας, Πόγκας
 
ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 5-0
 
ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ 0-3
 
ΔΡΟΣΙΑ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 2-0 
 
 Τα τέρματα του Α. Ο. Αυλωναρίου σημείωσαν:
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΑΚΟΣ  2
ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΓΚΑΣ  2
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΛΥΚΟΣ  1
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΗΛΙΑΣ  1
ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΣΙΝΑΣ  1
 
 Η βαθμολογία του πρώτου γύρου
                                                                     
  Α' ΕΠΣΕ  ΑΓ. 
ΥΠΕ 
 ΚΑΤ 
ΒΑΘ.
1 ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ  13     28  7 32
2 ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ  13
    30  11 30
3 ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ  13     40  18 27
4 ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ  12     25   9 25
5 ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ  13     24  16 25
6 ΚΑΡΥΣΤΟΣ  13     19  16 21
7 ΣΚΕΠΑΣΤΗ 2005  12     17  17 18
8 ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ  13     23  25 16
9 ΑΙΔΗΨΟΣ  13     22  24 15
10 ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ  13     16  23 12
11 ΑΥΛΩΝΑΡΙ  13      7
 23 10
12 ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ  12     14  33 8
13 ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ  12      9  28 7
14 ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ 
 13      7  31 4
 
Ο πρωταθλητής δίνει αγώνες μπαράζ σε όμιλο 7 ομάδων από τον οποίο ανεβαίνουν οι τρεις στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.
Υποβιβάζεται η τελευταία ομάδα της βαθμολογίας καθώς και η δεύτερη από το τέλος αφού ο Ηρακλής Ψαχνών υποβιβάστηκε στην Ά Εύβοιας. Αν η Αρτάκη υποβιβασθεί από την Γ΄ Εθνική τότε θα ακολουθήσει και ο τρίτος από το τέλος της βαθμολογίας τις άλλες δύο ομάδες. Στο χειρότερο σενάριο αν πρωταθλητής δεν ανέβει από τους αγώνες μπαράζ τότε υποβιβάζονται 4 ομάδες από την Ά Εύβοιας!
Το πρόγραμμα των αγώνων του Α.Ο. Αυλωναρίου στον β΄ γύρο
Κυριακή 13/2 Αυλωνάρι-Μακρυκάπα
Κυριακή 20/2 Καλοχώρι/Παντείχι-Αυλωνάρι
Κυριακή 27/2 Αυλωνάρι-Κάρυστος
Κυριακή 6/3 Σκεπαστή-Αυλωνάρι
Τετάρτη 9/3 Αμάρυνθος-Αυλωνάρι
Κυριακή 13/3 Αυλωνάρι-Όλυμπος Γυμνού
Κυριακή 20/3 Ελλήσποντος-Αυλωνάρι
Τετάρτη 23/3 Αυλωνάρι-Α. Ο. Χαλκίς
Κυριακή 27/3 Αιδηψός-Αυλωνάρι
Κυριακή 3/4 Αυλωνάρι-Λήλας Βασιλικού
Τετάρτη 6/4 Αυλωνάρι-Απόλλων Ερέτριας
Κυριακή 10/4 Ταμυναϊκός-Αυλωνάρι
Κυριακή 17/4 Αυλωνάρι-Δροσιά
 

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022

Μπορούσε και καλύτερο αποτέλεσμα: ΔΡΟΣΙΑ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 2-0

Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Α. Ο. Αυλωναρίου στην Δροσιά και άξιζε κάτι περισσότερο από το τελικό αποτέλεσμα αφού σημείωσε δύο γκολ που ακυρώθηκαν ως οφσάιντ είχε δοκάρι και ευκαιρίες που δεν αξιοποίησε. Οι γηπεδούχοι με δύο γκολ σε ένα δίλεπτο στην αρχή του αγώνα προηγήθηκαν με 2-0 σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος!

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022

Οι φιλοξενούμενοι νίκησαν στο τοπικό ντέρμπι: Α. Ο. ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ - ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ 0-3

Νικητής έφυγε από το γήπεδο "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ" στο Αυλωνάρι,  ο Ταμυναϊκός κερδίζοντας το τοπικό ντέρμπι με 0-3! Η ομάδα του Αλιβερίου, με την νίκη αυτή παρέμεινε σε τροχιά τίτλου (στο -5β από τον πρωτοπόρο, ΑΟ Χαλκίς και με αγώνα λιγότερο) και φυσικά πάει με άλλο αέρα για το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής  στην Ερέτρια για ν’ αντιμετωπίσει, έναν από τους ΄΄μνηστήρες΄΄ του τίτλου, τον Απόλλωνα, στο φινάλε του α’ γύρου!
 
Ο Α. Ο. Αυλωναρίου βρίσκεται στην 11η θέση και έχει δύσκολο έργο στην προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία! 
 

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022

Δεν αξίζαμε τόσο βαριά ήττα! Για 60' λεπτά η ομάδα μας ήταν σπουδαία!

 Εντελώς πλασματικό ήταν το σε βάρος μας 5-0, στην Ερέτρια από τον Απόλλωνα, που είναι από τους διεκδικητές του τίτλου! Η ομάδα μας με σπουδαία εμφάνιση για 60', ''τρόμαξε'' τους αντιπάλους της που νόμισαν ότι θα έχουν ένα ευχάριστο απόγευμα! Η ατυχία όμως αλλά και κάποιες διαιτητικές αποφάσεις, μαζί με την απογοήτευση που κυριάρχησε μετά το 2ο -οφ-σάϊντ- γκολ, στοίχησαν στην ομάδα μας το, οπωσδήποτε βαρύ 5-0!
Από την έγκυρη αθλητική ιστοσελίδα, ''Δυνατά & Αθλητικά'', σας μετα
φέρουμε το ρεπορτάζ και το φωτορεπορτάζ του αγώνα:

Η εκτελεστική δεινότητα του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος, Γκέρσι Τόρα και της ″παρέας″ του (Ν. Σταματάκος-Κ. Κανάνι) στην επίθεση του ″Δαφνηφόρου″, έδωσαν μια σπουδαία νίκη στην ομάδα τους, που η απόδοσή της κινήθηκε σε μέτρια επίπεδα!
Το παιχνίδι έγινε κάτω από πολύ δυνατό κρύο και οι δύο αντίπαλοι μπήκαν στο γήπεδο, μετά από αρκετό καιρό αναγκαστικών ″διακοπών″ και σίγουρα ήταν ″μουδιασμένοι″, σε μια προσπάθεια προσαρμογής!
Οι γηπεδούχοι, με φανερό το άγχος καθώς, ″βλέπουν″ καθαρά κορυφή, ευτύχησαν να προηγηθούν, μόλις στο 5', εκμεταλλευόμενοι την αδράνεια των φιλοξενούμενων, αλλά και την εκτελεστική ικανότητα του Γκ. Τόρα!
Οι ″κιτρινόμαυροι″ δεν το έβαλαν κάτω και ανέλαβαν πρωτοβουλίες κυκλοφορώντας πολύ καλά την μπάλα, χωρίς όμως να μπορούν να απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία του Μίχου...!
Είναι χαρακτηριστικό της μέτριας απόδοσης των γηπεδούχων, το ότι στο α' 45λεπτο, δεν κέρδισαν κανένα κόρνερ!
Στο β' μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν ακόμα πιο δυνατά στο παιχνίδι, όμως η τύχη τους ″γύρισε την πλάτη″, όταν στο 55' μετά από πολλές κόντρες, ο Γκ. Τόρα, βρέθηκε μόνος και έκανε το 2-0, με έντονες διαμαρτυρίες των ″κίτρινων″ για οφ-σάϊντ, του σκόρερ!
Φαίνεται πως το 2-0 απογοήτευσε τους νεαρούς παίκτες των φιλοξενούμενων καθώς ανέκοψαν τις προσπάθειές τους, με αποτέλεσμα να έλθει το βαρύ σκορ!
Οι γηπεδούχοι, με απόδοση που κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα, έφτασαν, δίκαια, σε μια πολύτιμη νίκη που τους εκτόξευσε στην 2η θέση της βαθμολογίας, ένα μόλις πόντο πίσω από τον πρωτοπόρο ΑΟ Χαλκίς!
Χωρίς αμφιβολία οι ″κιτρινόμαυροι″ δεν υπολόγιζαν, ότι θα μπορούσαν από αυτό το παιχνίδι να περιμένουν πολλά, στόχος τους είναι η παραμονή και θ' αναζητήσουν, σε άλλα παιχνίδια τους πολύτιμους βαθμούς!
*τα γκολ και οι δυό καλές ευκαιρίες που έγιναν:

  • 5' ο Κανάνι, από δεξιά και κοντά στην γραμμή του πλαγίου, εκτελεί φάουλ, η μπάλα φτάνει στην περιοχή, όπου οι αμυντικοί του Αυλωναρίου, αδρανούν και πανέξυπνα ο Γκ. Τόρα πετάγεται και με κεφαλιά ανοίγει το σκορ,1-0!
  • 23' φάουλ στο ύψος του ημικυκλίου, για το Αυλωνάρι, σε πολύ ευνοϊκή θέση, το εκτελεί ο Τσιάκος, για να στείλει την μπάλα άουτ, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μίχου...
  • 55' διαδοχικές κόντρες γύρω από την περιοχή του Αυλωναρίου, ο Μπασινάς ″εκτός μάχης″ και ο Γκ. Τόρα, μόνος μπροστά από το κενό τέρμα, ″τσιμπάει″ την μπάλα και κάνει το 2-0!
    Οι φιλοξενούμενοι, διαμαρτυρήθηκαν έντονα στην φάση αυτή για οφ-σάϊντ του σκόρερ!
  • 72' πολύ ωραία προσπάθεια και μπαλιά του Κρόκου, στον Ρουμπή που μπαίνει προς την περιοχή και στην κίνηση σουτάρει, για να φύγει η μπάλα ελάχιστα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι!
  • 73' εντυπωσιακή αντεπίθεση του Κανάνι από αριστερά, που συγκλίνει προς την περιοχή και δίνει ασίστ, ″πάρε-βάλε″ στον Ν. Σταματάκο, που εύκολα πλασάρει και κάνει το 3-0!
  • 83' μέσα στην περιοχή ο Γκ. Τόρα, πιάνει μια ″περίεργη″ ψηλοκρεμαστή κεφαλιά, η μπάλα χτυπάει στο εσωτερικό του οριζόντιου δοκαριού και καταλήγει στα δίκτυα, ήταν το 4-0!
  • 88' μακρινό σουτ έξω από την περιοχή, ο Μπασινάς πέφτει στην πορεία της μπάλας, φαίνεται να διώχνει με τα ακροδάκτυλα, ο Κανάνι έχει ακολουθήσει την φάση, πέφτει πάνω στον πορτιέρε του Αυλωναρίου και ο διαιτητής ″ανακαλύπτει″ πέναλτι, το οποίο, παρά τις έντονες διαμαρτυρίες, εκτελεί ο Κανάνιο και κάνει το τελικό 5-0!

Με λάθη η διαιτησία του Μάριου Πόγκα (Γιάννης Κελεπούρης-Θοδωρής Μαρίνος), σε παιχνίδι σχετικά εύκολο.


*ΑΠΟΛΛΩΝ Ερέτριας

 (Δημήτρης Βαλκάνος): Μίχος, Μάρ. Καρλατήρας (85' Αθ. Μπασινάς), Βελαέτης, Λ. Καρλατήρας, Κανάνι, Βεσέλι (78' Μέτσιο), Γκ. Τόρα, Ν. Σταματάκος (78' Συκάς), Λάσρι (65' Χιούσκα), Ροέλ Αντζέλι, Ρούσσος (78' Μορφούλης).


*ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ

 (Γιώργος Τζόκας): Κ. Μπασινάς, Ξυράφης, Μπρεγκανάκου, Παππάς (78' Ν. Παναγιώτου), Μαστροκώστας (85' Βογιατζής), Μάλλιος, Πόγκας (46' Ρουμπής), Ηλίας, Γλυκός (61' Σολάκου), Τσιάκος, Κρόκος (78' Γκιούλι).

*ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ από τον αγώνα ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ