.........

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020

ΝΕΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΠ ΑΟΡΙΣΤΟΝ. Η πανδημία διέκοψε πάλι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο!

 


Δεύτερη διακοπή στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο από τις αρχές του Νοέμβρη με απόφαση της ΕΠΟ λόγω της πανδημίας που πλήττει όλη την χώρα. Η περσινή χρονιά τελείωσε 7 αγωνιστικές πριν την λήξη της με επικύρωση της βαθμολογίας όπως είχε διαμορφωθεί εκείνη την στιγμή. Έτσι ο Α. Ο. Αυλωναρίου τερμάτισε στην 12η θέση με 25 βαθμούς και παρέμεινε στην Α΄ Κατηγορία της Εύβοιας για 15η συνεχόμενη χρονιά.

Στην φετινή σαιζόν το Αυλωνάρι μετά από 6 αγωνιστικές βρίσκεται στην 8η θέση, με 8 βαθμούς, έχοντας σημειώσει 2 νίκες, 2 ισοπαλίες, 2 ήττες και 7-9 τέρματα! Μετά από το κακό ξεκίνημα με δύο ήττες, βρήκε ρυθμό και παρέμενε για τέσσερις αγωνιστικές αήττητη. Δυστυχώς η διακοπή ήρθε στο καλύτερο σημείο για την ομάδα μας. 

Οι αγώνες του Α. Ο. Αυλωναρίου

ΚΑΡΥΣΤΟΣ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ            3-1

ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ    0-3

ΑΡΤΕΜΗΣΙΑΚΟΣ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ    1-4

ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ    0-0

ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ    1-0

ΣΚΕΠΑΣΤΗ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ    1-1

 

Ομάδα                                          
Α      
Ν 
Ι  
H           
ΓΚΟΛ Υ Γκολ Κ  
Βαθμοί
ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ 6 5 0 1 19 4   15
ΑΟ ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ 6 4 1 1 14 6
13
ΦΣ ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ 6 4 1 1 10 3
13
ΑΟ ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ 6 4 1 1 11 5
13
ΑΟ ΚΑΡΥΣΤΟΥ 6 3 1 2 19 9
10
ΑΟ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ/ΠΑΝΤΕΙΧΙΟΥ 6 3 1 2 8 8
10
ΑΟ ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ 6 2 3 1 8 6
9
ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ 6 2 2 2 7 9
8
ΣΚΕΠΑΣΤΗ 6 1 4 1 9 9
7
ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ 6 2 1 3 7 7
7
ΑΣ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ Ν. ΛΑΜΨΑΚΟΥ 6 1 3 2 7 9
6
ΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣΙΑΚΟΣ 6 2 0 4 11 14
6
ΑΟΦ ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ 6 1 3 2 8 13
6
ΑΟ ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΓΟΥΒΩΝ 6 1 1 4 4 18
4
ΑΟ ΑΙΔΗΨΟΥ 6 1 0 5 6 14   3
ΑΟ ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ 6 1 0 5 10 24   3 

Σε αναμονή λοιπόν των εξελίξεων σχετικά με την επιδημία που ευχόμαστε να πάνε όλα καλά.


Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις: ΣΚΕΠΑΣΤΗ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 1-1


Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι στο γήπεδο της Σκεπαστής, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον ΑΟ Αυλωναρίου! Αυτό ήταν το τέταρτο ανάμεσα στις δύο ομάδες, στο γήπεδο της Σκεπαστής, στα πλαίσια της Α΄ κατηγορίας από τα οποία έλλειπε το ισόπαλο αποτέλεσμα, καθώς είχαν προηγηθεί δύο συνεχόμενες νίκες των φιλοξενούμενων και μια νίκη των γηπεδούχων στην περσινή αναμέτρηση!

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020

ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ 1-0: Κυρίαρχος στο τοπικό ντέρμπι

 Ο Α. Ο. Αυλωναρίου ήταν ο νικητής στο ντέρμπι της Νότιας Εύβοιας! Μια νίκη τεράστιας σημασίας απέναντι σ΄ έναν μεγάλο αντίπαλο, όπως ο Ταμυναϊκός, που ήταν αήττητος μέχρι τώρα…!
Το παιχνίδι έγινε στο ΄΄Νίκος Κούκης΄΄ του Αυλωναρίου, που με διαφορετικές συνθήκες θα ήταν κατάμεστο! Ο Ταμυναϊκός είχε μια θετική παράδοση τα πέντε τελευταία χρόνια σε αυτό το γήπεδο με πέντε νίκες και χωρίς να δεχθεί γκολ! Την περίοδο 2014-15 είχε νικήσει με 0-4 ακολούθησε τρεις φορές το 0-1 και πέρσι 0-3. Τελευταία νίκη του Αυλωναρίου ήταν την περίοδο 2012-13 με 3-2 και προπονητή τότε τον Γιώργο Τζόκα!
Οι ποδοσφαιριστές του Αυλωναρίου είχαν πάθος, θέληση και έβγαλαν πολύ ενέργεια στον αγωνιστικό χώρο, αφού οι τελευταίες και εκτός έδρας μάλιστα επιτυχίες (νίκη με 4-2 στο Αρτεμήσιο και ισοπαλία 0-0 στην Λάμψακο), είχαν λειτουργήσει ευεργετικά, στους νεαρούς κύρια παίκτες και τους είχαν τονώσει την ψυχολογία…!

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020

Καλή εμφάνιση και άλλος ένας βαθμός εκτός έδρας: ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 0-0

 ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΕΤΑΣ

Ισόπαλο με 0-0 τελείωσε το παιχνίδι ανάμεσα στον Ελλήσποντο Νέας Λαμψάκου και το Αυλωνάρι σε ένα ματς που τα είχε όλα εκτός από γκολ.

Ο Ελλήσποντος του Κώστα Καλλιμανη με κύριους εκφραστές τους Βαγγέλη Ανέστη και Λάζρι προσπάθησε να σπάσει  την πολύ καλά οργανωμένη άμυνα του Αυλωναρίου κυρίως με πλαγιοκοπήσεις και στημένες μπάλες. Οι γηπεδούχοι μπορούν να χαρακτηρίσουν και άτυχους τους εαυτούς τους μιας και είδαν την μπάλα να προσκρούει δύο φορές στα δοκάρια του πολύ καλού στο ντεμπούτο του με το Αυλωνάρι, Κώστα Μπασινά.

Το Αυλωνάρι του Γιώργου Τζόκα με άριστη τακτική στο παιχνίδι του και απόλυτα διαβασμένο κατάφερε να αποκόψει από το παιχνίδι του Ελλήσποντου τον Βαγγέλη Ανέστη και τον Νικο Κουζούλογλου που μπήκε αλλαγή στο ημίχρονο, είχε την μεγάλη ευκαιρία με τον Μακρυνικόλα στην αντεπίθεση να κλέψει το ματς στάθηκε τυχερό στα δοκάρια του Ανέστη αλλά η γενική του εικόνα στον αγώνα μόνο ικανοποιημένους αφήνει τους ιθύνοντες της ομάδας για το μέλλον αυτής.

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020

Βροχή από γκολ και ευκαιρίες: ΑΡΤΕΜΗΣΙΑΚΟΣ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 2-4

 

Την πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα σημείωσε ο Α. Ο. Αυλωναρίου, την Κυριακή το απόγευμα, στο Αρτεμήσιο με 2-4 επί της τοπικής ομάδας. Έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο έχασε πολλές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ και κέρδισε τις εντυπώσεις σε μια δυνατή έδρα. Μάλιστα το γεγονός ότι το Αυλωνάρι προέρχονταν από δύο ήττες, η μία εντός έδρας από την Αμάρυνθο με 0-3, ενώ οι γηπεδούχοι από νίκη με 4-1 επί της Αιδηψού, έκαναν την αποστολή πιο δύσκολη. Παρόλα αυτά οι παίκτες του Αυλωναρίου πίστεψαν στις δυνατότητες τους και πήραν το πρώτο τρίποντο για την φετινή χρονιά!

Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020

Δεύτερη ήττα παρά τις ευκαιρίες και τα δοκάρια: ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΑΜΑΡΥΝΘΟΣ 0-3


 Χτυπώντας″ στην αντεπίθεση με τους ταχύτατους και επικίνδυνους, Αλμπ. Κοντρατζίου και Τσούτση, η Αμάρυνθος πέτυχε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα και μάλιστα εκτός έδρας!
Αντίθετα οι νεανική ομάδα του Αυλωναρίου, με φανερά τα ″σημάδια″ της απειρίας των νεαρών παικτών της, παρ’ ότι είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού και δημιούργησε αρκετές καλές ευκαιρίες, που όμως δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν οι επιθετικοί των ″κιτρίνων″, με αποκορύφωμα τα δύο δοκάρια!

Ήταν οπωσδήποτε ενδιαφέρον το παιχνίδι στο ″Νίκος Κούκης″ καθώς οι δύο αντίπαλοι προέρχονταν από άσχημη πρεμιέρα στο πρωτάθλημα! Έτσι ήταν φανερή η προσπάθεια να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα! Οι γηπεδούχοι τα έχουν με την τύχη τους αλλά και με τα ″κενά″ απόδοσης που τους στοιχίζουν, έχοντας μάλιστα μπροστά τους ένα δύσκολο πρόγραμμα…

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020

Δεν ξεκίνησε καλά: ΚΑΡΥΣΤΟΣ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 3-1

Κατώτερος των περιστάσεων ήταν ο Α. Ο. Αυλωναρίου, στην Κάρυστο και έχασε στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος με 3-1 από την τοπική ομάδα! Έπαιξε υποτονικά και δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι έπαιζαν από το 13ο λεπτό με παίκτη λιγότερο. Δημιούργησε λίγες φάσεις ενώ αντίθετα η Κάρυστος στις αντεπιθέσεις έχασε ευκαιρίες να σημειώσει και άλλα γκολ! 

Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα έχει κάνει σημαντική ανανέωση και σίγουρα θα χρειαστούν παιχνίδια για να μονταριστεί. Τα νέα παιδιά δείχνουν διάθεση και σίγουρα θα έρθουν και τα καλά αποτελέσματα.

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΔΙΕΚΟΨΕ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ! Ο Α. Ο. Αυλωναρίου για 15η συνεχόμενη φορά στην Α΄ Εύβοιας

 


Επτά αγωνιστικές πριν την κανονική λήξη σταμάτησε το φετινό πρωτάθλημα της Ά κατηγορίας Εύβοιας λόγω της πανδημίας που κτύπησε την χώρα μας από τον Μάρτιο. Τελευταίο παιχνίδι την Κυριακή 8 Μαρτίου, στο Βασιλικό, με τον Α. Ο. Χαλκίς όπου έχασε με 1-0. Μετά από 4 ημέρες αποφασίστηκε από την ΕΠΟ η διακοπή όλων των πρωταθλημάτων επειδή τα κρούσματα του κορονοϊού είχαν αυξηθεί και πάρθηκαν διάφορα προστατευτικά μέτρα!

Την στιγμή εκείνη ο Α.Ο. Αυλωναρίου ισοβαθμούσε στην 12η θέση, με τον Απόλλωνα Ερέτριας στους 25 βαθμούς. Στις 7 τελευταίες αγωνιστικές είχε να παίξει 4 παιχνίδια στο Αυλωνάρι και 3 εκτός έδρας. Με νεότερη απόφαση η ΕΠΟ επικύρωσε τις βαθμολογίες όλων των πρωταθλημάτων όπως ήταν την ημέρα της διακοπής. Έτσι ο Ηρακλής Ψαχνών που ήταν στην 1η θέση, με 65 βαθμούς, ανακυρήχθηκε πρωταθλητής και την επόμενη χρονιά θα παίξει την Γ΄ Εθνική κατηγορία. Υποβιβάσθηκαν ο Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου, ο Παντριαδικός που είχε εγακαταλήψει από την 1η αγωνιστική του δευτέρου γύρου, όταν έχασε από το Αυλωνάρι με 0-3 στην έδρα του και η Δόξα Προκοπίου που ήταν 3η από το τέλος, με 18 βαθμούς.

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020

''Έφυγε'' ο Νίκος Μέξης, ένας Αλιβεριώτης που είχε τιμήσει και την φανέλα του ΑΟ Αυλωναρίου!

 *Ανακοίνωση του ΔΣ του ΑΟ Αυλωναρίου:

΄΄Η διοίκηση, οι φίλαθλοι, οι ποδοσφαιριστές και προπονητές του ΑΟ Αυλωναρίου, εκφράζουν τα  ΘΕΡΜΑ τους ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ,
στη σύζυγο και τα παιδιά του αείμνηστου Νίκου Μέξη, που τίμησε και την φανέλα της ομάδας μας!
Τα συλλυπητήρια και στον ποδοσφαιρική οικογένεια του φίλου σωματείου Ταμυναϊκός Αλιβερίου.
Πολύ μεγάλη η προσφορά του Νίκου Μέξη, σε όλους τους τομείς της τοπικής μας ζωής! ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ φίλε Νίκο΄΄

ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ στον πορτιέρο μας Άρη Κιούση!

 


Σύσσωμη η ποδοσφαιρική οικογένεια του ΑΟ Αυλωναρίου, Διοίκηση-Φίλαθλοι-Ποδοσφαιριστές και προπονητές, εκφράζουν τα 

ΘΕΡΜΑ τους ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ

στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας 
ΑΡΗ ΚΙΟΥΣΗ 

για τον θάνατο του πατέρα του Βαγγέλη, ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκέπασε!

Παράλληλα θέλουμε να εκφράσουμε τον θαυμασμό και τα συγχαρητήρια, στον ποδοσφαιριστή μας, για την συνέπεια που έδειξε, καθώς παρ' ότι το πρωΐ ήταν η κηδεία του πατέρα του, το απόγευμα, παραβρέθηκε και αγωνίστηκε στον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας μας, στο Νεοχώρι με τον Νηλέα, δείχνοντας έτσι για μια ακόμα φορά την μεγάλη του αγάπη για την ''κιτρινόμαυρη'' φανέλα, που την τιμά με περισσή αφοσίωση.

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020

Κρίθηκε από τα πέναλτι αλλά όχι …στα πέναλτι, το ντέρμπι της Ν. Εύβοιας! ΝΗΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ - Α. Ο. ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ 5-4

 Ένα από τα καλύτερα –αν όχι το καλύτερο- παιχνίδια σε εξέλιξη, έγινε στο γήπεδο του Νεοχωρίου ανάμεσα στις δύο γειτονικές ομάδες, τον φιλόδοξο φέτος Νηλέα Νεοχωρίου και τον πλήρως ανανεωμένο ΑΟ Αυλωναρίου!

Χρειάστηκαν 120’ παιχνιδιού, 5 πέναλτι και δύο φάουλ για να κριθεί τελικά ο νικητής, που πήρε και την πρόκριση...

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020

ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΥΣΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ: Μαρμάρι-Αυλωνάρι 1-5


Επιβεβαίωσε ο ΑΟ Αυλωναρίου, ότι φέτος θα δούμε μια άλλη ομάδα, γεμάτη από νιάτα, αλλά και ταλέντο. Στην πρεμιέρα των επίσημων υποχρεώσεών τους (Κύπελλο Εύβοιας) οι ″κιτρινόμαυροι″, ήταν πολύ καλοί και αποτελεσματικοί, και πέρασαν με το εντυπωσιακό 5-1, το εμπόδιο του ΑΟ Μαρμαρίου, στο γήπεδο της Καρύστου!

Οι φιλοξενούμενοι, μπήκαν πολύ δυνατά, προηγήθηκαν στο 10λεπτο με 0-2, κάτι όμως που έφερε χαλάρωση και το εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι και μείωσαν γρήγορα σε 1-2!
Συνήλθαν γρήγορα οι ″κιτρινόμαυροι″ και ανέλαβαν πάλι τον έλεγχο του παιχνιδιού, είχαν ευκαιρίες που πέρασαν ανεκμετάλλευτες…
Στο β’ μέρος το σκηνικό δεν άλλαξε, απλά οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο αποτελεσματικοί και έφτασαν τελικά στο 1-5 και την πρόκριση στη επόμενη φάση…


2′ από παράλληλη μπαλιά του Μακρυνικόλα, ο Γ. Παναγιώτου, πολύ καλά τοποθετημένος, ανοίγει το σκορ, 0-1!

ο Μπαλογιάννης από καλή θέση στην περιοχή του Αυλωναρίου σουτάρει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι

 9′ ο Γ. Παναγιώτου σουτάρει από καλή θέση, η μπάλα κοντράρει στον Νάκα, αυτογκόλ και 0-2!

13′ ο Μπρεγκανάκου, ανατρέπει τον Μπαλογιάννη, πέναλτι, το εκτελεί ο ίδιος και μειώνει σε 1-2!

Στην συνέχεια ο Α. Ο. Αυλωναρίου έχασε καλές ευκαιρίες όταν τα σουτ, στο 16′ (Μαστροκώστας), 17′ (Μπρεγκανάκου), 20′ (Γλυκός), 30′ Μπράχα, πέρασαν λίγο έξω από τα δοκάρια του τερματοφύλακα του Μαρμαρίου Γκίκα.

60′ ο Γ. Παναγιώτου ανατρέπεται μέσα στην περιοχή, πέναλτι που μετατρέπει σε γκολ ο Μπράχα και κάνει το1-3!

65΄ο Παναγιώτου βγαίνει τετ-α-τετ αλλά ο τερματοφύλακας διώχνει σε κόρνερ

68΄ ο αεικίνητος Γ. Παναγιώτου, βγάζει εξαιρετική μπαλιά στον Μπράχα, που με πλασέ κάνει το 1-4!

84΄ ο Γ. Κούκης κάνει παράλληλη σέντρα και ο Μπράχα με σουτ στέλνει για 5η φορά την μπάλα στα δίκτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 1-5, κάνοντας έτσι ο επιθετικός του Αυλωναρίου, χατ-τρικ!

Στο τελευταίο πεντάλεπτο ο Άρης Κιούσης έκανε δύο εξαιρετικές αποκρούσεις σε σουτ αντιπάλων. 

 *ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ (Γιώργος Τζόκας): Κιούσης, Πόγκας (46′ Κρόκος), Μπρεγκανάκου (78′ Ξυράφης), Καρατζάς, Παππάς, Καράπας (76′ Γ. Κούκης), Γλυκός (46′ Μάλλιος), Μαστροκώστας (70′ Ντραγκότι), Μπράχα, Μακρυνικόλας, Γ. Παναγιώτου.


 

Στην επόμενη φάση του κυπέλλου ο Α. Ο. Αυλωναρίου αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Νηλέα Νεοχωρίου. 

 

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020

Ακόμα πιο καλή η ομάδα μας στο Γυμνό και νίκη με 4-2!

*πηγή: Δυνατά & Αθλητικά

″Χορταστικό″ σε γκολ και φάσεις το φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο της Γυμνού!
Αντίπαλοι δύο παλιοί γνώριμοι, ο Όλυμπος Γυμνού και ο ΑΟ Αυλωναρίου!


Χαρακτηριστικό των δύο αντιπάλων
το
 νεανικό στοιχείο που κυριαρχεί, εκατέρωθεν και που γεμίζει ελπίδες τους προπονητές, αλλά και τους παράγοντες των δύο ομάδων, που βλέπουν με αισιοδοξία το μέλλον!
Σίγουρα είδαμε πληθώρα ταλέντων και στις δύο πλευρές, σίγουρα χρειάζονται πολύ δουλειά ακόμα, σίγουρα μπορούν να περιμένουν πολλά από αυτά τα παιδιά και οι δύο ομάδες, σίγουρα όμως θα πρέπει αυτά τα ταλέντα να στηριχτούν, αλλά και τα ίδια να αφοσιωθούν  στην δουλειά, που θα τα ανεβάσει ψηλά! ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ & ΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Νέα χρονιά, νέα πρόσωπα, τόπο στα νιάτα και αισιοδοξία για την ομάδα μας!

Μια νέα και πολύ περίεργη χρονιά ξεκίνησε για την ομάδα μας!  Η κρίση της επιδημίας, έφερε διαφοροποιήσεις σε πολλά!

Η διοίκηση της ομάδας μας, προσπαθεί για το καλύτερο και πλέον εφικτό, χωρίς υπερβολές και επιπόλαιες υπερβάσεις!


Στον πάγκο της ομάδας του ΑΟ Αυλωναρίου, ένας παλιός γνώριμος, ο Νεοχωρίτης προπονητής και γυμναστής Γιώργος Τζόκας. Ήταν η πλέον ενδεδειγμένη λύση, μετά την αποχώρηση του Γιάν. Μπασούκου! 

Στο έμψυχο υλικό, οι αλλαγές ολοκληρωτικές, μετά την αποχώρηση 7 ποδοσφαιριστών, από το ρόστερ της περασμένης χρονιάς!
Πολλά νεαρά και ταλαντούχα παιδιά, τόσο από τους ''μικρούς'' του ΑΟΑ όσο και από την ευρύτερη περιοχή, προωθήθηκαν στην α' ομάδα! Τα παιδιά αυτά πλαισιώνουν τους πολύπειρους Βασίλη Καρατζά, Γιώργο Μαστροκώστα, Αντριάνο Μπρεγκανάκου, Ηλία Παππά, Γιώργο Καρλή κλπ, ''αντλώντας'' πολλά χρήσιμα πράγματα από τις μεγάλες τους εμπειρίες! 
Στο δυναμικό της ομάδας μας αναμένεται να προστεθούν 3 (τουλάχιστον) ακόμα ποδοσφαιριστές, από την περιοχή (είναι ήδη γνωστοί οι στόχοι και βρίσκονται μια ''ανάσα'' από την υπογραφή δελτίου)!

Η δουλειά του κόουτς-Γιώργου Τζόκα, φαίνεται ήδη και αποδίδει καρπούς! 
Τα πρώτα δείγματα από τα φιλικά που έχει δώσει η ομάδα μας, είναι πάρα πάνω από ενθαρρυντικά, ενώ αναμένεται πολύ καλύτερη συνέχεια!

Στα 3 πρώτα φιλικά (για την ιστορία να αναφέρουμε ισάριθμες νίκες), στον Δύστο, στο Αυλωνάρι με τον Λήλαντα Βασιλικού και μαι με τον Όλυμπο στο Γυμνό, η εντυπώσεις που άφησε η ομάδα μας ήταν θαυμάσιες και άφησε πολλές υποσχέσεις για καλύτερη συνέχεια!


Σάββατο 18 Απριλίου 2020

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ & ΥΓΕΙΑ σε ΟΛΟ τον ΚΟΣΜΟ!

Η Διοίκηση, οι ποδοσφαιριστές, οι τεχνικοί και οι φίλαθλοι του ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ,
ΕΥΧΟΝΤΑΙ
σε όλο τον κόσμο 
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ
ΥΓΕΙΑ-ΔΥΝΑΜΗ & ΕΥΤΥΧΙΑ

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020

ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ


Στο πλαίσιο των μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας από τον κορονοϊό, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνει την αναστολή της διεξαγωγής όλων ανεξαιρέτως των εθνικών πρωταθλημάτων για τα οποία έχει την ευθύνη διοργάνωσης (Γ’ Εθνικής κατηγορίας και Γυναικών), καθώς και όλων των διοργανώσεων αρμοδιότητας και ευθύνης των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων όλης της χώρας.

Ο Α. Ο. Αυλωναρίου μετά την απόφαση αυτή αλλά και σεβόμενοι τις αποφάσεις του Υπουργείου για την προστασία της Δημόσιας Υγείας αναστέλλει τις προπονήσεις και λοιπές δραστηριότητες όλων των τμημάτων του! 




 

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020

Απουσιών συνέχεια: Α. Ο. ΧΑΛΚΙΣ - ΑΥΛΩΝΑΡΙ 1-0

Μετά από ένα μέτριο παιχνίδι στο «ουδέτερο» γήπεδο του Βασιλικού, ο ΑΟ Χαλκίς επικράτησε του Αυλωναρίου με 1-0 και κλείδωσε την παραμονή του στην Α’ ΕΠΣΕ σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που θα παλέψουν μέχρι τέλους για την αποφυγή του υποβιβασμού.
 Ο ΑΟ Χαλκίς παρά τα αγωνιστικά του προβλήματα και το ουδέτερο γήπεδο πήρε μία δίκαιη νίκη αφού είχε την μερίδα του λέοντος στις ευκαιρίες και αξιοποίησε μία από αυτές.

 Το Αυλωνάρι για άλλη μια φορά πλήρωσε τις σοβαρές του απουσίες, Μαστροκώστας, Τσαλιαγκός, Κοκκάλας Ευαγ., Ρουμπής, Πέππας, Μπράχα, προσπάθησε να κλέψει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας χωρίς επιτυχία. Τα πράγματα πλέον γίνονται πολύ δύσκολα και κάθε παιχνίδι στην συνέχεια παίρνει τον χαρακτήρα τελικού...

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

Με πολλές απουσίες δεν άντεξε στο τέλος: ΑΥΛΩΝΑΡΙ - ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ 2-3

Πάλεψε όσο μπορούσε ο Α. Ο. Αυλωναρίου όμως δεν άντεξε στο τέλος, επηρεασμένος από τις απουσίες λόγω τιμωριών και τραυματισμών και ηττήθηκε με 2-3 από τον Λήλαντα Βασιλικού! Σε ένα παιχνίδι σημαντικής βαθμολογικής σημασίας, ο Α. Ο. Αυλωναρίου στερήθηκε των υπηρεσιών του τιμωρημένου Βασίλη Τσαλιαγκού, των τραυματιών Γιώργου Πέππα και Βαγγέλη Ρουμπή, έχασε νωρίς μόλις στο 10ο λεπτό, τον Βαγγέλη Κοκκάλα ενώ και ο Γιώργος Καρλής έχοντας παρόμοιο πρόβλημα μπήκε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο. Αποκορύφωμα σε όλα αυτά τα προβλήματα και η αποβολή με δεύτερη κίτρινη του Γιώργου Μαστροκώστα, στο 73ο λεπτό!

Ο Λήλας κάνοντας καλή διαχείριση του παιχνιδιού ″χτύπησε″ κύρια με αντεπιθέσεις, πολύ επικίνδυνες και όπως αποδείχθηκε αποτελεσματικές και έφυγε από το Αυλωνάρι με ένα σπουδαίο 2πλό, ″ρεφάροντας″ έτσι την ήττα από τον Απόλλωνα Ερ. στο Βασιλικό, αλλά και παίρνοντας βαθιά βαθμολογική ανάσα, για την συνέχεια του πρωταθλήματος…

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020

ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ - ΑΥΛΩΝΑΡΙ 3-1: Μπλέκει σε περιπέτειες...

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΔΥΝΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ.
Ανώτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού η ομάδα της Δροσιάς κέρδισε  το Αυλωνάρι με 3-1 που καιγόταν κυριολεκτικά για το τρίποντο της νίκης. Παρά τις φιλότιμες και συγκινητικές προσπάθειες των παικτών του, ο Α. Ο. Αυλωναρίου, δεν τα κατάφερε αφού δεν είχε σε κάποιες περιπτώσεις και την τύχη με το μέρος του. Θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ στη συνέχεια για να μην μπλέξει σε περιπέτειες στην υπόθεση παραμονής της κατηγορίας.
Από την άλλη η ομάδα της Δροσιάς ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη ουσιαστική επίθεσή της αιφνιδιάζοντας τον αντίπαλο και να κλείσει με γκολ το τέλος και των δύο ημιχρόνων. Δίκαια βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020

Οι άμυνες κυρίαρχες του παιχνιδιού: ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ 0-0

Ρεπορταζ "ΔΥΝΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ"
Χωρίς νικητή  έληξε το πολύ ενδιαφέρον ματς στο γήπεδο «Νίκος Κούκης» του Αυλωναρίου, ανάμεσα στο τοπικό Αυλωναρι και τον Αμαρυνθιακό  που έμειναν στο 0-0!
Η ομάδα του Γιάννη Μπασούκου μπήκε με πάθος και δύναμη στον αγώνα προσπάθησε μέχρι το 90′ να πετύχει κάποιο τέρμα αλλά πλήρωσε τις σοβαρές απώλειες της στο δημιουργικό κομμάτι Τσαλιαγκός(τιμωρημένος), Μπράχα(τραυματίας),  Β.Κοκκάλας(τραυματίας), αλλά και τον εξαιρετικό τερματοφύλακα του Αμαρυνθιακού, Σακκή που στα τελευταία 15′ με δύο σωτήριες επεμβάσεις κράτησε το «μηδέν» για τους φιλοξενούμενους.

Ο Αμαρυνθιακός με πολύ καλή αμυντική τακτική κράτησε ανέπαφη την εστία του αντίθετα δεν φάνηκε επιθετικά αφού τα ατού του μπλοκαρίστηκαν από τους αμυντικούς του Αυλωναρίου.

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020

Ήττα με αυτογκόλ και πέναλτι στο ντέρμπι: ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 2-0

Σε ένα μέτριο αγωνιστικά παιχνίδι ο Ταμυναϊκός νίκησε την Κυριακή το απόγευμα το Αυλωνάρι με 2-0. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν νωρίς στο σκορ με αυτογκόλ και σφράγισαν την νίκη με αμφισβητούμενο πέναλτι στο δεύτερο ημίχρονο. Το Αυλωνάρι στάθηκε καλύτερα στην επανάληψη δημιούργησε ευκαιρίες δεν μπόρεσε όμως να τις αξιοποιήσει. 

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020

Χάθηκε η νίκη στο τέλος: ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 1-1

Προσθήκη λεζάντας
Με αμφισβητούμενο πέναλτι στο 88ο λεπτό, ο Απόλλωνας Ερέτριας ισοφάρισε το σκορ του αγώνα και στέρησε τους βαθμούς της νίκης από το Αυλωνάρι. Το αποτέλεσμα, παρά το γεγονός ότι σε μια δύσκολη έδρα χαρακτηρίζεται θετικό, αφήνει μια πικρία στους φιλοξενούμενους γιατί θα μπορούσαν να φύγουν με την νίκη κάτι που έχουν κάνει μόνο μια φορά στις 11 αναμετρήσεις στο γήπεδο της Ερέτριας. Την περίοδο 2011-12 ο Α. Ο. Αυλωναρίου, με γκολ του Παντελή Κοτρόζου και του Γιάννη Βογιατζή είχε νικήσει 2-1 ενώ στα υπόλοιπα 10 παιχνίδια έχει 3 ισοπαλίες και 7 ήττες!
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο ξεκίνημα του αγώνα αλλά μετά το 15ο λεπτό, το Αυλωνάρι ανέβασε ρυθμό και πήρε τον έλεγχο μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, όπου κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ. Στην επανάληψη η Ερέτρια πίεσε περισσότερο χωρίς όμως να μπορεί να σπάσει την άμυνα των φιλοξενουμένων και λίγο πριν την λήξη, με την εσχάτη των ποινών, κατάφερε να ισοφαρίσει.

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

Σώθηκε ο βαθμός στις καθυστερήσεις: ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΣΚΕΠΑΣΤΗ 1-1

Ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο και ένα συναρπαστικό δεύτερο ήταν η εικόνα του παιχνιδιού που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το απόγευμα, στο γήπεδο "ΝΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ", ανάμεσα στο Αυλωνάρι και την Σκεπαστή. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα δεν αξιοποίησαν τις φάσεις που δημιούργησαν όμως οι φιλοξενούμενοι με αντεπιθέσεις "φαρμάκι" προηγήθηκαν στο σκορ, έχασαν κλασικές ευκαιρίες για δεύτερο γκολ και δέχθηκαν την ισοφάριση στις καθυστερήσεις! 

Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020

Ξεκίνημα με νίκη στον δεύτερο γύρο: ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 0-3

Τέλος καλό για τον Α. Ο. Αυλωναρίου στον πρώτο γύρο με νίκη 4-1 επί του Όλυμπου Γυμνού, ξεκίνημα ακόμη καλύτερο στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος με τρίποντο μέσα στην Τριάδα με 0-3! Συνήθως μέσα στις γιορτές και σε διακοπές του πρωταθλήματος ο Α. Ο. Αυλωναρίου δεν είχε καλά αποτελέσματα. Φέτος τα κατάφερε καλύτερα και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα αφού έχει 22 βαθμούς και βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας.
Το παιχνίδι έγινε σε έναν αρκετά βαρύ αγωνιστικό χώρο, που επιδεινώθηκε από την βροχή που ξεκίνησε στην διάρκεια του παιχνιδιού! Οι φιλοξενούμενοι από την αρχή είχαν τον έλεγχο και προσπαθούσαν για το γρήγορο γκολ με αποτέλεσμα αυτής της υπεροχής να σημειώσουν δύο τέρματα με τα οποία το Αυλωνάρι πήγε προηγούμενο στα αποδυτήρια…
Ίδιο σκηνικό περίπου και στο β’ μέρος με τους γηπεδούχους να προσπαθούν με κάποιες επιθετικές προσπάθειες να σκοράρουν, κάτι όμως που δεν μπόρεσαν να το πετύχουν.

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020

Τέλος πρώτου γύρου: Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΧΕΙΜΩΝΑ!

Με τους δύο αγώνες που αναβλήθηκαν λόγω κακοκαιρίας, την 13η αγωνιστική και πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου, έκλεισε και τυπικά ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας της Εύβοιας. Ο Ηρακλής Ψαχνών με την νίκη του 4-0 επί της Δροσιάς, επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και κατέκτησε την πρώτη θέση με 43 βαθμούς, έχοντας διαφορά 13 πόντων από τον δεύτερο Ταμυναϊκό. 
Ο Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου είναι τελευταίος με 1 βαθμό και ουσιαστικά οδεύει προς τον υποβιβασμό ενώ σε πολύ δύσκολη θέση είναι και η Δόξα Προκοπίου με 11, παρά την μεγάλη νίκη που σημείωσε μέσα στο Αυλωνάρι! Οι υπόλοιπες ομάδες βρίσκονται μεταξύ της 3ης θέσης, που κατέχει η Δροσιά με 26 βαθμούς έως και την 14η, που είναι ο Παντριαδικός και η Αμάρυνθος με 17, σε μια διαφορά μόλις 9 πόντων! Στην Β΄κατηγορία υποβιβάζονται οι τρεις τελευταίοι και αν πέσει η Αρτάκη από την Γ΄ Εθνική τότε συμπαρασύρει και τέταρτη.
Ο Α. Ο. Αυλωναρίου με 19 βαθμούς είναι στην μέση της βαθμολογίας έχοντας σημειώσει 5 νίκες, 4 ισοπαλίες και 6 ήττες. Στους πρώτους 6 αγώνες στον πάγκο της ομάδας ήταν ο Βαγγέλης Ντόβολης και στην συνέχεια μετά την παραίτηση του ανέλαβε ο Γιάννης Μπασούκος.

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020

Ξεκίνησε δυνατά τον νέο χρόνο: ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ 4-1

Με τον καλύτερο τρόπο έκανε ποδαρικό στην νέα χρονιά ο Α. Ο. Αυλωναρίου, που πέτυχε το εντυπωσιακό 4-1 επί του Ολύμπου Γ.! Οι γηπεδούχοι ήθελαν να επιστρέψουν στις επιτυχίες μετά από δύο αρνητικά αποτελέσματα και φυσικά να πάρουν βαθμολογική ανάσα, στην λήξη του α’ γύρου!
Όμως εκτός από τον δυνατό Όλυμπο αντίπαλος των ″κιτρινόμαυρων″ ήταν και η κακή παράδοση, που τους ήθελε να ξεκινάνε μετά από διακοπή του πρωταθλήματος, με άσχημα αποτελέσματα!
Οι φιλοξενούμενοι του Ολύμπου Γ. προέρχονταν, από ήττα εντός έδρας από τον γειτονικό Απόλλωνα Ερ. και αναζητούσαν ένα θετικό αποτέλεσμα για να ανακάμψουν…

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους παίκτες ου Ολύμπου Γ. να μπαίνουν πιο δυνατά και να πιέζουν, οι γηπεδούχοι σιγά-σιγά ισορρόπησαν και βγήκαν στην επίθεση και στο 20λεπτο βρήκαν δίκτυα…
Από εκεί και πέρα οι παίκτες του Γιάννη Μπασούκου, κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο έφτασαν στην σπουδαία και μεγάλη σε έκταση νίκη!

Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2020

ΑΞΙΖΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΛΑΜΨΑΚΟ: ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 2-1. Την Κυριακή η τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου με τον Όλυμπο στο Αυλωνάρι.

Την Κυριακή 5 Ιανουαρίου, τελειώνει ο πρώτος γύρος στο πρωτάθλημα της Ά κατηγορίας της Εύβοιας, για την περίοδο 2019-20. Ο Α. Ο. Αυλωναρίου έχοντας σημειώσει 4 νίκες, 4 ισοπαλίες και 6 ήττες, βρίσκεται στην 12η θέση, με 16 βαθμούς. Ο απολογισμός δεν κρίνεται θετικός καθώς παρουσίασε πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του και έχασε πολλούς βαθμούς από αγώνες που δεν περίμενε.... Στα θετικά του μπορεί να θεωρηθεί η νίκη με την Ερέτρια με 4-1 στο Αυλωνάρι και με την Μακρυκάπα 0-1 εκτός έδρας που έσπασε μαι αρνητική παράδοση. Στα αρνητικά του οι ήττες με 1-3 από την Δροσιά και 2-5 από την Δόξα Προκαπίου μέσα στο Αυλωνάρι.
Την Κυριακή πριν τα Χριστούγεννα αν και πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση δυστυχώς έχασε με 2-1 στην Λάμψακο, από τον Ελλήσποντο. Έπαιξε καλύτερα στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, έχασε σημαντικές ευκαιρίες, αλλά και κάποιες αμφισβητούμενες φάσεις που δόθηκαν όλες από τον διαιτητή Φώτη υπέρ του αντιπάλου έπαιξαν ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα.