.........

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΛΑΘΗ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΗΤΤΑ: ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 4-3

Απρόσμενη ήττα γνώρισε την Κυριακή το απόγευμα στην Τριάδα ο Α. Ο. Αυλωναρίου. Σε ένα παιχνίδι που η τύχη βοήθησε τους γηπεδούχους αλλά και τα λάθη της άμυνας, που δέχθηκε 4 γκολ, ηττήθηκε με 4-3, παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Στο κακό πρώτο ημίχρονο βρέθηκε πίσω στο σκορ με 4-1 και στην επανάληψη παρά την πολύ καλή προσπάθεια των ποδοσφαιριστών  δεν μπόρεσε να ανατρέψει το αποτέλεσμα έχοντας να αντιμετωπίσει και το αντιποδόσφαιρο των αντιπάλων. Είναι γεγονός ότι πολύ λίγο χρόνο παίχθηκε ποδόσφαιρο αφού με το παραμικρό οι αντίπαλοι ξάπλωναν στο γήπεδο.

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

Η πρόκριση ήρθε στο 88', στους ''8'' η ομάδα μας!

Μεγάλη μάχη έγινε στο γήπεδο(-χαλί) του Αφρατίου, για το Κύπελλο Εύβοιας, όπου η τοπική ομάδα υποδέχθηκε το Αυλωνάρι! Φαβορί θεωρούντο οι φιλοξενούμενοι, όμως χρειάστηκε να φτάσει στην εκπνοή του ο αγώνας για να πάρουν τελικά, οι ″κιτρινόμαυροι″ την πρόκριση!
Τις δύο ομάδες τις χωρίζει μια κατηγορία και ο κοινός τους παρονομαστής είναι ότι και οι δύο θέλουν να πρωταγωνιστήσουν στα πρωταθλήματα που παίζουν...
Η 11άδα που ξεκίνησε η ομάδα μας στο Αφράτι...

Σπουδαία απόδοση, η ομάδα μας αλλά ''Χ'' τελικά στο ντέρμπι!

Σε πραγματικό ντέρμπι εξελίχθηκε το παιχνίδι στο ″Νίκος Κούκης″ του Αυλωναρίου, όπου αναμετρήθηκαν το Αυλωνάρι και ο Ηρακλής Ψ.!
Παρουσία 300 και πλέον φιλάθλων, έγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με πολλές φάσεις, χαμένες ευκαιρίες εκατέρωθεν, τους δύο πορτιέρο ν' αναδεικνύονται σε πρωταγωνιστές της αναμέτρησης και τελικά το σφύριγμα της λήξης, να βρίσκει τις δύο ομάδες να μοιράζονται, γκολ, βαθμούς και εντυπώσεις!

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018

Προηγηθήκαμε, αλλά δεν μπορέσαμε να το κρατήσουμε!

Παιχνίδι αντάξιο στην φήμη και την δυναμική των δύο ομάδων το απόγευμα της Κυριακής στο Στάδιο "Νίκος Κίλιμπας" της Αρτάκης ανάμεσα στον φιλόδοξο την φετινή περίοδο ΑΟΝΑ και αρκετά ενισχυμένο Αυλωνάρι.
Οι φιλοξενούμενοι με το καλημέρα στο παιχνίδι προηγήθηκαν στο σκορ όταν στο 3' λεπτό ο Κουρτης εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή η μπάλα "καρφώθηκε" στο "Γ" της εστίας του Τσάμαρη και 0-1 για το Αυλωνάρι.