.........

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

ΝΙΚΗΣΕ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΤΗΝ ΑΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΜΕ 2-1 Ο ΑΟΑ

Άλλη μια σημαντική νίκη για τον ΑΟ Αυλωναρίου που τον φέρνει πιο κοντά στην παραμονή, στην Α1 κατηγορία της Εύβοιας. Μετά από ένα σκληρό παιχνίδι σε ένα γήπεδο που ήταν "χωράφι", επιβλήθηκε με 1-2 της ΑΕ Χαλκίδας. Ήταν η τρίτη εκτός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, με το ίδιο σκορ, μετά τα Αλάτσατα και την Ερέτρια, στο τέλος του Α΄γύρου.
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού, σημείωσαν ένα γκολ και δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες. Αντίθετα με τις αλλαγές που έκανε ο Τζόκας το Αυλωνάρι είχε την απόλυτη κυριαρχία στο δεύτερο ημίχρονο, έχασε μεγάλες ευκαιρίες και κατάφερε για άλλη μια φορά να γυρίσει το παιχνίδι!
Στο 12ο λεπτό, ο Γουναρόπουλος με σουτ και στο 27ο ο Δουρμούσογλου, ανάγκασαν τον Αργυρόπουλο σε καλές αποκρούσεις. Στο 31ο λεπτό, ο Γεωργικόπουλος ανέτρεψε τον Μπουγά στην περιοχή και ο Μεταξάς με πέναλτι σημείωσε το 1-0. Ένα λεπτό αργότερα ο ίδιος παίκτης από καλή θέση σούταρε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων του Αργυρόπουλου.
Ήταν ένα κακό πρώτο ημίχρονο για την ομάδα μας που κυριολεκτικά μεταμορφώθηκε στο δεύτερο μισό του αγώνα. Με την είσοδο των Λαθουρά και Bah ενισχύθηκε η μεσαία γραμμή, ο ΑΟΑ πήρε τον έλεγχο του κέντρου και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες.
Παραλίγο να γίνει ζημιά στο 51ο λεπτό, όταν ο διαιτητής Φώτης δεν σφύριξε πεντακάθαρο φάουλ πάνω στον Αργυρόπουλο και ο Μούντριχας σούταρε ανενόχλητος από την μικρή περιοχή αλλά η μπάλα κόντραρε και έφυγε κόρνερ.
Από το σημείο αυτό άρχισε ο μονόλογος του Αυλωναρίου. Στο 52ο λεπτό, ο Βογιατζής φεύγει στην αντεπίθεση σουτάρει από πλάγια δεξιά, ελάχιστα έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι. Ένα λεπτό αργότερα ο Συλβέστρος μπαίνει από τα αριστερά στην περιοχή και σουτάρει πάνω στο αριστερό κάθετο δοκάρι. Στο 61ο λεπτό, ο Bah βγάζει κάθετη πάσα στον Σεϊντόπουλο που επιχειρεί παράλληλη σέντρα στην μικρή περιοχή και ο Βογιατζής με κεφαλιά ισοφαρίζει σε 1-1. Στο 65ο λεπτό, ο Βογιατζής πλασάρει τον αντίπαλο τερματοφύλακα και πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή του τέρματος διώχνει αμυντικός σε κόρνερ. Στο 69ο, λεπτό ο Βογιατζής σουτάρει από καλή θέση ο τερματοφύλακας διώχνει και ο επερχόμενος Σεϊντόπουλος με σουτ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα σημειώνοντας το 1-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς των πολλών φίλων του ΑΟΑ που είχαν κατακλύσει το γήπεδο.
Στη συνέχεια ο ΑΟ Αυλωναρίου χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα μέχρι το τέλος. Από το "χωράφι" που έγινε το παιχνίδι, ο ΑΟΑ έφυγε με αρκετούς τραυματίες, αποτέλεσμα των σκληρών χτυπημάτων που δέχθηκαν τα παιδιά υπό την ανοχή του διαιτητή Φώτη.
Η σύνθεση του ΑΟΑ: Αργυρόπουλος, Μπρεγκανάκου, Γεωργικόπουλος, Χάλιος, Παππάς, Θεοχάρης(46΄ Bah), Χριστοδουλόπουλος, Αϊδίνης(46΄Λαθουράς-74΄Μαραγκός λ.τ.)Βογιατζής, Συλβέστρος, Σεϊντόπουλος.
Την επόμενη Κυριακή ο ΑΟ Αυλωναρίου υποδέχεται τον Απόλλωνα Ερέτριας

Δεν υπάρχουν σχόλια: