.........

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΕΡΕΤΡΙΑ 2-3! ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ!!!

Αυτή τη φορά δεν έγινε η ανατροπή!! Είχαμε συνηθίσει το τελευταίο διάστημα να βλέπουμε την ομάδα μας να γυρίζει τα παιχνίδια, όμως η Ερέτρια αποδείχθηκε "σκληρό καρύδι" και έφυγε με την νίκη μέσα από το Αυλωνάρι. Μετά την σπουδαία βαθμολογικά νίκη μέσα στην Χαλκίδα, επί της ΑΕ Χαλκίδας, όλοι σχεδόν πιστέψαμε ότι το πρωτάθλημα τέλειωσε. Παρατηρήθηκε την εβδομάδα που πέρασε μια χαλάρωση και αυτό φάνηκε από τις προπονήσεις, όπου μετά βίας μαζεύονταν 10 παίκτες. Κάποιοι μάλιστα δεν εμφανίστηκαν καθόλου!! Μοιραία λοιπόν ήρθε αυτό το αποτέλεσμα.
Ο Απόλλωνας μπήκε με δύναμη και πιο αποφασιστικά στο παιχνίδι και κατάφερε στο 24ο λεπτό να προηγηθεί με 0-3. Η κακή αμυντική λειτουργία του ΑΟ Αυλωναρίου επέτρεψε στους αντιπάλους του να βάλουν τρία εύκολα γκολ. Στο 11ο λεπτό, ο Σταματάκος εκμεταλλεύτηκε κακή απόκρουση του Αργυρόπουλου και με σουτ άνοιξε το σκορ. Τρία λεπτά αργότερα ο Μεμάϊ ανενόχλητος έστειλε για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα. Στο 24ο λεπτό, ο Σταματάκος κέρδισε τις κόντρες ανάμεσα από τέσσερις αμυντικούς και με σουτ έκανε το 0-3.
  Μετά από αυτή τη ψυχρολουσία η ομάδα του Αυλωναρίου άρχισε να αντιδρά και στο 26ο λεπτό χάνει την πρώτη ευκαιρία όταν ο Κοτρόζος απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα σούταρε άουτ. 
Στο 43ο λεπτό, ο Χάλιος κατάφερε να μειώσει σε 1-3 με σουτ μέσα από την μικρή περιοχή μετά
Το πρώτο γκιλ του Αυλωναρίου από τον Χάλιο με το νο 4.
φάουλ που εκτέλεσε ο Σεϊντόπουλος.
 Οι αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο διόρθωσαν κάπως την κατάσταση και ο ΑΟ Αυλωναρίου πίεσε για την ανατροπή. Την πρώτη ευκαιρία πάντως την χάνει η Ερέτρια όταν ο Σταματάκος, κορυφαίος παίκτης του αγώνα, σημαδεύει το κάθετο δοκάρι του Αργυρόπουλου. Στο 66ο λεπτό, ο Σεϊντόπουλος εκτελεί φάουλ στο δεξί κάθετο δοκάρι του Τόρα και στην επιστροφή ο Συλβέστρος με κεφαλιά κάνει το 2-3. Στο 68ο λεπτό, ο Χριστοδουλόπουλος με κεφαλιά στέλνει την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και στο 83ο λεπτό, ο Βογιατζής εκτελεί φάουλ δίπλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι. Η τελευταία σημαντική ευκαιρία του Αυλωναρίου έρχεται στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων όταν ο "κεραυνός" του Θεοχάρη τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι!
Το πρωτάθλημα θέλει τρεις ακόμη αγωνιστικές για να τελειώσει και το Αυλωνάρι χρειάζεται τουλάχιστον τρεις βαθμούς για να σιγουρέψει την παραμονή του στην κατηγορία. Ενδεχομένως να μην χρειαστούν, αν παραμείνουν όλες οι Ευβοϊκές στην Δ΄Εθνική κατηγορία. Το βέβαιο πάντως είναι ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσει τα τρία επόμενα παιχνίδια με την ίδια σοβαρότητα που έδειξε μέχρι πριν τον αγώνα της Κυριακής. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά της ομάδας για αυτά που κατάφεραν μέχρι σήμερα όμως με λίγη ακόμη προσπάθεια μπορούν να πάνε ψηλότερα. Η αλήθεια είναι ότι μπορούν.
Η σύνθεση του ΑΟΑ: Αργυρόπουλος, Bah, Μπρεγκανάκου(80΄Γεωργικόπουλος), Χάλιος, Παππάς(46΄Βασιλείου), Χριστοδουλόπουλος(78΄Θεοχάρης), Συλβέστρος, Λαθουράς, Βογιατζής, Κοτρόζος, Σεϊντόπουλος.

Το επόμενο Σάββατο ο ΑΟ Αυλωναρίου αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Λήλαντα Βασιλικού. 



Δεν υπάρχουν σχόλια: