.........

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

"ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ" ΣΤΗΝ ΒΡΟΧΗ

Νίκη με 1-0 επί της Προποντίδας και σημαντικό βήμα παραμονής στην κατηγορία έκανε την Κυριακή που πέρασε ο ΑΟ Αυλωναρίου. Κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες, αφού έβρεχε καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα, οι ποδοσφαιριστές του Αυλωναρίου κατάφεραν να νικήσουν έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο και να αποδείξουν για άλλη μια φορά ότι ο βαθμολογικός πίνακας τους αδικεί. Τώρα το Αυλωνάρι έχει 28 βαθμούς, ισοβαθμεί στην 9η θέση με τον Λήλαντα Βασιλικού και έχει αφήσει πίσω άλλους 6 αντιπάλους. 
Οι δύσκολες καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν να γίνει σπουδαίο παιχνίδι, κυριάρχησε το πάθος και η δύναμη, ενώ στις δύο εστίες έγιναν λίγες φάσεις. Οι λίγοι φίλοι του ΑΟΑ  που αψήφησαν το κρύο και τη βροχή, στο τέλος πανηγύρισαν μαζί με τους παίκτες την πολύ μεγάλη νίκη. 
Στο πρώτο ημίχρονο έγιναν όλες κι όλες τρεις φάσεις. Ο Μήτρου απείλησε στο 25ο λεπτό, με δυνατό σουτ όμως ο Αργυρόπουλος έδιωξε σε κόρνερ. Στο 27ο λεπτό, ο Μαραγκός εκτέλεσε φάουλ και η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Δεληγιάννη. Στο 30ο λεπτό, ο ΑΟ Αυλωναρίου έφθασε κοντά στο γκολ, όταν ο Σεϊντόπουλος  μόνος απέναντι στον Δεληγιάννη σούταρε πάνω του χάνοντας μοναδική ευκαιρία.
Στην επανάληψη το Αυλωνάρι μπήκε πιο αποφασιστικά πίεσε περισσότερο και ευτύχησε στο 84ο λεπτό, να σημειώσει το πολύτιμο γκολ. Ο Μαραγκός εκτέλεσε φάουλ ψηλοκρεμαστά, ο Δεληγιάννης πετάχτηκε στο αριστερό γάμα και έδιωξε σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Λαθουράς ο Χριστοδουλόπουλος σηκώθηκε στον "ουρανό" και με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-0. Στα τελευταία λεπτά η Προποντίδα προσπάθησε να ισοφαρίσει, αλλά ο Αργυρόπουλος  έπεσε στα πόδια του Καραχάλιου και μπλόκαρε στην πιο σημαντική στιγμή των φιλοξενουμένων. 
Η Προποντίδα διαθέτει αξιόλογο σύνολο με έμπειρους ποδοσφαιριστές και βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας. 
Η σύνθεση του ΑΟΑ: Αργυρόπουλος, Μουρίκης(46΄Θεοχάρης), Bah, Χάλιος, Παππάς, Χριστοδουλόπουλος, Βασιλείου, Μαραγκός, Βογιατζής(46΄Κοτρόζος), Σεϊντόπουλος(88΄Συλβέστρος), Λαθουράς.

Την επόμενη Κυριακή ο ΑΟ Αυλωναρίου αγωνίζεται εκτός έδρας με την ΑΕ Χαλκίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: