.........

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 1-1

Πολύτιμο βαθμό μέσα στο Βασιλικό πήρε ο ΑΟ Αυλωναρίου παρά τις ελλείψεις(Σεϊντόπουλος, Κοτρόζος, Συλβέστρος). Σε ένα σκληρό παιχνίδι κατάφερε να φύγει με την ισοπαλία 1-1. Έτσι έφθασε στους 32 βαθμούς και άφησε τον Λήλα στους 30. Μετά τα σημερινά αποτελέσματα, τρεις αντίπαλοι μας μένουν οριστικά πιο κάτω, καθώς ότι και να γίνει στις δύο τελευταίες αγωνιστικές δεν μπορούν να ξεπεράσουν την ομάδα μας. Συγκεκριμένα, η ΑΕ Χαλκίδας που έφερε ισοπαλία 0-0 με την Καστέλλα και έχει 26 βαθμούς, ο Ταμυναϊκός που ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Ολυμπιακό Χαλκίδας και έφθασε τους 24 και τέλος τα Αλάτσατα, που έχασαν 4-2 στην Ερέτρια, έμειναν στους 20 και αποχαιρετούν την κατηγορία.
Ο ΑΟ Αυλωναρίου άνοιξε το σκορ στο 28ο λεπτό, με σουτ του Μαραγκού από τη μεγάλη περιοχή μετά από πάσα του Βασιλείου. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν τρία λεπτά αργότερα με κεφαλιά του Νάνου μετά από φάουλ του Παπίλα και κεφαλιά πάσα του Κουρούπη στο σκόρερ.
Στο 26ο λεπτό ο Μαραγκός έμπαινε μόνος προς την περιοχή, ανατράπηκε από αντίπαλο, αλλά ο διαιτητής δεν δίνει το φάουλ και την κόκκινη κάρτα στον παίκτη του Βασιλικού, που ήταν τελευταίος στην άμυνα.
Λιγοστές οι φάσεις στον αγώνα που δεν ανησύχησαν τους δύο τερματοφύλακες. Η πιο σημαντική για την ομάδα του Βασιλικού στο 49ο λεπτό, όταν η κεφαλιά του Αγραφιώτη κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Αργυρόπουλου και κατέληξε άουτ. 
Δύο αποβολές είχε ο αγώνας, μία για κάθε ομάδα. Στο 57ο λεπτό, αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Παππάς του Λήλαντα, για εξύβριση του βοηθού και στο 72ο λεπτό ο Χριστοδουλόπουλος του Αυλωναρίου, με δεύτερη κίτρινη κάρτα, γιατί σούταρε την μπάλα ενώ είχε σταματήσει τη φάση για οφ σάιντ ο διαιτητής. 
Η σύνθεση του ΑΟΑ: Αργυρόπουλος, Bah, Μπρεγκανάκου, Χάλιος, Παππάς(41΄Γεωργικόπουλος λ.τ.), Χριστοδουλόπουλος, Βασιλείου, Μαραγκός, Βογιατζής, Λαθουράς(87΄Μουρίκης), Αϊδίνης(66΄Θεοχάρης).

Το επόμενο Σάββατο ο ΑΟ Αυλωναρίου υποδέχεται στο γήπεδο "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ" τα Αλάτσατα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: