.........

Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ Α.Ο.Α. ΜΕ 2-0 ΤΗ ΔΡΟΣΙΑ

Άλλη μια σπουδαία νίκη, αυτή τη φορά επί της δεύτερης στη βαθμολογία ομάδα της Δροσιάς, με 2-0 σημείωσε την Κυριακή ο Α. Ο. Αυλωναρίου. Παίζοντας καλό ποδόσφαιρο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς και να φθάσει έτσι στην 5η θέση του πρωταθλήματος με 23, δύο πίσω από τον αντίπαλό του που βρίσκεται στη 2η θέση με 25. Ο Ολυμπιακός Χαλκίδας έχει επίσης 25, ενώ ο Δύστος με 24 είναι στην 4η θέση. Πρώτη είναι η ομάδα της Κύμης με 33 βαθμούς. Αυτή η πεντάδα ομάδων έχει ξεχωρίσει και δείχνει το πόσο καλά στέκεται φέτος το Αυλωνάρι!
Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο, χωρίς πολλές φάσεις, δυνατό παιχνίδι στο χώρο του κέντρου και καλή κυκλοφορία από τις δύο ομάδες. Στο 31ο λεπτό, η ανόητη ενέργεια του Ματζούνη να διαμαρτυρηθεί έντονα στο διαιτητή Σέγκο, ενώ είχε κερδίσει φάουλ η ομάδα του, του στοίχισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα. Η Δροσιά έμεινε με 10 παίκτες και το Αυλωνάρι το εκμεταλλεύτηκε αυτό στο δεύτερο ημίχρονο όπου είχε την υπεροχή και σημείωσε και τα δύο γκολ.
Η πρώτη καλή φάση του αγώνα έγινε στο 36ο λεπτό, όταν ο Κηπιώτης από ευνοϊκή θέση μέσα στην περιοχή μόνος του σούταρε άουτ. Στο 40ο λεπτό, ο Α. Ο. Αυλωναρίου ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Σεϊντόπουλου στην περιοχή κάτι που δεν δόθηκε. Έτσι έκλεισε το πρώτο ημίχρονο.
Στην πρώτη οργανωμένη επίθεση του Αυλωναρίου στο δεύτερο ημίχρονο σημειώθηκε το πρώτο γκολ. Στο 52ο λεπτό, ο Μακρής έβγαλε σέντρα από δεξιά ο Τσαπέρος σούταρε στο αριστερό κάθετο δοκάρι και στην επιστροφή ο Σεϊντόπουλος με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το 1-0. Στο 63ο λεπτό, ο Τσαλιαγκός Γ. Ν. με απευθείας κτύπημα φάουλ έστειλε την μπάλα στο αριστερό Γ του Σολογιάννη σημειώνοντας ένα υπέροχο γκολ, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 2-0. Στο υπόλοιπο διάστημα ο Α. Ο. Α. προσπάθησε με αντεπιθέσεις να σημειώσει τρίτο γκολ, έχασε άλλες τρεις ευκαιρίες με τον Σεϊντόπουλο και τον Κηρύκο, ενώ η Δροσιά είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι με τον Μεταξά στο 69ο λεπτό.
Ήταν μια δίκαιη νίκη του Α. Ο. Αυλωναρίου που δείχνει ότι γίνεται ακόμη καλύτερος. Απομένουν δύο αγωνιστικές για να τελειώσει ο πρώτος γύρος στις οποίες αντιμετωπίζει την Προποντίδα εκτός έδρας και την Ιστιαία στο Αυλωνάρι. Την καλύτερη παρουσία στον Α΄ γύρο την είχε την περίοδο 2007-08 με 26 βαθμούς αλλά με 17 ομάδες στο πρωτάθλημα. Την επόμενη χρονιά, 2008-09 είχε τερματίσει 4ος με 23 βαθμούς. Μπορεί φέτος να σπάσει το ρεκόρ!!!
Έπαιξαν: Κεφάλας, Bah, Κηρύκος(89΄Μπρεγκανάκου), Καραμπίνης, Φρυγανάς, Μακρής, Σεϊντόπουλος(85΄Αϊδίνης), Τσαπέρος(61΄Μαραγκός), Κοτρόζος, Τσαλιαγκός Γ. Ν., Βασιλείου.

Το πρωτάθλημα διακόπτεται λόγω των εορτών και ξαναρχίζει το Σάββατο 5 Ιανουαρίου με το Αυλωνάρι να αγωνίζεται εκτός έδρας με την Προποντίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: