.........

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΩΡΕΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΝΙΚΗ!

Με ένα βαθμό έφυγε ο Α. Ο. Αυλωναρίου χθες το απόγευμα από τους Ωρεούς, σε μια έδρα που είχε μόνο ήττες στα τρία προηγούμενα παιχνίδια. Θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη αν οι παίκτες ήταν πιο εύστοχοι στην τελική προσπάθεια. Τελικά ο δείκτης του σκορ έμεινε στο 1-1.
Το Αυλωνάρι μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και στο πρώτο 20λεπτο κυριάρχησε απόλυτα. Στο 12ο λεπτό, ο Λαθουράς ανατράπηκε στην περιοχή από αντίπαλο αμυντικό αλλά ο διαιτητής αρνήθηκε το πέναλτι. Στο 16ο λεπτό, ο Μακρής βρέθηκε μόνος απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα που πρόλαβε και έδιωξε το δυνατό σουτ. Στο 19ο λεπτό, ο Χριστοδουλόπουλος ανατράπηκε στην περιοχή και ο διαιτητής αυτή τη φορά έδειξε το σημείο του πέναλτι. Ο Φρυγανάς εκτέλεσε εύστοχα και έκανε το 0-1. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου οι Ωρεοί είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, πίεσαν για την ισοφάριση, έχασαν δύο καλές ευκαιρίες και έκαναν το 1-1 στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων. Συγκεκριμένα ο Πάτσης και ο Δημουλάκης στο 31ο και 37ο λεπτό αντίστοιχα, από καλή θέση σούταραν άουτ. Ότι δεν κατάφεραν σε αυτό το διάστημα το πέτυχαν στο 5ο λεπτό της υπερβολικής καθυστέρησης που κράτησε ο διαιτητής με φάουλ που εκτέλεσε ο Μούστος και προβολή του Ιωσήφ που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Στο δεύτερο ημίχρονο το Αυλωνάρι ήταν καλύτερο και όσο πέρναγε ο χρόνος πίεζε περισσότερο για το γκολ της νίκης. Δημιούργησε κλασικές ευκαιρίες ενώ οι Ωρεοί προσπάθησαν με αντεπιθέσεις να επιτύχουν κάτι καλό. Στο 50ο λεπτό, ο Μούστος από πλάγια δεξιά έξω από την περιοχή έπιασε καλό σουτ που έφυγε άουτ. 
Στη συνέχεια και για τριάντα λεπτά ο Α. Ο. Αυλωναρίου έκλεισε τους Ωρεούς στα καρέ τους. Στο 61ο λεπτό,  χάνει την καλύτερη ευκαιρία όταν ο Καραμπίνης με κεφαλιά μετά από φάουλ του Σεϊντόπουλου στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ. Τρία λεπτά αργότερα ο Βασιλείου περνά όποιον βρίσκει μπροστά του μπαίνει στην περιοχή από αριστερά και κόβεται τελευταία στιγμή από αμυντικό πριν σουτάρει. Στο 74ο λεπτό, ο Κοτρόζος εκτελεί φάουλ λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι και τέσσερα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης αστοχεί από ευνοϊκή θέση μετά από πάσα του Bah. Οι Ωρεοί απάντησαν στο 86ο λεπτό, με ένα καταπληκτικό σουτ του Μούστου λίγο κάτω από την μεσαία γραμμή που έδιωξε σε κόρνερ ο Κεφάλας.
Ήταν η καλύτερη εμφάνιση που έχει πραγματοποιήσει ο Α. Ο. Αυλωναρίου στους Ωρεούς μέχρι σήμερα, σε μια σκληρή έδρα και είναι κρίμα που δεν νίκησε. Πάντως και ο βαθμός της ισοπαλίας είναι θετικός.
Έπαιξαν: Κεφάλας, Μαραγκός, Bah, Καραμπίνης, Φρυγανάς, Χριστοδουλόπουλος, Σεϊντόπουλος, Λαθουράς(72΄Κηρύκος), Μακρής(85΄Αϊδίνης), Κοτρόζος(89΄Γεωργικόπουλος), Βασιλείου.

Το επόμενο Σάββατο ο Α. Ο. Αυλωναρίου παίζει εκτός έδρας με τον Απόλλωνα Ερέτριας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: