.........

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

ΝΙΚΗ ΜΕ 3-0 ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ



Είναι γεγονός ότι το πάθημα έγινε μάθημα. Η ήττα με 3-0 από την Ερέτρια "ξύπνησε" όλους στην ομάδα με αποτέλεσμα να αλλάξουν πολλά μέσα σε τρεις ημέρες. Διοίκηση, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές συζήτησαν μεταξύ τους, δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις, λύθηκαν κάποιες παρεξηγήσεις και προτάθηκε το καλό της ομάδας από όλους. Έτσι την Τετάρτη με πάθος και αποφασιστικότητα οι παίκτες του Α. Ο. Α. μπήκαν στο γήπεδο για να νικήσουν! Πραγματοποίησαν την καλύτερη φετινή εμφάνιση και νίκησαν έναν σπουδαίο αντίπαλο με 3-0! Ο Ολυμπιακός Χαλκίδας προερχόταν από μεγάλη νίκη μέσα στην Τριάδα με 1-3, αλλά και πολύ καλή συγκομιδή βαθμών αφού με τους 22 που έχει είναι στην 4η θέση του πρωταθλήματος.
Η καλή μέρα φάνηκε από την αρχή αφού μόλις στο 6ο λεπτό, ο Παντελής Κοτρόζος με διαγώνιο σουτ στην αριστερή γωνία του τέρματος, μετά από έξοχη πάσα του Βασιλείου, άνοιξε το σκορ. Στο 21ο λεπτό, ο Φρυγανάς με απευθείας κτύπημα φάουλ και αφού η μπάλα βρήκε και στο τοίχος έκανε το 2-0. Ο Ολυμπιακός απείλησε στο 33ο λεπτό, όταν το σουτ του Τζαφέρου εξουδετέρωσε ο Κεφάλας. Στο 41ο λεπτό, ο Κοτρόζος ανατράπηκε στην περιοχή από τον Σπυρόπουλο και ο διαιτητής καταλόγισε αμέσως το πέναλτι. Ο ίδιος παίκτης με εξαιρετικό κτύπημα έκανε το 3-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο το Αυλωνάρι κάνοντας συντήρηση δυνάμεων, λόγω και του δύσκολου αγώνα που έχει την επόμενη Κυριακή με την Δροσιά, κράτησε το σκορ χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. Ο Ολυμπιακός ουσιαστικά πίεσε από το 60ο λεπτό μέχρι 75ο, δημιούργησε τρεις ευκαιρίες δεν κατάφερε όμως να μπει στο παιχνίδι. Στο 60ο λεπτό, ο Βεζυρτζόγλου σούταρε πάνω στους αμυντικούς και η μπάλα κατέληξε κόρνερ. Στο 66ο λεπτό, ανάποδο ψαλίδι του Μπαϊμπάκη κατέληξε άουτ. Στο 74ο λεπτό, ο Τζάβρας επιχείρησε πολύ καλό σουτ που έδιωξε σε κόρνερ ο Κεφάλας. Ο Α. Ο. Αυλωναρίου απάντησε στο 81ο λεπτό, όταν το απ ευθείας κτύπημα φάουλ του Σεϊντόπουλου βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ.
Το Αυλωνάρι απέδειξε ότι δεν βρίσκεται τυχαία στην 5η θέση της βαθμολογίας. Διαθέτει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και μπορεί να πάει ψηλότερα αρκεί να κάνουν αυτό που έκαναν και χθες.
Η σύνθεση του Α. Ο. Α: Κεφάλας, Bah(65΄Αϊδίνης), Κηρύκος, Καραμπίνης, Φρυγανάς, Μακρής, Σεϊντόπουλος, Τσαπέρος, Κοτρόζος, Τσαλιαγκός Γ. του Ν.(82΄Γεωργικόπουλος), Βασιλείου(84΄Τσαλιαγκός Γ. του Σ.).
Οι ποδοσφαιριστές του Α. Ο. Α. αγωνίσθηκαν με μαύρο περιβραχιόνιο ενώ κρατήθηκε και ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των Νίκου Κούκη και Νίκου Ποθητάκη!

Την Κυριακή ο Α. Ο. Αυλωναρίου υποδέχεται στο γήπεδο "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ" την Δροσιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: