.........

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΕΤΡΙΑ

Την ήττα και μάλιστα με 3-0 γνώρισε το Σάββατο, στην Ερέτρια ο Α. Ο. Αυλωναρίου. Χωρίς να παίξει καλό ποδόσφαιρο και με λάθη στην άμυνα, παραδόθηκε στις ορέξεις του Σταματάκου, που σημείωσε και τα τρία γκολ των γηπεδούχων. Ο ποδοσφαιριστής της Ερέτριας έκανε ότι ήθελε στο γήπεδο και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι μόνος του νίκησε το Αυλωνάρι.
Η κακή μέρα φάνηκε νωρίς μόλις στο 2ο λεπτό, όταν ο Σταματάκος ξέφυγε από την άμυνα και με διαγώνιο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κεφάλα κάνοντας το 1-0. Στο 12ο λεπτό ο Κεφάλας εξουδετέρωσε σουτ του Μπασινά. Το Αυλωνάρι απάντησε στο 29ο λεπτό, όταν ο Φρυγανάς εκτέλεσε φάουλ και ο Βογιατζής με κεφαλιά έστειλε την μπάλα ελάχιστα έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι. Το ημίχρονο έκλεισε με τον Σταματάκο να χάνει μοναδική ευκαιρία όταν πάλι ξέφυγε από τους αμυντικούς και σούταρε άουτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο με την είσοδο του Σεϊντόπουλου και του Βασιλείου στον αγώνα το Αυλωνάρι πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων, πίεσε για την ισοφάριση, άφησε κενά όμως στην άμυνα τα οποία εκμεταλλεύτηκε ο "δαιμόνιος" παίκτης της Ερέτριας και σημείωσε άλλα δύο γκολ. Πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό της επανάληψης ο Σταματάκος αναγκάζει τον Κεφάλα σε εντυπωσιακή απόκρουση. Στο 50ο λεπτό, ο Κοτρόζος κάνει καλή προσπάθεια από δεξιά, γυρίζει την μπάλα στην περιοχή και ο Βογιατζής προλαβαίνει τον τερματοφύλακα το πλασέ όμως φεύγει άουτ. Στο 75ο λεπτό, ο Κεφάλας διώχνει με τα πόδια τελευταία στιγμή το σουτ του Σταματάκου κάτι που δεν έγινε 2 λεπτά αργότερα, όταν ο επιθετικός της Ερέτριας βγήκε στην αντεπίθεση και έκανε το 2-0. Το σκορ έκλεισε στο 80ο λεπτό, με τον ίδιο παίκτη ανενόχλητο να σουτάρει και να διαμορφώνει το τελικό 3-0. Ένα σουτ του Βογιατζή στο 85ο λεπτό πάνω στον αντίπαλο τερματοφύλακα ήταν η τελευταία φάση του αγώνα.
Το γεγονός και μόνο ότι δεν καταφέραμε να σταματήσουμε ένα παίκτη δείχνει την κακή αμυντική λειτουργία της ομάδας. Ας ελπίσουμε ότι ήταν μια κακή παρένθεση και το πάθημα θα γίνει μάθημα!
Η σύνθεση του Α. Ο. Α.: Κεφάλας, Bah, Κηρύκος(60΄Βασιλείου), Καραμπίνης(82΄Τσαπέρος), Φρυγανάς, Λαθουράς(52΄Σεϊντόπουλος), Μακρής, Τσαλιαγκός Γ. του Ν., Βογιατζής, Κοτρόζος, Χριστιδουλόπουλος.
Την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου ο Α. Ο. Αυλωναρίου υποδέχεται στο "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ" στις 3 το απόγεμα τον Ολυμπιακό Χαλκίδας. Ο αγώνας είχε αναβληθεί λόγω του θανάτου του ιδρυτή της ομάδας ΝΙΚΟΥ ΚΟΥΚΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: