.........

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

55 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Α. Ο. ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ

Το 2012 φεύγει σε λίγες μέρες αφήνοντας πίσω πολλά συναισθήματα. Χαρά και ικανοποίηση για την παρουσία της ομάδας τόσο στο τέλος του β΄ γύρου πέρσι, που κατάφερε να κρατηθεί στην μεγάλη κατηγορία της Εύβοιας, όσο και για την πολύ καλή πορεία της φέτος που βρίσκεται στη 5η θέση της βαθμολογίας! Λύπη και στεναχώρια για το χαμό τόσο του ιδρυτή της Νίκου Κούκη αλλά και του γιατρού Νίκου Ποθητάκη. Σε αυτή την πορεία των 55 χρόνων, ο Α. Ο. Αυλωναρίου είχε πολλές τέτοιες αντίστοιχες στιγμές. Καλές και κακές παρουσίες στα πρωταθλήματα αλλά και το χαμό ανθρώπων που των υπηρέτησαν. 
Οι πρόεδροι που υπηρέτησαν μέχρι σήμερα τον Α. Ο. Αυλωναρίου
  • ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ, 11-2-1958 έως 17-10-1979 
  • ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, 17-10-1979 έως 5-12-1981
  • ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΡΟΚΑΣ, 5-12-1981 έως 30-9-1983
  • ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΥ, 30-9-1983 έως 27-12-1985
  • ΝΙΚΟΣ ΑΪΔΙΝΗΣ, 27-12-1985 έως 2-8-1992
  • ΘΟΔΩΡΗΣ ΨΥΧΑΡΗΣ, 2-8-1992 έως 29-6-1995
  • ΝΙΚΟΣ ΑΪΔΙΝΗΣ, 29-6-1995 έως 21-10-1999
  • ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΜΑΚΡΥΝΙΚΟΛΑΣ, 21-10-1999 έως 20-8-2000
  • ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΠΠΑΣ, 20-8-2000 έως 7-5-2012
  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ, 7-5-2012 έως σήμερα. 
Ο Νίκος Κούκης ήταν πρόεδρος και της διοικούσας επιτροπής από το 1957 έως τις εκλογές στις 11-2-1958, συνολικά 22 χρόνια. Ο Νίκος Αϊδίνης διετέλεσε 2 φορές, συνολικά 11 χρόνια. Ο Σπύρος Παππάς κάθισε στη θέση του προέδρου για 12 συνεχόμενα χρόνια.     

Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ Α.Ο.Α. ΜΕ 2-0 ΤΗ ΔΡΟΣΙΑ

Άλλη μια σπουδαία νίκη, αυτή τη φορά επί της δεύτερης στη βαθμολογία ομάδα της Δροσιάς, με 2-0 σημείωσε την Κυριακή ο Α. Ο. Αυλωναρίου. Παίζοντας καλό ποδόσφαιρο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς και να φθάσει έτσι στην 5η θέση του πρωταθλήματος με 23, δύο πίσω από τον αντίπαλό του που βρίσκεται στη 2η θέση με 25. Ο Ολυμπιακός Χαλκίδας έχει επίσης 25, ενώ ο Δύστος με 24 είναι στην 4η θέση. Πρώτη είναι η ομάδα της Κύμης με 33 βαθμούς. Αυτή η πεντάδα ομάδων έχει ξεχωρίσει και δείχνει το πόσο καλά στέκεται φέτος το Αυλωνάρι!
Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο, χωρίς πολλές φάσεις, δυνατό παιχνίδι στο χώρο του κέντρου και καλή κυκλοφορία από τις δύο ομάδες. Στο 31ο λεπτό, η ανόητη ενέργεια του Ματζούνη να διαμαρτυρηθεί έντονα στο διαιτητή Σέγκο, ενώ είχε κερδίσει φάουλ η ομάδα του, του στοίχισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα. Η Δροσιά έμεινε με 10 παίκτες και το Αυλωνάρι το εκμεταλλεύτηκε αυτό στο δεύτερο ημίχρονο όπου είχε την υπεροχή και σημείωσε και τα δύο γκολ.
Η πρώτη καλή φάση του αγώνα έγινε στο 36ο λεπτό, όταν ο Κηπιώτης από ευνοϊκή θέση μέσα στην περιοχή μόνος του σούταρε άουτ. Στο 40ο λεπτό, ο Α. Ο. Αυλωναρίου ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Σεϊντόπουλου στην περιοχή κάτι που δεν δόθηκε. Έτσι έκλεισε το πρώτο ημίχρονο.
Στην πρώτη οργανωμένη επίθεση του Αυλωναρίου στο δεύτερο ημίχρονο σημειώθηκε το πρώτο γκολ. Στο 52ο λεπτό, ο Μακρής έβγαλε σέντρα από δεξιά ο Τσαπέρος σούταρε στο αριστερό κάθετο δοκάρι και στην επιστροφή ο Σεϊντόπουλος με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το 1-0. Στο 63ο λεπτό, ο Τσαλιαγκός Γ. Ν. με απευθείας κτύπημα φάουλ έστειλε την μπάλα στο αριστερό Γ του Σολογιάννη σημειώνοντας ένα υπέροχο γκολ, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 2-0. Στο υπόλοιπο διάστημα ο Α. Ο. Α. προσπάθησε με αντεπιθέσεις να σημειώσει τρίτο γκολ, έχασε άλλες τρεις ευκαιρίες με τον Σεϊντόπουλο και τον Κηρύκο, ενώ η Δροσιά είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι με τον Μεταξά στο 69ο λεπτό.
Ήταν μια δίκαιη νίκη του Α. Ο. Αυλωναρίου που δείχνει ότι γίνεται ακόμη καλύτερος. Απομένουν δύο αγωνιστικές για να τελειώσει ο πρώτος γύρος στις οποίες αντιμετωπίζει την Προποντίδα εκτός έδρας και την Ιστιαία στο Αυλωνάρι. Την καλύτερη παρουσία στον Α΄ γύρο την είχε την περίοδο 2007-08 με 26 βαθμούς αλλά με 17 ομάδες στο πρωτάθλημα. Την επόμενη χρονιά, 2008-09 είχε τερματίσει 4ος με 23 βαθμούς. Μπορεί φέτος να σπάσει το ρεκόρ!!!
Έπαιξαν: Κεφάλας, Bah, Κηρύκος(89΄Μπρεγκανάκου), Καραμπίνης, Φρυγανάς, Μακρής, Σεϊντόπουλος(85΄Αϊδίνης), Τσαπέρος(61΄Μαραγκός), Κοτρόζος, Τσαλιαγκός Γ. Ν., Βασιλείου.

Το πρωτάθλημα διακόπτεται λόγω των εορτών και ξαναρχίζει το Σάββατο 5 Ιανουαρίου με το Αυλωνάρι να αγωνίζεται εκτός έδρας με την Προποντίδα.

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

ΝΙΚΗ ΜΕ 3-0 ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ



Είναι γεγονός ότι το πάθημα έγινε μάθημα. Η ήττα με 3-0 από την Ερέτρια "ξύπνησε" όλους στην ομάδα με αποτέλεσμα να αλλάξουν πολλά μέσα σε τρεις ημέρες. Διοίκηση, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές συζήτησαν μεταξύ τους, δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις, λύθηκαν κάποιες παρεξηγήσεις και προτάθηκε το καλό της ομάδας από όλους. Έτσι την Τετάρτη με πάθος και αποφασιστικότητα οι παίκτες του Α. Ο. Α. μπήκαν στο γήπεδο για να νικήσουν! Πραγματοποίησαν την καλύτερη φετινή εμφάνιση και νίκησαν έναν σπουδαίο αντίπαλο με 3-0! Ο Ολυμπιακός Χαλκίδας προερχόταν από μεγάλη νίκη μέσα στην Τριάδα με 1-3, αλλά και πολύ καλή συγκομιδή βαθμών αφού με τους 22 που έχει είναι στην 4η θέση του πρωταθλήματος.
Η καλή μέρα φάνηκε από την αρχή αφού μόλις στο 6ο λεπτό, ο Παντελής Κοτρόζος με διαγώνιο σουτ στην αριστερή γωνία του τέρματος, μετά από έξοχη πάσα του Βασιλείου, άνοιξε το σκορ. Στο 21ο λεπτό, ο Φρυγανάς με απευθείας κτύπημα φάουλ και αφού η μπάλα βρήκε και στο τοίχος έκανε το 2-0. Ο Ολυμπιακός απείλησε στο 33ο λεπτό, όταν το σουτ του Τζαφέρου εξουδετέρωσε ο Κεφάλας. Στο 41ο λεπτό, ο Κοτρόζος ανατράπηκε στην περιοχή από τον Σπυρόπουλο και ο διαιτητής καταλόγισε αμέσως το πέναλτι. Ο ίδιος παίκτης με εξαιρετικό κτύπημα έκανε το 3-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο το Αυλωνάρι κάνοντας συντήρηση δυνάμεων, λόγω και του δύσκολου αγώνα που έχει την επόμενη Κυριακή με την Δροσιά, κράτησε το σκορ χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. Ο Ολυμπιακός ουσιαστικά πίεσε από το 60ο λεπτό μέχρι 75ο, δημιούργησε τρεις ευκαιρίες δεν κατάφερε όμως να μπει στο παιχνίδι. Στο 60ο λεπτό, ο Βεζυρτζόγλου σούταρε πάνω στους αμυντικούς και η μπάλα κατέληξε κόρνερ. Στο 66ο λεπτό, ανάποδο ψαλίδι του Μπαϊμπάκη κατέληξε άουτ. Στο 74ο λεπτό, ο Τζάβρας επιχείρησε πολύ καλό σουτ που έδιωξε σε κόρνερ ο Κεφάλας. Ο Α. Ο. Αυλωναρίου απάντησε στο 81ο λεπτό, όταν το απ ευθείας κτύπημα φάουλ του Σεϊντόπουλου βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ.
Το Αυλωνάρι απέδειξε ότι δεν βρίσκεται τυχαία στην 5η θέση της βαθμολογίας. Διαθέτει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και μπορεί να πάει ψηλότερα αρκεί να κάνουν αυτό που έκαναν και χθες.
Η σύνθεση του Α. Ο. Α: Κεφάλας, Bah(65΄Αϊδίνης), Κηρύκος, Καραμπίνης, Φρυγανάς, Μακρής, Σεϊντόπουλος, Τσαπέρος, Κοτρόζος, Τσαλιαγκός Γ. του Ν.(82΄Γεωργικόπουλος), Βασιλείου(84΄Τσαλιαγκός Γ. του Σ.).
Οι ποδοσφαιριστές του Α. Ο. Α. αγωνίσθηκαν με μαύρο περιβραχιόνιο ενώ κρατήθηκε και ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των Νίκου Κούκη και Νίκου Ποθητάκη!

Την Κυριακή ο Α. Ο. Αυλωναρίου υποδέχεται στο γήπεδο "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ" την Δροσιά.

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 3 Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου στις 3 μετά το μεσημέρι, στο Αυλωνάρι, θα διεξαχθεί ο αγώνας ανάμεσα στον Α. Ο. Αυλωναρίου και τον Ολυμπιακό Χαλκίδας, που είχε αναβληθεί λόγω του θανάτου του ιδρυτή της ομάδας ΝΙΚΟΥ ΚΟΥΚΗ. Οι ποδοσφαιριστές του Αυλωναρίου θα φορέσουν μαύρο περιβραχιόνιο ενώ θα τηρηθεί και ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Νίκου Κούκη αλλά και του Νίκου Ποθητάκη που έφυγαν πρόσφατα από τη ζωή.
Ο αγώνας παρουσιάζει αρκετό ενδιαφέρον καθώς ο Ολυμπιακός Χαλκίδας έχει κάνει εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας με 22 βαθμούς! Το Αυλωνάρι είναι στην 6η θέση με 17 βαθμούς. Πέρσι και οι δύο ομάδες τέτοια εποχή κινδύνευαν με υποβιβασμό καθώς βρίσκονταν στις τελευταίες θέσεις!!
Αύριο στις 3 στο γήπεδο "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ" να στηρίξουμε την ομάδα μας αλλά και να τιμήσουμε αυτούς που σε δύσκολες εποχές την δημιούργησαν και την άφησαν σε μας τους νεότερους για να την διατηρήσουμε στο μέλλον!!! 

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΕΤΡΙΑ

Την ήττα και μάλιστα με 3-0 γνώρισε το Σάββατο, στην Ερέτρια ο Α. Ο. Αυλωναρίου. Χωρίς να παίξει καλό ποδόσφαιρο και με λάθη στην άμυνα, παραδόθηκε στις ορέξεις του Σταματάκου, που σημείωσε και τα τρία γκολ των γηπεδούχων. Ο ποδοσφαιριστής της Ερέτριας έκανε ότι ήθελε στο γήπεδο και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι μόνος του νίκησε το Αυλωνάρι.
Η κακή μέρα φάνηκε νωρίς μόλις στο 2ο λεπτό, όταν ο Σταματάκος ξέφυγε από την άμυνα και με διαγώνιο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κεφάλα κάνοντας το 1-0. Στο 12ο λεπτό ο Κεφάλας εξουδετέρωσε σουτ του Μπασινά. Το Αυλωνάρι απάντησε στο 29ο λεπτό, όταν ο Φρυγανάς εκτέλεσε φάουλ και ο Βογιατζής με κεφαλιά έστειλε την μπάλα ελάχιστα έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι. Το ημίχρονο έκλεισε με τον Σταματάκο να χάνει μοναδική ευκαιρία όταν πάλι ξέφυγε από τους αμυντικούς και σούταρε άουτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο με την είσοδο του Σεϊντόπουλου και του Βασιλείου στον αγώνα το Αυλωνάρι πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων, πίεσε για την ισοφάριση, άφησε κενά όμως στην άμυνα τα οποία εκμεταλλεύτηκε ο "δαιμόνιος" παίκτης της Ερέτριας και σημείωσε άλλα δύο γκολ. Πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό της επανάληψης ο Σταματάκος αναγκάζει τον Κεφάλα σε εντυπωσιακή απόκρουση. Στο 50ο λεπτό, ο Κοτρόζος κάνει καλή προσπάθεια από δεξιά, γυρίζει την μπάλα στην περιοχή και ο Βογιατζής προλαβαίνει τον τερματοφύλακα το πλασέ όμως φεύγει άουτ. Στο 75ο λεπτό, ο Κεφάλας διώχνει με τα πόδια τελευταία στιγμή το σουτ του Σταματάκου κάτι που δεν έγινε 2 λεπτά αργότερα, όταν ο επιθετικός της Ερέτριας βγήκε στην αντεπίθεση και έκανε το 2-0. Το σκορ έκλεισε στο 80ο λεπτό, με τον ίδιο παίκτη ανενόχλητο να σουτάρει και να διαμορφώνει το τελικό 3-0. Ένα σουτ του Βογιατζή στο 85ο λεπτό πάνω στον αντίπαλο τερματοφύλακα ήταν η τελευταία φάση του αγώνα.
Το γεγονός και μόνο ότι δεν καταφέραμε να σταματήσουμε ένα παίκτη δείχνει την κακή αμυντική λειτουργία της ομάδας. Ας ελπίσουμε ότι ήταν μια κακή παρένθεση και το πάθημα θα γίνει μάθημα!
Η σύνθεση του Α. Ο. Α.: Κεφάλας, Bah, Κηρύκος(60΄Βασιλείου), Καραμπίνης(82΄Τσαπέρος), Φρυγανάς, Λαθουράς(52΄Σεϊντόπουλος), Μακρής, Τσαλιαγκός Γ. του Ν., Βογιατζής, Κοτρόζος, Χριστιδουλόπουλος.
Την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου ο Α. Ο. Αυλωναρίου υποδέχεται στο "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ" στις 3 το απόγεμα τον Ολυμπιακό Χαλκίδας. Ο αγώνας είχε αναβληθεί λόγω του θανάτου του ιδρυτή της ομάδας ΝΙΚΟΥ ΚΟΥΚΗ.

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

ΣΤΗΝ ΕΡΕΤΡΙΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΑΟΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

Σε μια δυνατή έδρα όπως είναι αυτή του ιστορικού Απόλλωνα Ερέτριας, παίζει αύριο Σάββατο στις 3 το μεσημέρι, ο Α. Ο. Αυλωναρίου. Το παιχνίδι είναι αρκετά δύσκολο καθώς ο Απόλλωνας διαθέτει αξιόμαχο σύνολο, έχει 14 βαθμούς, τρεις λιγότερους από την ομάδα μας και θα παλέψει οπωσδήποτε για τη νίκη. Το καλοκαίρι σε φιλικό αγώνα είχε νικήσει με 3-0.
Στο Αυλωνάρι επιστρέφει ο Τσαλιαγκός που είχε τιμωρηθεί με δύο αγωνιστικές, ενώ υπάρχει και ανεβασμένη ψυχολογία μετά την καλή εμφάνιση στους Ωρεούς. Η ομάδα βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας με 17 βαθμούς και εκτός έδρας έχει σημειώσει 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα.
Ο Α. Ο. Αυλωναρίου καλεί τους φίλους της ομάδας να σταθούν στο πλευρό της και να την στηρίξουν σε αυτή την καλή πορεία που πραγματοποιεί φέτος. Άλλωστε η Ερέτρια είναι κοντά!!

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΩΡΕΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΝΙΚΗ!

Με ένα βαθμό έφυγε ο Α. Ο. Αυλωναρίου χθες το απόγευμα από τους Ωρεούς, σε μια έδρα που είχε μόνο ήττες στα τρία προηγούμενα παιχνίδια. Θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη αν οι παίκτες ήταν πιο εύστοχοι στην τελική προσπάθεια. Τελικά ο δείκτης του σκορ έμεινε στο 1-1.
Το Αυλωνάρι μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και στο πρώτο 20λεπτο κυριάρχησε απόλυτα. Στο 12ο λεπτό, ο Λαθουράς ανατράπηκε στην περιοχή από αντίπαλο αμυντικό αλλά ο διαιτητής αρνήθηκε το πέναλτι. Στο 16ο λεπτό, ο Μακρής βρέθηκε μόνος απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα που πρόλαβε και έδιωξε το δυνατό σουτ. Στο 19ο λεπτό, ο Χριστοδουλόπουλος ανατράπηκε στην περιοχή και ο διαιτητής αυτή τη φορά έδειξε το σημείο του πέναλτι. Ο Φρυγανάς εκτέλεσε εύστοχα και έκανε το 0-1. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου οι Ωρεοί είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, πίεσαν για την ισοφάριση, έχασαν δύο καλές ευκαιρίες και έκαναν το 1-1 στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων. Συγκεκριμένα ο Πάτσης και ο Δημουλάκης στο 31ο και 37ο λεπτό αντίστοιχα, από καλή θέση σούταραν άουτ. Ότι δεν κατάφεραν σε αυτό το διάστημα το πέτυχαν στο 5ο λεπτό της υπερβολικής καθυστέρησης που κράτησε ο διαιτητής με φάουλ που εκτέλεσε ο Μούστος και προβολή του Ιωσήφ που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Στο δεύτερο ημίχρονο το Αυλωνάρι ήταν καλύτερο και όσο πέρναγε ο χρόνος πίεζε περισσότερο για το γκολ της νίκης. Δημιούργησε κλασικές ευκαιρίες ενώ οι Ωρεοί προσπάθησαν με αντεπιθέσεις να επιτύχουν κάτι καλό. Στο 50ο λεπτό, ο Μούστος από πλάγια δεξιά έξω από την περιοχή έπιασε καλό σουτ που έφυγε άουτ. 
Στη συνέχεια και για τριάντα λεπτά ο Α. Ο. Αυλωναρίου έκλεισε τους Ωρεούς στα καρέ τους. Στο 61ο λεπτό,  χάνει την καλύτερη ευκαιρία όταν ο Καραμπίνης με κεφαλιά μετά από φάουλ του Σεϊντόπουλου στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ. Τρία λεπτά αργότερα ο Βασιλείου περνά όποιον βρίσκει μπροστά του μπαίνει στην περιοχή από αριστερά και κόβεται τελευταία στιγμή από αμυντικό πριν σουτάρει. Στο 74ο λεπτό, ο Κοτρόζος εκτελεί φάουλ λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι και τέσσερα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης αστοχεί από ευνοϊκή θέση μετά από πάσα του Bah. Οι Ωρεοί απάντησαν στο 86ο λεπτό, με ένα καταπληκτικό σουτ του Μούστου λίγο κάτω από την μεσαία γραμμή που έδιωξε σε κόρνερ ο Κεφάλας.
Ήταν η καλύτερη εμφάνιση που έχει πραγματοποιήσει ο Α. Ο. Αυλωναρίου στους Ωρεούς μέχρι σήμερα, σε μια σκληρή έδρα και είναι κρίμα που δεν νίκησε. Πάντως και ο βαθμός της ισοπαλίας είναι θετικός.
Έπαιξαν: Κεφάλας, Μαραγκός, Bah, Καραμπίνης, Φρυγανάς, Χριστοδουλόπουλος, Σεϊντόπουλος, Λαθουράς(72΄Κηρύκος), Μακρής(85΄Αϊδίνης), Κοτρόζος(89΄Γεωργικόπουλος), Βασιλείου.

Το επόμενο Σάββατο ο Α. Ο. Αυλωναρίου παίζει εκτός έδρας με τον Απόλλωνα Ερέτριας.

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΑΣ ΠΡΟΕΔΡΕ!


ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΦΤΩΧΟΙ: 
                …έφυγε ο Μπάρμπα-Νίκος μας!
Μεγάλη απώλεια για την αθλητική και όχι μόνο οικογένεια του Αυλωναρίου, αποτελεί ο χαμός του Νίκου Κούκη, ο οποίος έφυγε το Σάββατο από τη ζωή σε ηλικία 84 ετών.
Ο Νίκος Κούκης, ίδρυσε επίσημα την ομάδα του Αυλωναρίου το 1957 και ήταν το πρώτο σωματείο που αναγνωρίστηκε σε όλη τη Νότια Εύβοια.
Ο εκλιπών γεννήθηκε το 1928 στο Αυλωνάρι και στα τέλη της δεκαετίας του '30 σπούδαζε στην Αθήνα, όπου και αγωνιζόταν παράλληλα στους νέους του Εθνικού Πειραιώς, καθώς η αγάπη του για το ποδόσφαιρο ήταν μεγάλη.
Όταν ξέσπασε ο πόλεμος επέστρεψε στην Χαλκίδα, όπου συνέχισε το Γυμνάσιο, συμμαθητής του αείμνηστου πολύ σπουδαίου ποδοσφαιριστή και διαιτητή Γιάννη Αδαμάκη και το 1946, μετά τον θάνατο του πατέρα του, γύρισε στο Αυλωνάρι, όπου ανέλαβε και την οικογενειακή επιχείρηση.
Από το 1955 και μετά άρχισε να οργανώνει τους νέους της περιοχής με στόχο την ίδρυση ποδοσφαιρικής ομάδας στο Αυλωνάρι. Ο σκοπός του επιτεύχθηκε το 1957, όταν η ομάδα αναγνωρίστηκε επίσημα.

Ήταν ο αδιαμφισβήτητος πρόεδρος του Α.Ο Αυλωναρίου, για μια 20ετία (και πλέον έως το 1979), όταν παρέδωσε την σκυτάλη σε νεώτερους για να έλθει, αργότερα, ο ανιψιός του Σπύρος Παππάς και ν’ αναλάβει την ηγεσία της ιστορικής ομάδας, χωρίς όμως να φύγει ΠΟΤΕ μακριά από το λατρεμένο του δημιούργημα, ακόμα και όταν αντιμετώπιζε τα γνωστά προβλήματα υγείας ‘’απαιτούσε’’ και ήταν παρών στους αγώνες του ΑΟ Αυλωναρίου, έστω και με βοήθεια!
Κοντά στην ομάδα φυσικά και τα παιδιά του τα οποία είχε ''μπολιάσει'' με την αγάπη για τον ΑΟ Αυλωναρίου...
Επίτιμος πρόεδρος της ομάδας του Αυλωναρίου, ενώ το όνομά του έχει δοθεί στο γήπεδο του Αυλωναρίου, για το οποίο αγωνίστηκε και κατάφερε να υλοποιήσει την κατασκευή του. Μάλιστα ήταν ένας από τους ελάχιστους  ‘’εν ζωή’’ των οποίων το όνομα έχει δοθεί σε αθλητικό χώρο.
Παράλληλα, τιμήθηκε από την ΕΠΣΕ ως ο άνθρωπος που εργάστηκε ακούραστα για τον αθλητισμό, χωρίς να έχει δημιουργήσει ποτέ το παραμικρό πρόβλημα με διαιτητές, παράγοντες ή αθλητές.
Ο Νίκος Κούκης διετέλεσε και πρόεδρος της Κοινότητας Αυλωναρίου, με την θητεία του να θεωρείται απόλυτα επιτυχημένη, αφού κατάφερε να παραδώσει σπουδαίο έργο σε χαλεπούς καιρούς και να βοηθήσει ουσιαστικά τους συμπολίτες του….
Παράλληλα, υπήρξε άριστος οικογενειάρχης και επαγγελματίας. Απέκτησε έξι παιδιά (4 γιους και 2 κόρες).
Μέχρι το τέλος της ζωής του ο Νίκος Κούκης απολάμβανε την αγάπη και τον σεβασμό του κοινωνικού περίγυρου, αλλά και όλης της ποδοσφαιρικής οικογένειας σε ολόκληρη την Εύβοια.
Το Σάββατο, σε ηλικιά 84 ετών έφυγε από τη ζωή, και η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στην κοινωνία του Αυλωναρίου και της Εύβοιας γενικότερα.
Η κηδεία του γίνεται στις 3:30' το μεσημέρι της Κυριακής στο Αυλωνάρι, ενώ η ομάδα του Αυλωναρίου ζήτησε από την ΕΠΣΕ να αναβληθεί ο αγώνας της ομάδας, προκειμένου να παραστούν όλοι στην κηδεία του ιδρυτή της.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ από τον 965fm & το ''Δυνατά-Αθλητικά''

Ο Υπεύθυνος του Αθλητικού Τμήματος του 965 fm του Σταθμού των Εργαζομένων, Νίκος Παπανταζής και η ομάδα του ΔΥΝΑΤΑ & ΑΘΛΗΤΙΚΑ (www.dinataathlitika.gr), 
  

 εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια, 
στην ποδοσφαιρική οικογένεια του ΑΟ Αυλωναρίου και στους οικείους του αλησμόνητου Προέδρου ΝΙΚΟΥ ΚΟΥΚΗ, που δυστυχώς από σήμερα δεν είναι πιά κοντά μας. 
Η Αθλητική Εύβοια σίγουρα είναι φτωχότερη, με την απώλεια, του ανθρώπου-σύμβολο, του γνήσιου και άδολου παράγοντα, του ΑΝΘΡΩΠΟΥ Νίκου Κούκη.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα του αγαπημένου του χωριού που τον αναπαύει.
Ο Υπεύθυνος του Αθλητικού Τμήματος του 965 fm, Νίκος Παπανταζής
Οι Συνεργάτες του ΔΥΝΑΤΑ-ΑΘΛΗΤΙΚΑ:
Μανώλης Βέττας, Βασίλης Χατζής, Γιώργος Καλίτσας,  Χρήστος Κουνάβης, Αποστόλης Αποστολίδης, Χρήστος Σεφερλής, Γιώργος Σέμπος, Κώστας Μυλωνάς, Γιώργος Μανάρης, Γιάννης Ροκάκης, Γιώργος Κουσερής, Παναγ. Αναγνώστου, Κώστας Παλαμίδης.

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥ Α. Ο. ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ

Πριν από λίγη ώρα έφυγε από τη ζωή, ο ιδρυτής και επί σειρά ετών πρόεδρος, του Α. Ο. Αυλωναρίου, ο ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ. Ακολούθησε στο ταξίδι τον αντιπρόεδρο Νίκο Ποθητάκη! Μεγάλο το πένθος για την οικογένεια του Α. Ο. Αυλωναρίου, που μέσα σε μια εβδομάδα έχασε δύο σημαντικές προσωπικότητες.

ΑΙΩΝΙΑ  Η  ΜΝΗΜΗ