.........

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: ΚΑΣΤΕΛΛΑ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 1-1.

Μια εντελώς διαφορετική εικόνα στα εκτός έδρας παιχνίδια, σε σχέση με την περσινή χρονιά, παρουσιάζει ο Α. Ο. Αυλωναρίου  αφού έχει σημειώσει 1 νίκη και 3 ισοπαλίες σε 6 αγώνες. Στον πρώτο γύρο πέρσι είχε μόνο 1 ισοπαλία και 6 ήττες. Θα μπορούσε να είχε ακόμη περισσότερους βαθμούς αφού και στις 3 ισοπαλίες έφυγε από το γήπεδο με την πίκρα ότι μπορούσε και την νίκη αφού από ατομικά λάθη και αστοχία δεν τα κατάφερε!
Την Κυριακή έφερε ισοπαλία 1-1 μέσα στην Καστέλλα, που μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν δεύτερη στο πρωτάθλημα. Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο με την Καστέλλα να σημειώνει γκολ από λάθος στην άμυνα ενώ στο δεύτερο το Αυλωνάρι είχε τον πλήρη έλεγχο. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 21ο λεπτό, όταν ο Δημάς έδιωξε την μπάλα σε σέντρα του Μαντά προς την περιοχή του Πετράκη και ο Ζήσης που βρέθηκε στην πορεία της με σουτ έκανε το 1-0. Ο Α. Ο. Αυλωναρίου στη συνέχεια πίεσε για την ισοφάριση και έχασε ευκαιρίες αλλά το αποτέλεσμα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. 
Στην επανάληψη το Αυλωνάρι πίεσε ασφυκτικά την ομάδα της Καστέλλας που είχε εντελώς παθητικό ρόλο. Μάλιστα από το 60ο λεπτό οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες αφού αποβλήθηκε ο Μαντάς που κτύπησε εκτός φάσης τον Πόγκα. Στο 65ο λεπτό, ο Πόγκας με κεφαλιά μετά από σέντρα του Δημά έστειλε την μπάλα άουτ σε κενή εστία. Στο 80ο λεπτό, ο Δημάς  με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή έκανε το 1-1. Στο τελευταίο δεκάλεπτο η πίεση των φιλοξενουμένων ήταν έντονη για το δεύτερο γκολ όμως οι γηπεδούχοι παγώνοντας το ρυθμό κατάφεραν να κρατήσουν την ισοπαλία.
Τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία εκτός έδρας για τον Α. Ο. Αυλωναρίου που έφθασε τους 16 βαθμούς σε 11 αγώνες και ισοβαθμεί στην 8η θέση με τον Ταμυναϊκό, την Δροσιά και την Μακρυκάπα. Μεταξύ των 20 βαθμών που είναι ο δεύτερος και των 16, βρίσκονται 10 ομάδες και ο πίνακας της βαθμολογίας αλλάζει κάθε Σαββατοκύριακο ανάλογα με τα αποτελέσματα. Η Χαλκίδα έχει ξεχωρίσει αφού είναι στην κορυφή με 29 βαθμούς.
Η ομάδα μας αγωνίστηκε με αρκετές απουσίες αφού για διάφορους λόγους έλειψαν οι Βογιατζής, Βασιλείου, Φραγγής ενώ στο ημίχρονο αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού ο Μακρής.  
Η σύνθεση του Α. Ο. Α: Πετράκης, Μαρούλης, Μπρεγκανάκου(73΄Σαμαράς), Καραμπίνης, Φρυγανάς, Πόγκας, Δημάς(89΄Παππάς), Μακρής(46΄Μακρυνικόλας), Κοτρόζος Π., Ηλίας, Τζελίλι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: