.........

Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑΚΗ

Θετικό αποτέλεσμα σε μια δυνατή έδρα έφερε την προηγούμενη Κυριακή ο Α. Ο. Αυλωναρίου. Η ομάδα μας έπαιξε καλό ποδόσφαιρο στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και θα μπορούσε να πάρει και την νίκη. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο προπονητής της Αρτάκης, Δημήτρης Λύκος, στις δηλώσεις του στο ραδιόφωνο είπε ότι η ομάδα του πήρε ισοπαλία από το Αυλωνάρι. 
Η Αρτάκη έχασε την πρώτη ευκαιρία του αγώνα στο 4ο λεπτό, όταν το σουτ του Χρυσού κατέληξε άουτ. Στο 14ο λεπτό, ο Πναγιώτης Ηλίας βρέθηκε τετ α τετ με τον Ευαγγελινό αλλά το σουτ που επιχείρησε βρήκε στο πρόσωπο τον αντίπαλο τερματοφύλακα που έμεινε για 5 λεπτά στο έδαφος. Ευτυχώς ο ποδοσφαιριστής της Αρτάκης συνήλθε και συνέχισε τον αγώνα. Οι γηπεδούχοι είχαν ένα εξαιρετικό τρίλεπτο μεταξύ 29΄ και 32΄ όπου ο Πετράκης εξουδετέρωσε δυο πολύ καλές κεφαλιές των αντίπαλων επιθετικών. Στο 37ο λεπτό, άνοιξε το σκορ για το Αυλωνάρι. Ο Βογιατζής έκανε πολύ καλή πάσα στον Ηλία που βγήκε μόνος του απέναντι στον Ευαγγελινό και με συρτό σουτ σημείωσε το 0-1. Στο 41ο λεπτό, η Αρτάκη κέρδισε πεναλτι σε χέρι του Μακρή στην περιοχή και ο Μακαντάσης με εύστοχο κτύπημα ισοφάρισε.
Γιάννης Βογιατζής και Παναγιώτης Ηλίαςαπό τους πρωταγωνιστές του αγώνα
Στο δεύτερο ημίχρονο το Αυλωνάρι ξανακτύπησε στο 53ο λεπτό. Ο Παντελής Κοτρόζος έβγαλε υπέροχη πάσα στον Παναγιώτη Ηλία που βρέθηκε για τρίτη φορά μόνος απέναντι στον Ευαγγελινό και με ωραίο πλασέ έκανε το 1-2. Όμως και πάλι η Αρτάκη απάντησε γρήγορα και στο 58ο λεπτό ο Χρυσός εκμεταλλεύτηκε αδράνεια της άμυνας του Αυλωναρίου και με σουτ ισοφάρισε σε 2-2. Στην συνέχεια του αγώνα η Αρτάκη είχε την κατοχή της μπάλας χωρίς να απειλήσει ουσιαστικά την άμυνα του Αυλωναρίου, ενώ η ομάδα μας στις αντεπιθέσεις ήταν περισσότερο επικίνδυνη. Τελευταία φάση του αγώνα στο 90ο λεπτό, όταν ο Δημάς βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στην μεγάλη περιοχή αλλά αντί για σουτ έκανε σέντρα που έδιωξαν οι αμυντικοί.

Ο Α. Ο. Αυλωναρίου παραμένει για έκτη συνεχόμενη αγωνιστική αήττητος παίζοντας μάλιστα αρκετά δύσκολα παιχνίδια. Την επόμενη Κυριακή έχει ακόμη μια δύσκολη αποστολή στην Καστέλα, ομάδα έκπληξη του πρωταθλήματος, που βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.
Η σύνθεση του Α. Ο. Α: Πετράκης, Μαρούλης, Φραγγής(90΄Μακρυνικόλας), Καραμπίνης, Φρυγανάς, Βασιλείου, Κοτρόζος(83΄Τζελίλι), Μακρής, Βογιατζής, Ηλίας(77΄Πόγκας), Δημάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: