.........

Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Πολύ μεγάλη νίκη της ομάδας μας!


Πιστοποιώντας την αγωνιστική της άνοδο η ομάδα του ΑΟ Αυλωναρίου, πέτυχε μια ακόμα σπουδαία νίκη, που τον ανέβασε βαθμολογικά, αλλά και ψυχολογικά, καθώς έγινε απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του φετινού πρωταθλήματος.
Το παιχνίδι κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον, των αρκετών θεατών που το παρακολούθησαν, καθώς οι δύο αντίπαλοι, έπαιξαν ανοιχτό ποδόσφαιρο, με δυνατές μονομαχίες, όμως καθαρό και χωρίς αντιαθλητικές ενέργειες, χωρίς σκοπιμότητες και με πολλές καλές και ενδιαφέρουσες φάσεις.

Στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, οι ‘’ερυθρόλευκοι’’, πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων και προσπάθησαν να πιέσουν τους γηπεδούχους, όμως οι παίκτες του Αυλωναρίου, αντέδρασαν σωστά στον αμυντικό τομέα…
Με την πρόοδο του παιχνιδιού οι παίκτες του Βαγγ. Τόγια, ισορρόπησαν το παιχνίδι και πέρασαν στην επίθεση, απειλώντας την εστία του Γκόγκου, μια πίεση που απέφερε και το μοναδικό γκολ το οποίο έκρινε τον αγώνα τελικά…
Το παιχνίδι μετά το γκολ πήρε ‘’φωτιά’’ καθώς οι φιλοξενούμενοι, επεδίωκαν την  ισοφάριση και οι γηπεδούχοι, προστάτευαν το 1-0, ψάχνοντας όμως και για το 2ο γκολ, για να σιγουρευτούν…!
Στο β’ μέρος ο ρυθμός του παιχνιδιού έγινε ακόμα πιο γρήγορος, οι ‘’ερυθρόλευκοι’’ είχαν τον έλεγχο όμως, οι γηπεδούχοι αντιδρούσαν πολύ καλά αμυντικά και απειλούσαν με επικίνδυνες αντεπιθέσεις.
Ειδικά στο τελευταίο 15λεπτο, οι παίκτες του Ολυμπιακού Χ. πίεσαν ασφυκτικά, χωρίς όμως να μπορούν να φτάσουν σε απόσταση βολή από την εστία του Αυλωναρίου, αλλά και όταν μια-δυό φορές έφτασαν εκεί ήταν κέρβερος κάτω από τα δοκάρια του ο κήπερ των ‘’κιτρινόμαυρων’’ Πετράκης!
Έτσι το σφύριγμα της λήξης βρήκε θριαμβευτές, και να πανηγυρίζουν δίκαια, τους παίκτες του Βαγγ. Τόγια!
***ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ & ΤΟ ΓΚΟΛ:
  • 11’ από πλάγια θέση και στη γωνία της μεγάλης περιοχής, ο Μεταξάς, πιάνει δυνατό σουτ και η μπάλα φεύγει λίγο άουτ από το δεξιό κάθετο δοκάρι του Πετράκη…
  • 18’ σέντρα του Φραγκή από αριστερά, η μπάλα έρχεται στον Δημά από την απέναντι πλευρά και μεταξύ μεγάλης και μικρής περιοχής, τετ-α-τετ, ο νεαρός πιάνει δυνατό σουτ, για ν’ αποκρούσει εκπληκτικά σε κόρνερ ο Γκόγκος…!
  • 25’ ΓΚΟΟΟΛ! 1-0, φάουλ του Ηλία λίγο πάνω από την μεσαία γραμμή, από αριστερά και κοντά στην γραμμή του πλαγίου, η μπάλα πάει στον Μαρούλη που κάνει αμέσως σέντρα στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας, εκεί ο προωθημένος, Καραμπίνης, πηδά πολύ ψηλά και με ασύλληπτη κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίκτυα του ανήμπορου ν’ αντιδράσει Γκόγκου…!
  • 35’ σέντρα του Π. Δ. Σκριβάνου, μέσα στην περιοχή, ο Μαστροκώστας πιάνει δυνατή κεφαλιά, άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι!
  • 37’ο Π.Δ. Σκριβάνος, μπαίνει μόνος στην περιοχή, για να βγεί και να πέσει στα πόδια του, έξοχα ο Πετράκης και να σώσει την ομάδα του, από περιπέτειες!
  • 46’ φαρμακερή σέντρα του Φραγκή, παράλληλη προς το τέρμα, ο Κοτρόζος στο ύψος της μικρής περιοχής, δεν καταφέρνει να  πλασάρει , η μπάλα στην απέναντι πλευρά, όπου ο Βασιλείου επιχειρεί νέα σέντρα και ο Βογιατζής, εξ’ επαφής, πιάνει κεφαλιά λίγο άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Γκόγκου…
  • 60’ σλάλομ του Δημά από δεξιά, θαυμάσια σέντρα και από καλή θέση ο Βαγιατζής, δεν μπορεί να σκοράρει…
  • 70’ σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ ο Π.Λ. Σκριβάνος δεν μπορεί να νικήσει τον Πετράκη, που πέφτει στα πόδια του και αποκρούει…
Πολύ καλή η διαιτησία του Βαλάντη Βρακά, σ’ ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, και των συνεργατών του, Γιάννη Περιβολάρη και Βασ. Τακόπουλου. Απόλυτα δικαιολογημένη η 9λεπτη καθυστέρηση, που κρατήθηκε. Πριν την έναρξη του β’ ημιχρόνου, κρατήθηκε 1’ σιγή, στην μνήμη του άτυχου, Γιάννη Συκιώτη.
ΑΥΛΩΝΑΡΙ (Βαγγέλης Τόγιας): Πετράκης, Μαρούλης, Φραγκής (90’+ Μακρυνικόλας), Καραμπίνης, Φρυγανάς, Βασιλείου, Δημάς, Μακρής, Βογιατζής, Ηλίας (80’ Πόγκας), Κοτρόζος Π. (72’ Τζελίλης).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Χ. (Βασ. Ιωαννίδης-Βασ. Τσιμιχόδημος): Γκόγκος, Ι. Μεταξάς, Αγγελάτος (65’ Τσάκουλης), Τσολάκος, Κάρο, Άλντο, Ευσταθίου, Μαστροκώστας, Π.Λ. Σκριβάνος, Π.Δ. Σκριβάνος, Παπαδέδες.
***ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ από τον ΑΓΩΝΑ:























































Δεν υπάρχουν σχόλια: