.........

Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

ΠΑΛΕΨΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ: ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 2-0


Την ήττα μετά από οκτώ αγωνιστικές γνώρισε ο Α. Ο. Αυλωναρίου στην Χαλκίδα. Σε ένα παιχνίδι που έπαιξε πολύ καλά και δέχθηκε τα θετικά σχόλια όσων ήταν στο γήπεδο, ηττήθηκε με 2-0 από τον πρωτοπόρο και επίδοξο πρωταθλητή, Α. Ο. Χαλκίς. Δέχθηκε το πρώτο γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και το δεύτερο σε αντεπίθεση προς το τέλος του αγώνα.


Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλές φάσεις καθώς η καλά οργανωμένη άμυνα της ομάδας μας κράτησε μακριά από την εστία του Πετράκη τους γηπεδούχους. Στην πρώτη ουσιαστική φάση της Χαλκίδας στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τσεκούρας με σουτ από την μεγάλη περιοχή έκανε το 1-0. 


Στο δεύτερο ημίχρονο το Αυλωνάρι είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και πίεσε για την ισοφάριση. Στο 54ο λεπτό, ο Δημάς έχασε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν βρέθηκε μόνος του απέναντι στον τερματοφύλακα της Χαλκίδας που μπλόκαρε το σουτ. Στο 81ο λεπτό, ο Ανέστης σε αντεπίθεση σημείωσε το 2-0.

Με την νίκη αυτή ο Α. Ο. Χαλκίς βρίσκεται στην πρώτη θέση με 7 βαθμούς διαφορά από την δεύτερη Αρτάκη κατακτώντας έτσι και τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα. Υπολείπονται δύο αγωνιστικές για το τέλος του πρώτου γύρου και κατά συνέπεια η διαφορά δεν καλύπτεται. Ο Α. Ο. Αυλωναρίου με 19 βαθμούς βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας.
Η σύνθεση του Α.Ο.Α: Πετράκης, Δημάς(70΄Μακρυνικόλας), Μπρεγκανάκου, Καραμπίνης, Μαρούλης, Βασιλείου, Κοτρόζος Π.(83΄Σαμαράς), Μακρής, Πόγκας(62΄Βογιατζής), Ηλίας, Φραγγής.


Δεν υπάρχουν σχόλια: