.........

Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

ΠΑΛΙΚΑΡΙΣΙΑ ΝΙΚΗ: ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ 2-0

Νίκησε η ψυχή της ομάδας την Κυριακή το απόγευμα στον αγώνα με τον Απόλλωνα Ερέτριας. Το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια φέρνει τα θετικά αποτελέσματα. Μπορεί ο Απόλλωνας να είχε την κατοχή της μπάλας αλλά το Αυλωνάρι παίζοντας μυαλωμένα και με πάθος πήρε την νίκη φθάνοντας έτσι της οκτώ αγωνιστικές χωρίς ήττα!
Η προθέρμανση με τις οδηγίες του Γιάννη Κοτρόζου
Η πρώτη φάση του αγώνα ήταν για την ομάδα  μας όταν στο 6ο λεπτό, ο Παντελής Κοτρόζος έκανε σέντρα από αριστερά και ο Τέλης Μακρής από πολύ καλή θέση μέσα στην περιοχή έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 14ο λεπτό ο Τόρα με δυνατό συρτό σουτ έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 18ο λεπτό, σε φάουλ της Ερέτριας από πλάγια δεξιά η μπάλα κτύπησε στον αγκώνα του Παναγιώτη Ηλία στο τείχος και διαιτητής έδωσε πέναλτι. Ο Γιώργος Πετράκης όμως είπε όχι αποκρούοντας την εκτέλεση από τον Τόρα και στην επαναφορά ο Πεπές έστειλε την μπάλα άουτ.  Η φάση αυτή ανέβασε την ψυχολογία των παικτών του Αυλωναρίου που κράτησαν χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία το μηδέν στην άμυνα. Το ημίχρονο τέλειωσε με δύο σουτ από πλευράς των φιλοξενουμένων που κατέληξαν άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Α. Ο. Αυλωναρίου ξεκίνησε καλύτερα από τον Απόλλωνα και στο 48ο λεπτό κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Παντελή Κοτρόζου στην περιοχή. Ο Χάρης Φρυγανάς ευστόχησε από τα έντεκα μέτρα ανοίγοντας το σκορ. Στο 61ο λεπτό, Παντελής Κοτρόζος έβγαλε υπέροχη πάσα στο Τέλη Μακρή στην μεγάλη περιοχή που εύκολα με σουτ έκανε το 2-0. Στην συνέχεια το Αυλωνάρι παίζοντας έξυπνα κράτησε μακριά από την εστία του Πετράκη τους αντιπάλους του και διατήρησε μέχρι το τέλος το αποτέλεσμα. Στο 80ο λεπτό, ο διαιτητής Βρακάς απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Χάρη Φρυγανά για φάουλ που έκανε κοντά στην μεσαία γραμμή εξαντλώντας όλη την αυστηρότητά του. Η φάση αυτή προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες του πάγκου της ομάδα μας με αποτέλεσμα να αποβληθεί και ο προπονητής μας Βαγγέλης Τόγιας! 

Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή, μετά από 6 λεπτά καθυστέρηση, βρήκε τους πάντες στο Αυλωνάρι να πανηγυρίζουν για την μεγάλη νίκη.
Την επόμενη Κυριακή ο Α. Ο. Αυλωναρίου αγωνίζεται στην Χαλκίδα με το πρωτοπόρο της βαθμολογίας Α. Ο. Χαλκίς. Από τον αγώνα αυτό θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Χάρης Φρυγανάς.
Η σύνθεση του Α. Ο. Α: Πετράκης, Μαρούλης, Μπρεγκανάκου, Καραμπίνης, Φρυγανάς, Βασιλείου, Κοτρόζος Π.(76΄Πόγκας), Μακρής(88΄Μακρυνικόλας), Δημάς, Ηλίας, Φραγγής(90΄Σατήρης).

Δεν υπάρχουν σχόλια: