.........

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΛΑΜΠΡΟΥ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ: ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ 0-3

Σε ένα πολύ καλό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το απόγευμα στο γήπεδο "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ" ο διαιτητής Γιώργος Λάμπρου κατάφερε να κλέψει την παράσταση! Στο τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στο Αυλωνάρι και τον Ταμυναϊκό, σε ένα από τα καλύτερα των τελευταίων ετών στο οποίο έγινε και ρεκόρ προσέλευσης φιλάθλων, οι αποφάσεις του άρχοντα του αγώνα έφεραν παράπονα και από τους δύο!
 Στο 5ο λεπτό, ο Ζαχαριάς εκτελεί φάουλ από πλάγια ο επιθετικός του Ταμυναϊκού, Λάμπρου,  πάει προς την μπάλα που καταλήγει στα δίχτυα, ο βοηθός μένει στην θέση του με την σημαία σηκωμένη όμως ο διαιτητής παίρνει την φάση πάνω του δείχνοντας γκολ.
 Λίγα λεπτά αργότερα διαμαρτυρήθηκε ο Ταμυναϊκός όταν σε κεφαλιά του Αγγελάτου η μπάλα κτύπησε στο χέρι του Πέππα μέσα στην περιοχή και ζήτησε πέναλτι...
 Στο 55ο λεπτό, σε σέντρα που έγινε στην περιοχή του Ταμυναϊκού ο Μητακίδης επιχείρησε έξοδο, ο Λάμπρου είδε επιθετικό φάουλ και ακύρωσε το γκολ που σημείωσε ο Φωτιάς για λογαριασμό του Αυλωναρίου....
 Στο 80ο λεπτό, ο τερματοφύλακας του Αυλωναρίου, Κότσαρης σε έξοδο που επιχείρησε έξω από την περιοχή έδιωξε την μπάλα και  στην συνέχεια έπεσε πάνω στον Σίμωση, ο Λάμπρου έδειξε την κόκκινη κάρτα προκαλώντας τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων.
Κατάμεστη η εξέδρα του γηπέδου" ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ"

Ο Ταμυναϊκός κατάφερε να επικρατήσει τελικά με 0-3, εκμεταλλευόμενος και την συγκυρία των αποφάσεων του διαιτητή. Στο 5ο λεπτό, μέτρησε το γκολ του Ζαχαριά με το φάουλ που εκτέλεσε και σημείωσε άλλα δύο γκολ μετά την αποβολή του Κότσαρη. Στο 81ο λεπτό, πάλι με απευθείας κτύπημα φάουλ του Ζαχαριά και στο 84ο λεπτό, σε αντεπίθεση με σουτ του Αγγελάτου.
Οι δύο ομάδες έχασαν αρκετές ευκαιρίες κατά την διάρκεια του αγώνα και θα μπορούσε το σκορ να ήταν διαφορετικό αν οι επιθετικοί ήταν πιο εύστοχοι όπως και οι αποφάσεις του διαιτητή...
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο διαιτητής Λάμπρου είχε πρόβλημα τραυματισμού λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου όταν και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τον γιατρό Γιώργο Ζέρβα και έπαιξε χωλαίνοντας μέχρι και το τέλος του αγώνα!!! 
Ο Α. Ο. Αυλωναρίου είχε και δύο αναγκαστικές αλλαγές καθώς στο 37ο λεπτό, τραυαματίστηκε ο Κοκκάλας και στο 58ο, ο Κόκκος!
Κατά γενική ομολογία το σκορ δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα του αγώνα...

Αυλωνάρι(Βαγ.Ντόβολης):  Κότσαρης, Κόκκος (λ.τ58′ Καρλής), Παππάς, Καρατζάς, Γ. Κοκκάλας (λ.τ37′ Ηλιόπουλος), Καράπας (80′ Κιούσης), Καρλής (68′ Τσαλιαγκός), Μαστροκώστας, Μπράχα, Πέππας, Μανδράκας.

Ταμυναικός(Γιαν.Καρβέλης): Μητακίδης, Δήμου, Λ. Πιλάτης, Κουτσαυλής (76′ Μεταξάς), Βασ. Αναστασίου, Ιδομ. Αναστασίου (88′ Σπυράκης), Λάμπρου (58′ Τόρα), Κούτρας, Σίμωσης, Ζαχαριάς, Δ. Αγγελάτος.
Την επόμενη αγωνιστική ο Α. Ο. Αυλωναρίου αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Αμαρυνθιακό. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: