.........

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019

Στάθηκε καλύτερα αλλά δεν νίκησε ο Α. Ο. Αυλωναρίου: ΑΜΑΡΥΝΘΟΣ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 1-1

Ο Α. Ο. Αυλωναρίου έπαιξε καλύτερα στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, σε ένα κάκιστο αγωνιστικό χώρο, αλλά δεν κατάφερε να φύγει με τους βαθμούς της νίκης! Έχασε αρκετές ευκαιρίες, για άλλη μια φορά, σημείωσε ένα ωραίο γκολ που δεν το χάρηκε αρκετά αφού δέχθηκε την ισοφάριση ένα λεπτό αργότερα με αυτογκόλ. 
Στην τρίτη φετινή τους συνάντηση στο ίδιο γήπεδο οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1-1, ενώ η Αμάρυνθος είχε νικήσει στο κύπελλο με 3-2 πριν δύο εβδομάδες και το Αυλωνάρι με 5-2 σε φιλικό τον Αύγουστο! Στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Α΄ Εύβοιας έχουν συναντηθεί άλλες δύο φορές, την περίοδο 2007-08 το παιχνίδι έληξε 1-1 και το 2010 οι γηπεδούχοι νίκησαν 3-2!
Η Αμάρυνθος δημιούργησε δύο φάσεις στην αρχή του αγώνα, μια κεφαλιά του Παριανού στο 9΄ που πέρασε άουτ και ένα φάουλ του Ρουμπή στο 18΄ που έδιωξε σε κόρνερ ο Κιούσης.
Το Αυλωνάρι είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού σε όλη την υπόλοιπη διάρκεια δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες.
Στο 21΄ ο Καρατζάς με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο έξω από την εστία του Σακκή.
Στο 39΄ο Μπράχα βρέθηκε μόνος απέναντι στον τερματοφύλακα της Αμαρύνθου που έδιωξε, η μπάλα στρώθηκε στον Πέππα που αστόχησε από καλή θέση.
Στο 50΄ ο Πέππας με ψηλοκρεμαστό σουτ έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 59΄ συρτό σουτ του Πέππα περνά λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι ενώ δεν προλαβαίνει και ο Καρατζάς με προβολή να την στείλει στα δίχτυα.
Στο 67΄ ο Καράπας με ατομική ενέργεια μπαίνει από δεξιά στην περιοχή και με διαγώνιο δυνατό σουτ ανοίγει το σκορ σημειώνοντας το 0-1.
Στο 68΄ ο Κόλλιας έκανε σέντρα στην περιοχή του Αυλωναρίου και ο Μαστροκώστας στην προσπάθειά του να διώξει με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.
Στη συνέχεια το Αυλωνάρι προσπάθησε για το δεύτερο γκολ αλλά οι γηπεδούχοι οργανώθηκαν αμυντικά προσπαθώντας να κρατήσουν το αποτέλεσμα. Στο 80΄ο Μπράχα βγήκε μόνος απέναντι στον Σακκή,  ο βοηθός σήκωσε την σημαία με αποτέλεσμα ο επιθετικός του Αυλωναρίου να σταματήσει, όμως ο διαιτητής έδωσε συνέχεια αλλά εκεί πρόλαβαν οι αμυντικοί και μάρκαραν.

Αμαρυνθιακός (Μπάμπης Γεωργίου): Σακκής, Σ. Μυρτέζα, Μ. Καρλατήρας (72′ Αντωνίου), Λ. Καρλατήρας, Ξουρής, Λυμπέρης (87′ Χουχούμης), Βαγγ. Ρουμπής, Παριανός, Κιμουλιάτης, Αλεξίου (88′ Α. Σεφερλής), Κόλλιας (80′ Μάλλιος).
ΑΟ Αυλωναρίου (Βαγγέλης Ντόβολης): Αριστ. Κιούσης, Καράπας, Παππάς, Καρατζάς, Φωτιάς, Γ. Μαστροκώστας (85′ Βασ. Τσαλιαγκός), Καρλής (75′ Γ. Κοκκάλας), Πέππας, Μπράχα (91′ Γ. Κούκης), Ηλιόπουλος, Μανδράκας.
  Διαιτητές: Φώτης, Ιωάννου-Κελεπούρης.

Την επόμενη αγωνιστική ο Α. Ο. Αυλωναρίου υποδέχεται στο γήπεδο "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ" την Δροσιά. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: