.........

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

Έσπασε μια θετική παράδοση: ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΔΡΟΣΙΑ 1-3

Την Κυριακή το απόγευμα έσπασε μια θετική παράδοση για τον Α. Ο. Αυλωναρίου, στο γήπεδο "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ" που υπήρχε από τις 29 Οκτωβρίου του 2011! Τότε η Δροσιά είχε νικήσει με 0-4 και ακολούθησαν 5 νίκες του Αυλωναρίου και 1 ισοπαλία.....
Οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με 1-3 και ανέβηκαν στην 4η θέση της βαθμολογίας με 14 βαθμούς δύο πίσω από τον πρωτοπόρο Ηρακλή Ψαχνών, επιβεβαιώνοντας ότι έχουν ένα πολύ καλό σύνολο που φιλοδοξεί να πάει ψηλά.
Αντίθετα το Αυλωνάρι στάθηκε ικανοποιητικά για ένα ημίχρονο αλλά δεν κατάφερε στην επανάληψη να αντιδράσει και να κάνει την ανατροπή! Το γκολ που δέχθηκε στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους έφερε προβλήματα στο δεύτερο και κακή αντίδραση.
Στην πρώτη ουσιαστική φάση του παιχνιδιού η Δροσιά άνοιξε το σκορ, στο 5ο λεπτό, με σουτ του Τουλίτση έξω από την μεγάλη περιοχή.
Στο 7ο λεπτό, το Αυλωνάρι ισοφάρισε με πλασέ του Γ. Κοκκάλα από την μικρή περιοχή μετά από εκτέλεση φάουλ του Ηλιόπουλου από δεξιά.
Στο 9ο λεπτό από καλή θέση ο Βαρσαμάς σουτάρει άουτ.
Στο 20ο λεπτό, ο Μπράχα από δεξιά μέσα στην μεγάλη περιοχή σούταρε δυνατά για να φύγει η μπάλα ελάχιστα άουτ, έξω από το δεξιό κάθετο δοκάρι…
Στο 24ο λεπτό, ο Κοκκάλας, επιχείρησε ατομική ενέργεια από αριστερά και σούταρε διαγώνια για να φύγει η μπάλα ελάχιστα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι.
Στο 33ο λεπτό, ο Γ. Μαστροκώστας εκτέλεσε αριστοτεχνικά φάουλ, ο Πέππας με έξοχη κεφαλιά από αριστερά και κοντά στην γραμμή του άουτ στέλνει την μπάλα στο απέναντι κάθετο δοκάρι και ο Ηλιόπουλος που μπαίνει στην φάση την στέλνει στα δίχτυα όμως ο βοηθός ακυρώνει το γκολ υποδεικνύοντας τον Πέππα σε θέση οφσάιντ!
Στο 36ο λεπτό, σουτ του Ηλιόπουλου, έξω από την περιοχή, η μπάλα φεύγει ελάχιστα άουτ, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. 
Στο 42ο λεπτό, ο Πέππας με θαυμάσια κάθετη μπαλιά βγάζει τον Μπράχα σε πολύ καλή θέση για να σκοράρει όμως ο στράϊκερ του Αυλωναρίου, πλασάρει πάνω στον Αραβανή!
Στο 45ο λεπτό, κόντρα στην ροή του αγώνα, ο Χ. Ελευτυθρίου βρίσκει τον Σεϊνταράσι, που από αριστερά μέσα στην περιοχή με πολύ ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ στέλνει την μπάλα στα δίκτυα, στην απέναντι γωνία, σημειώνοντας το 1-2!
 Στο β’ μέρος ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε, οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο, αλλά δεν μπορούσαν να απειλήσουν με αξιώσεις την πολύ καλά οργανωμένη άμυνα των φιλοξενούμενων. Οι φιλοξενούμενοι με άριστη αμυντική τακτική, επικίνδυνες αντεπιθέσεις, πήραν δίκαια ένα σπουδαίο τρίποντο και συνεχίζουν στις ψηλές βαθμολογικές θέσεις!
Στο 53ο λεπτό, μετά από σέντρα του Μαστροκώστα στην περιοχή, ο Γ. Κοκκάλας βρέθηκε σε θέση βολής προσπάθησε να σουτάρει απευθείας αλλά δεν βρήκε μπάλα!
Στο 69ο λεπτό, ο Τουλίτσης βγήκε στην αντεπίθεση πέρασε και τον Κότσαρη στο ύψος της περιοχής όμως το σουτ που επιχείρησε έφυγε λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι.   
Στο 73′ η Δροσιά ″κλείδωσε″ το 3ποντο, μετά από  φάουλ από αριστερά ο Χ. Ελευθερίου ανενόχλητος μέσα στην περιοχή πλάσαρε τον Κότσαρη και έκανε το 1-3! 
Μόνη αξιόλογη φάση στην συνέχεια ένα δυνατό σουτ του Μπράχα στο 75′, στέλνει την μπάλα να φύγει άουτ πολύ λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Οι γηπεδούχοι του Αυλωναρίου για μια ακόμα φορά έχασαν σημαντικές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και ενώ το σκορ ήταν 1-1 για να σκοράρουν και να ″καθαρίσουν″ το παιχνίδι χωρίς αποτέλεσμα....
 Διαιτητής: Θανάσης Παπακυριάκος Βοηθοί: Περικλής Δελχάς-Γιώργος Πασχαλίδης.
 ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ (Βαγγέλης Ντόβολης): Κότσαρης, Καράπας (76′ Τσαλιαγκός), Παππάς, Καρατζάς, Φωτιάς, Γ. Μαστροκώστας, Γ. Κοκκάλας, Πέππας, Μπράχα, Ηλιόπουλος (71′ Ντραγκότι), Καρλής (62′ Ε. Κοκκάλας).
 ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ (Ντράγκαν Κνέζεβιτς): Αραβανής, Νάνος, Τουλίτσης (90+1′ Άλκο), Τζαφέρος, Προβής, Ζαχαριάς, Αγγελάτος, Χ. Μαστροκώστας, Χ. Ελευθερίου, Βαρσαμάς (74′ Σωκ. Ελευθερίου), Σεϊντάρασι.
Την επόμενη αγωνιστική ο Α. Ο. Αυλωναρίου αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Λήλαντα Βασιλικού. 







 




Δεν υπάρχουν σχόλια: