.........

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019

ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ Στέλιο Γεωργίου!

Ήταν από το κοντινό Πυργί ο Στέλιος Γεωργίου, ένας άνθρωπος με πολύ αγάπη για τον τόπο του και τον οποίο υπηρέτησε, από όποιο πόστο μπορούσε, χωρίς ιδιοτέλεια, με μόνο ''κίνητρο'' την αγάπη του για αυτά τα μέρη, που γεννήθηκε, που τον μεγάλωσαν, σ' αυτά που δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά, πολιτιστικά και πολιτικά! 
Από μικρός, έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματα, στο αυτοσχέδιο γηπεδάκι του προαυλίου του Δημοτικού Σχολείου στο Πυργί, όμως γρήγορα, με τα πόδια στην αρχή  και με το ποδήλατο μετά, πήρε ''προαγωγή'' στο γήπεδο του Αυλωναρίου (''Νίκος Κούκης''), έδειξε το ταλέντο και τις ικανότητές του και έγινε μέλος της ιστορικής ''κιτρινόμαυρης'' ομάδας, του ΑΟ Αυλωναρίου!
Αγωνίστηκε για αρκετά χρόνια, καλύπτοντας το αριστερό άκρο της άμυνας, σαν μοντέρνος μπακ με επιθετικές αρετές! Ήταν μέλος και από τους βασικούς συντελεστές της εκπληκτικής πορείας της ομάδας μας το 1972-73, όταν αυτή αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Εύβοιας-Βοιωτίας στην Β' και πήρε το εισιτήριο ανόδου για την Α' ΕΠΣΕ-Β! 
Ο Στέλιος Γεωργίου, αντιμετώπισε στοϊκά ένα πρόβλημα υγείας, τελικά έφυγε την περασμένη Τετάρτη (23-Οκτ.) στα 65 του χρόνια! Η κηδεία του έγινε στο Πυργί...
Η οικογένεια του ΑΟ Αυλωναρίου, Διοίκηση, προπονητές, ποδοσφαιριστές, φίλαθλοι και φυσικά οι παλαίμαχοι της ομάδας μας, εκφράζουν τα ΘΕΡΜΑ τους ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ στην οικογένεια του αείμνηστου Στέλιου Γεωργίου και εύχονται να είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκέπασε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: