.........

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019

Με ανατροπή στην επανάληψη: ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ 4-1

Προσθήκη λεζάντας
Με πολύ καλή εμφάνιση στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού, ο Α. Ο. Αυλωναρίου, κατάφερε να "γυρίσει" το αποτέλεσμα και να επιβληθεί με 4-1 του Απόλλωνα Ερέτριας.
Οι δύο ομάδες ήταν ισόβαθμες με μόλις ένα βαθμό στις δύο πρώτες αγωνιστικές αφού καμία δεν είχε γευθεί την χαρά της νίκης, ενώ είχαν ″ισοβαθμία″  και στα γκολ με 3-5!
Παράλληλα ήταν και η παράδοση που υπήρχε στις αναμετρήσεις,των δύο ομάδων, στο ″Νικος Κούκης″, που θέλει τον Απόλλωνα να μην μπορεί να φύγει με 3ποντο από το γήπεδο αυτό, καθώς τα τελευταία, επτά χρόνια, έχει γνωρίσει 5 ήττες ενώ απέσπασε μια ισοπαλία (όταν πήρε πρωτάθλημα 2017-18)!
Το παιχνίδι είχε δύο όψεις, στο α’ μέρος λίγες οι καλές φάσεις εκατέρωθεν και γενικά μέτριο παιχνίδι, με τους φιλοξενούμενους να βρίσκουν όμως τον τρόπο να προηγηθούν, ενώ στο β’ μέρος το σκηνικό άλλαξε καθώς μετά την πολύ καλή χαμένη ευκαιρία του Απόλλωνα (48′), οι γηπεδούχοι μεταμορφώθηκαν και κατάφεραν να φθάσουν στην νίκη με το εμφατικό 4-1!
 Σε ένα πρώτο μέρος χωρίς πολλές φάσεις οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι με το σουτ του Μώρου στονα περνάει πάνω από τα δοκάρια του Κότσαρη.
Δυνατό σουτ του Μαστροκώστα, στο 26΄, από πλάγια αριστερά, φεύγει η μπάλα λίγο άουτ από το οριζόντιο δοκάρι…
Πολύ μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο 30′, όταν ο Πέππας, εκτέλεσε αριστοτεχνικά φάουλ από αριστερά μέσα στην περιοχή ο Βασ. Τσαλιαγκός με κεφαλιά στέλνει την μπάλα να φύγει άουτ δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι…
Αντεπίθεση για τους φιλοξενούμενους με τον Μπασούκο στο 35′, ο Κότσαρης σωτήρια διώχνει με τα πόδια, όμως η μπάλα βρίσκει στον Καρατζά και καταλήγει κόρνερ… 
Στο, 36′ ο Πετράκης αφύλακτος μέσα στην περιοχή και μετά την εκτέλεση κόρνερ παίρνει την μπάλα και με ψύχραιμο πλασέ, την στέλνει στα δίκτυα, δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του, 0-1!
Στο τρίτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία όταν σε σέντρα του Μπασούκου από αριστερά ο Μώρος που βρέθηκε στην πορεία της μπάλας σούταρε όμως στην εξωτερική πλευρά των δικτύων!
Η συνέχεια ανήκει ολοκληρωτικά, στους γηπεδούχους! 
Στο 55΄ με κεφαλιά του Καρατζά μετά από εκτέλεση φάουλ του Μαστροκώστα, γίνεται το 1-1!
Στο 60′ ο Μπράχα με το κεφάλι τροφοδοτεί τον Μανδράκα, που κεραυνοβολεί, για να διώξει εντυπωσιακά ο Τόρα σε κόρνερ!
Το Αυλωνάρι με την ψυχολογία υπέρ του, στο 60΄ μπαίνει μπροστά στο σκορ, όταν ο Καρλής βγάζει πολύ ωραία πάσα στον Μπράχα, ο νεαρός φορ μέσα στην περιοχή και σε θέση βολής, ψύχραιμα κάνει το σουτ-πλασέ, η μπάλα στα δίκτυα και 2-1.
Ένα λεπτό αργότερα (61′) μετά ο Απόλλωνας προσπάθησε να απαντήσει με το Κότσαρη να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ το σουτ του Σταματάκου.
Η κατάσταση έγινε ακόμη πιο δύσκολη για τον Απόλλωνα καθώς ο Σμπιλήρης στο 70΄είδε την άγουσα για τα αποδυτήρια δεχόμενος την κόκκινη κάρτα (αγκωνιά στον Μπράχα) από τον διαιτητή της αναμέτρησης.
Τη νίκη για τους γηπεδούχους ″κλείδωσε″ στο 72΄ ο Πέππας, που εκμεταλλεύτηκε κακή συνεννόηση στην αμυντική γραμμή των φιλοξενουμένων, γράφοντας το 3-1.
Ο Πέππας και πάλι στο 76΄με θαυμάσιο σουτ από πλάγια δεξιά, πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και κάνει το 4-1, δίνοντας έτσι διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του!
Ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους να μειώσουν στο 77′ όταν κεραυνό του Μώρου έξω από την περιοχή, εξουδετερώνει θαυμάσια ο Κότσαρης!
 Πάρα πολύ καλή η διαιτησία του Δημήτρη Καλαμάτα και των συνεργατών του Κώστα Δάλα και Δημήτρη Γάτου.
*ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ (Βαγγέλης Ντόβολης): Κότσαρης, Κόκκος, Παππάς, Καρατζάς, Βαγγ. Κοκκάλας, Γ. Κοκκάλας (55′ Καρλής), Μπράχα, Πέππας, Βασ. Τσαλιαγκός (71′ Μακρής) Μαστροκώστας (79′ Γ. Κούκης), Μανδράκας (79′ Φωτιάς).
 *ΑΠΟΛΛΩΝ Ερέτριας (Θωμάς Τσίγκας): Ερμ. Τόρα, Μετσανάι, Λάμπρου (70′ Χρ.Τρεγκάι), Σμπιλίρης, Μπισμπικόπουλος, Πετράκης (83′ Μήτρου), Ι. Σταματάκος, Αντζέλι, Μπασούκος (80′ Παντελής), Μώρος, Κικίδης (80′ Φ. Τρεγκάι).

Την επόμενη αγωνιστική ο Α. Ο. Αυλωναρίου υποδέχεται στο " ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ " τον Ταμυναϊκό.










Δεν υπάρχουν σχόλια: