.........

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020

Καλή εμφάνιση και άλλος ένας βαθμός εκτός έδρας: ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 0-0

 ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΕΤΑΣ

Ισόπαλο με 0-0 τελείωσε το παιχνίδι ανάμεσα στον Ελλήσποντο Νέας Λαμψάκου και το Αυλωνάρι σε ένα ματς που τα είχε όλα εκτός από γκολ.

Ο Ελλήσποντος του Κώστα Καλλιμανη με κύριους εκφραστές τους Βαγγέλη Ανέστη και Λάζρι προσπάθησε να σπάσει  την πολύ καλά οργανωμένη άμυνα του Αυλωναρίου κυρίως με πλαγιοκοπήσεις και στημένες μπάλες. Οι γηπεδούχοι μπορούν να χαρακτηρίσουν και άτυχους τους εαυτούς τους μιας και είδαν την μπάλα να προσκρούει δύο φορές στα δοκάρια του πολύ καλού στο ντεμπούτο του με το Αυλωνάρι, Κώστα Μπασινά.

Το Αυλωνάρι του Γιώργου Τζόκα με άριστη τακτική στο παιχνίδι του και απόλυτα διαβασμένο κατάφερε να αποκόψει από το παιχνίδι του Ελλήσποντου τον Βαγγέλη Ανέστη και τον Νικο Κουζούλογλου που μπήκε αλλαγή στο ημίχρονο, είχε την μεγάλη ευκαιρία με τον Μακρυνικόλα στην αντεπίθεση να κλέψει το ματς στάθηκε τυχερό στα δοκάρια του Ανέστη αλλά η γενική του εικόνα στον αγώνα μόνο ικανοποιημένους αφήνει τους ιθύνοντες της ομάδας για το μέλλον αυτής.

 

Στο 13′ λεπτό ασίστ του Γιώργου Αγγελάτου στον Λάζρι αυτός αστοχεί σε διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή.

Στο 26′  Μακρυνικόλας βρέθηκε πιεζόμενος από τους αμυντικούς  απέναντι από τον Μαντά που έσωσε τους γηπεδούχους.

Στο 40′ από φάουλ του Λάζρι ο Γεωργίου γύρισε την μπάλα ο Βαγγέλης Ανέστης σημάδεψε το δοκάρι του Μπασινά που ήταν εξουδετερωμένος στο  ριμπάουντ ο Ρουμελιώτης πιεζόμενος έπιασε την κεφαλιά που την μπλόκαρε ο Μπασινάς.

Στο 59′ σε φάουλ του Βαγγέλη Ανέστη η μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Μπασινά που απλά κοιτούσε την πορεία της μπάλας ανήμπορος να αντιδράσει.

Στο 60′ στην εξέλιξη της φάσης ο «γοργοπόδαρος» Μακρυνικόλας πέρασε όλο τον Ελλήσποντο και βρέθηκε απέναντι στον Μαντά σουτάροντας άουτ στο διαγώνιο σουτ που επιχείρησε στην κορυφαία φάση του αγώνα για τους φιλοξενούμενους.

Στα υπόλοιπα λεπτά του αγώνα ο Ελλήσποντος πίεσε ο Καλλιμάνης πέρασε στον αγώνα τους Νικολάου και Καλλέντζη με το Αυλωνάρι να κρατά χωρίς να κινδυνέψει ιδιαίτερα.

Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν «χλιαρά και κόσμια» για μία φάση στο πρώτο ημίχρονο με πρωταγωνιστεί τον Ντραγκότι που ζήτησαν πέναλτι με τον διαιτητή Πόγκα να λεει παίζεται.

Το αγώνα σφύριξε ο Μάριος Πόγκας με συνεργάτες τους Βασίλη Μακρή και Αντώνη Λιαγκάκη.

 

Ελλήσποντος(Κ.Καλλιμάνης): Μαντάς, Duka, Μαρίνος(79’Καλλέντζης), Γεωργίου, Ρουμελιώτης(56′ Νικολάου), Αγγελάτος, Λάζρι, Κατσίμπρας, Λίασκος(46′ Κουζούλογλου), Ανέστης, Ντούμας.

Αυλωνάρι(Γ.Τζόκας):Μπασινάς, Παναγιώτου Ν.(21’λ.τ Παππάς), Μπεργκανάκου, Καρατζάς, Μάλλιος, Καράπας, Παναγιώτου Γ.(83′ Παπανίκος), Μαστροκώστας, BRAHA, Μακρυνικόλας(75′ Κούκης Γ.), DRAGOTI.

Την επόμενη αγωνιστική ο Α.Ο. Αυλωναρίου υποδέχεται στο "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ" τον Ταμυναϊκό


Δεν υπάρχουν σχόλια: