.........

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020

Βροχή από γκολ και ευκαιρίες: ΑΡΤΕΜΗΣΙΑΚΟΣ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 2-4

 

Την πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα σημείωσε ο Α. Ο. Αυλωναρίου, την Κυριακή το απόγευμα, στο Αρτεμήσιο με 2-4 επί της τοπικής ομάδας. Έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο έχασε πολλές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ και κέρδισε τις εντυπώσεις σε μια δυνατή έδρα. Μάλιστα το γεγονός ότι το Αυλωνάρι προέρχονταν από δύο ήττες, η μία εντός έδρας από την Αμάρυνθο με 0-3, ενώ οι γηπεδούχοι από νίκη με 4-1 επί της Αιδηψού, έκαναν την αποστολή πιο δύσκολη. Παρόλα αυτά οι παίκτες του Αυλωναρίου πίστεψαν στις δυνατότητες τους και πήραν το πρώτο τρίποντο για την φετινή χρονιά!

Η πρώτη φάση ανήκει στους γηπεδούχους όταν στο 4ο λεπτό, ο Καρακάξης από καλή θέση στην μεγάλη περιοχή σούταρε άουτ.
 Ο Μπράχα απάντησε πέντε λεπτά αργότερα όταν το φάουλ που εκτέλεσε πέρασε λίγο έξω από αριστερό κάθετο δοκάρι. Στο 13ο λεπτό, σουτ του Μπράχα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ πέντε λεπτά αργότερα συρτό σουτ του Μακρυνικόλα έφυγε άουτ. Στο 20ο λεπτό, από κόρνερ του Μπράχα, σουτ Μακρυνικόλα βγήκε άουτ ενώ ένα λεπτό αργότερα νέο σουτ του Μακρυνικόλα έδιωξε δύσκολα ο τερματοφύλακας.

Στο 24ο λεπτό, ο Μπράχα από αριστερά έκανε πολύ καλή πάσα στον Γ. Παναγιώτου που κοντινό πλασέ σημείωσε το 0-1

Στο 26ο λεπτό, ο Μπράχα βγαίνει τετ-α-τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά σούταρε πάνω του και τρία λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης έφυγε στην κόντρα και λίγο έξω από την περιοχή σούταρε άουτ.

Στο 33ο λεπτό ο Μουτουσίδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στον Χατζηαθανασίου στην γραμμη της μικρής περιοχής που επιχείρησε ανάποδο σουτ άουτ. 

Τρία λεπτά αργότερα το σουτ του Μαστροκώστα έφυγε άουτ.

Στο 40 λεπτό, ο Μαστροκώστας σούταρε από δεξιά έδιωξε ο τερματοφύλακας και ο Μπράχα με νέο σουτ έστειλε την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι.

Τελικά στο 45ο λεπτό και μετά από την σωρεία των ευκαιριών που έχασε το Αυλωνάρι κόντρα στο νόμο του ποδοσφαίρου και την ατυχία ήρθε το δεύτερο γκολ. Ο Καράπας εκτέλεσε φάουλ από δεξιά και ο Καρατζάς με σουτ πάνω στην κίνηση από πλάγια αριστερά της μεγάλης περιοχής, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-2.

Στο 60ο λεπτό, ο Μπράχα προειδοποίησε ότι ήρθε η ώρα του να σκοράρει χάνοντας διπλή ευκαιρία αφου τα σουτ που επιχείρησε δεν βρήκαν στόχο αλλά ένα λεπτό αργότερα μετά από πάσα του Γ. Παναγιώτου με εντυπωσιακό βολέ διαμόρφωσε το 0-3!

Ακολούθησαν δύο φάσεις με πρωταγωνιστή τον Ντραγκότι, στο 66ο λεπτό, το σουτ που έκανε έδιωξε δύσκολα ο τερματοφύλακας και τρία λεπτά αργότερα πέρασε δίπλα από το αριστερό καθετο δοκάρι.

Στο 76ο λεπτό, ο Μουτουσίδης με πέναλτι που πήρε ο Καρακάξης, μετά από υπόδειξη του βοηθού, μειωσε 1-3.

Στο 80ο λεπτό, σουτ του Καράπα έδιωξε δύσκολα ο τερματοφύλακας.

Στο 89ο λεπτό, ο Ντραγκότι βγήκε στην επίθεση και πλάσαρε τον τερματοφύλακα σημειώνοντας το 1-4.

Στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Μουτουσίδης με σουτ από την μεγάλη περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 2-4.

 Διαιτητές: Χριστίνα Κούκουρα (Αντώνης Λιαγκάκης-Κώστας Δούκας).

 *ΑΡΤΕΜΙΣΙΑΚΟΣ: Παναγιωτόπουλος, Παπαδιώτης (46′ Κομποθανάσης), Μεταξιώτης (46′ Σταματάκης), Παπανδρέου, Χ. Ανέστης, Γκογκομήτρος, Στραφιώτης, Φατσής, Χατζηαθανασίου (55′ Μπαλάνος), Ν. Καρακάξης, Μουτουσίδης.

  *ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ (Γιώργος Τζόκας): Ν. Κούκης, Παππάς (91′ Πόγκας), Μπρεγκανάκου (68′ Ν. Παναγιώτου), Καρατζάς, Μάλλιος, Καράπας, Γ. Παναγιώτου (72′ Παπανίκος), Γ. Μαστροκώστας (91′ Μπράχο), Μπράχα, Μακρυνικόλας, Ντραγκότι.

 Την επόμενη αγωνιστική ο Α.Ο. Αυλωναρίου αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Ελλήσποντο.



Δεν υπάρχουν σχόλια: